Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ο "Marco van Basten"-RUKAVINA ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ Dinamo Zagreb!!!


Αν ήταν Χριστούγεννα, θα μιλούσαμε για «μποναμά», κάποια άλλη εποχή θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «λαχείο», πλην όμως, όπως και να το πει κανείς, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για τη μεταγραφή του Άντε Ρουκάβινα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα βάλει στο ταμείο του τρία εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες από την Κροατία, όπου βρέθηκε τη Δευτέρα (26/7) ο 24χρονος επιθετικός για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Ο κροατικός Τύπος, λοιπόν, αναφέρει ότι η Ντιναμό θα πληρώσει στον Παναθηναϊκό το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι οι «πράσινοι» εισπράττουν και 200 χιλιάδες επιπλέον από τα 2,8 εκατομμύρια που προ διετίας είχαν δώσει στην Χάιντουκ για την απόκτησή του.

Και, φυσικά, απαλλάσσονται και από το ιδιαίτερα «ακριβό» συμβόλαιο του «Ρούκα», ο οποίος έπαιρνε μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως, το οποίο μάλιστα, αυξανόταν με την προσθήκη κάποιων μπόνους.

Όσο για τον ίδιο τον Ρουκάβινα, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ζάγκρεμπ και θα βγει και αυτός κερδισμένος, αφού οι αποδοχές του θα αγγίζουν τις επτακόσιες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Προφανώς, ήταν και το συγκεκριμένο ποσό που τον «βοήθησε» κάμψει τις αρχικές του αντιρρήσεις και να πει το «ναι» στον επαναπατρισμό του.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του και τονίζοντας:

«Δεν μπορούσα να πω όχι σε μια ομάδα όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η δουλειά μου είναι να δείξω τι μπορώ να κάνω και δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου οι διοικούντες του συλλόγου».

Ο Ρουκάβινα αναμένεται πίσω στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του πράγματα και να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στο Ζάγκρεμπ.