Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

TRIPLE CROWN ΞΑΝΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


Η κλήρωση που έγινε την Τετάρτη (8/7) το μεσημέρι στη Βαρκελώνη έφερε τους ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΥΣ Πρωταθλητές Ευρώπης αντιμέτωπους με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Μιλάνο, Πρόκομ Τρεφλ, Κίμκι και Ολντενμπουργκ. Μια με πρώτη ματιά και με δεδομένο βέβαια ότι τα ρόστερ των ομάδων δεν έχουν ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ του Ετόρε Μεσίνα θα διεκδικήσουν την 1η θέση του Δ’ ομίλου, ενώ οι Αρμάνι Μιλάνο, Κίμκι και Πρόκομ θα διεκδικήσουν τις άλλες δύο θέσεις που οδηγούν στη β’ φάση της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι στη β’ φάση προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου, το τζάμπολ της διοργάνωσης γίνεται στις 21-22 Οκτωβρίου ενώ το φάιναλ φορ είναι προγραμματισμένο για τις 7-9 Μαϊου του 2010.ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!!!

Η ΟΜΑΔΑ VOLLEY ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ


 Ο Παναθηναϊκός σε μια κλήρωση-πρόκληση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Βιέννης την Παρασκευή το βράδυ(2009-06-26) έμαθε τους αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του Champions League. Η ομάδα του Αλέκου Λεώνη "έπεσε" στο πέμπτο γκρουπ με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Ιταλίας Πιατσέντζα,τη γερμανική Φριντρισχάφεν και την πολωνική Γιαστρζέμπσκι. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" θέλοντας να σχολιάσει την κλήρωση τόνισε: "Είναι σαφώς ΄καλύτερη κλήρωση από πέρυσι. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση κόντρα στην πολωνική ομάδα ενώ θεωρώ ότι η Φριντρισχάφεν έχει μεπι σε περίοδο ανακατατάξεων".
Το πρόγραμμα των αγώνων:
02/12/2009 + /-1 ημέρα OL - JASTRZEBSKI Wegiel S.A. vs GRE - Panathinaikos ATHENS 09/12/2009 +/- 1 ημέρα GRE - Panathinaikos ATHENS vs GER - VfB FRIEDRICHSHAFEN 16/12/2009 +/- 1 ημέρα ITA - CopraNordMeccanica PIACENZA vs GRE - Panathinaikos ATHENS

06/01/2010 +/- 1 ημέρα GRE - Panathinaikos ATHENS vs ITA - CopraNordMeccanica PIACENZA

13/01/2010 +/- 1 ημέρα GER - VfB FRIEDRICHSHAFEN vs GRE - Panathinaikos ATHENS 20/01/2010 GRE - Panathinaikos ATHENS vs POL - JASTRZEBSKI Wegiel S.A.

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΙΛΕ

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...


 Την 29η Αυγούστου του 1958 γεννήθηκε στο Gary της πολιτείας Indiana των ΗΠΑ το έβδομο παιδί, από τα εννέα, του Joseph και της Katherine Jackson, ο Michael, ο οποίος έμελλε να αλλάξει τον ρου της pop μουσικής σκηνής και να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου.
Ο Michael Jackson, που ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική μαζί με τέσσερα ακόμη αδέρφια του, σχηματίζοντας τους Jackson 5, έγινε από παιδί-σταρ «βασιλιάς της pop», αλλά και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, με μια πολυτάραχη ζωή γεμάτη ιδιοτροπίες, που του προσέδωσε το υποκοριστικό «Wacko Jacko».
Ο MJ γίνεται από νεαρός star σε mega-star στην σόλο καριέρα του, καθώς οι πωλήσεις των άλμπουμ του και οι εισαγωγές των singles του στις λίστες των chart γράφουν κάθε φορά νέα ιστορία. Ο Jackson χρησιμοποιεί ως μέσο τη μουσική για να περάσει μηνύματα φιλανθρωπίας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας στον κόσμο και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο.
Η νέα χιλιετία όμως βρίσκει τον άνθρωπο που γράφει ιστορία κάθε φορά που φτιάχνει ένα νέο άλμπουμ, μακριά από τη μουσική σκηνή, και χρεωμένο. Ωστόσο, αποφασίζει να κάνει ένα δυναμικό comeback, σχεδιάζοντας μια σειρά συναυλιών που θα αποτελούσε το κύκνειο άσμα του στη μουσική σκηνή. Ονομάζει τις συναυλίες του “This Is It”.
Οι συνολικά 50 συναυλίες του “This Is It” θα δίδονταν στην O2 Arena του Λονδίνου και τα εισιτήρια για αυτές είχαν εξαντληθεί σε χρόνο-ρεκόρ.Στις 25 Ιουνίου του 2009, γράφεται ο τραγικός επίλογος για τον «βασιλιά της pop». Στην κατοικία που ενοικιάζει στο Los Angeles καθώς προετοιμάζεται για τις συναυλίες του, ο Michael Jackson βρίσκεται λιπόθυμος από τους οικείους του.
Διακομίζεται σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώνεται ο θάνατος του από καρδιακή προσβολή. Ένα ίνδαλμα για εκατομμύρια ανθρώπους ανά την υφήλιο, μια ιδιοφυΐα της μουσικής χάνεται...