Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Λιώστε τα γατάκια της Πλατείας!

Στη Νέα Σμύρνη ο εξαιρετικός εφέτος Πανιώνιος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπαίνει στην πλέον επιβαρημένη εβδομάδα της σεζόν, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο και την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 
Τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα (σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πλατανιά) ετοιμάζει ο Χουάν Ρότσα στην αποψινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη (7.30, Novasports 1)
Ενα ματς που ο προπονητής των «πράσινων» χαρακτήρισε την Παρασκευή «τελικό», ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πλησιάσει (με νίκη) την πρώτη πεντάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Ο 58χρονος τεχνικός έχει αποφασίσει να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο (που τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι του Κυπέλλου) αντί του Σέμα Βελάσκες, τον Βιτόλο που εξέτισε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (που επανήλθε την Πέμπτη με γκολ) αντί -πιθανότατα- του Μπρούνο Φορναρόλι. Και λέμε πιθανότατα, επειδή ο Ουρουγουανός είχε καλή παρουσία και δύο τέρματα κόντρα στην Προοδευτική και ο Ρότσα προβληματίζεται για το εάν θα τον αφήσει εκτός ή θα του δώσει εκ νέου φανέλα βασικού αντί του Μαυρία.
Από εκεί και πέρα, η συνταγή θα είναι η ίδια, με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τους Σισοκό, Ζέκα (επανέρχεται αφού εξέτισε την ποινή του) στον άξονα, τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης, τους Σεϊταρίδη και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας και τον Βύντρα στόπερ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Σπυρόπουλος, Ρόβας, Ντουνής, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Οκόγε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!