Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού+social media!

Θα έχετε παρατηρήσει οτι δεν έχουμε καμία ανάρτηση για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού μας, δέν ειναι οτι δεν μας ενδιαφερει... καθε αλλο βεβαια! γιατι έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστο blog αποκλειστικά για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ εδω>>>http://panathinaikoswomensvolleyball.blogspot.gr/


 
και φυσικά την αντίστοιχη σελίδα στο facebook εδω>>>https://www.facebook.com/pages/Panathinaikos-Womens-Volleyball-Club/651778154849318
 

και στο twitter εδω>>>https://twitter.com/pao_wvc


Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας! 

Εξάστερη βόλτα στη Κηφισιά!

 Οι πρωταθλητές πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ με 88-65 με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να γίνεται ο 8ος παίκτης στην ιστορία της Basket League ΟΠΑΠ που ξεπερνά τους 3.800 πόντους.

Κόντρα στη νεοφώτιστοι Νέα Κηφισιά, οι πρωταθλητές φρόντισαν από το ξεκίνημα να δείξουν τις... διαθέσεις τους, καθώς έχοντας εξαιρετικά ποσοστά (5/7 δίποντα και 6/8 τρίποντα) προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 28-10 δίνοντας επί της ουσίας τέλος στην υπόθεση νικητής της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν τη διαφοά πάνω από τους 20 πόντους λίγο πριν βγει το ημίχρονο (22-44) και στη συνέχεια την παγίωσαν σε αυτά τα επίπεδα απέναντι σε μία ομάδα που είχε απουσίες, αλλά και την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να παίξει δίχως άγχος. Αυτό βοήθησε στο γεγονός να υπάρξουν εντυπωσιακές φάσεις και γενικότερα ο κόσμος που βρέθηκε στο Ζηρίνειο να ευχαριστηθεί το παιχνίδι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, είδε μόνο τον Πινγκ Σανγκ να μην σκοράρει, από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε. Είδε όμως τον Δημήτρη Διαμαντίδη να τελειώνει με 7 πόντους και φτάνει τους 3.805 στην καριέρα του και να γίνεται ο 8ος παίκτης που ξεπερνά το συγκεκριμένο φράγμα και 3ος εν ενεργεία. Από την άλλη Νέα Κηφισιά, γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα της, μετά από τη μεγάλη της νίκη στην πρεμιέρα επί των Τρικάλων.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι και η συμμετοχή από πλευράς Νέας Κηφισιάς, του Γιάννη Χατζηνικόλα που έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στην κατηγορία και γενικότερα το πρώτο του επαγγελματικό, μπαίνοντας κι αυτός στη λίστα με τους rookies της φετινής Basket League ΟΠΑΠ.

Τα δεκάλεπτα: 10-28, 27-45, 42-67, 65-88

ΑΕΝΚ (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 13, Λιακόπουλος 7, Χατζηνικόλας, Διαμαντόπουλος 2, Κρόκερ 20, Μενουδάκος, Σιούτης 3, Γκάρετ 2, Γουντς 7, Αντεγκμπόγιε 4, Μπάρλος 7

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 3, Κάρι 18 (6/9τρ, 4 α), Φώτσης 6 (6ρ), Ούκιτς 9 (4 α), Λάσμε 5, Μαυροκεφαλίδης 9 (6ρ), Διαμαντίδης 7 (5 α), Γκιστ 14 (3/3τρ), Παππάς 9, Γιάνκοβιτς 3, Πινγκ, Ματσιούλις 5

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ηλίας Παπαθεοδώρου (ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ): «Στο συγκεκριμένο ματς θέλαμε να δούμε την αντίδρασή μας έπειτα από μια πολύ κακή εμφάνιση, ειδικά επιθετικά κόντρα στον Πανιώνιο. Το έργο μας ήταν δύσκολο καθώς αντιμετωπίζαμε τον Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα είχαμε και προβλήματα τραυματισμών. Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ήττα και όπως ξέρουμε είναι μια ομάδα που αντιδρά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να μην ανοίξει κι άλλο.

Αυτή η στιγμή που ζούμε είναι πολύ μεγάλη για το σύλλογο. Ποτέ δεν είχαμε τόσο κόσμο σε συνέντευξη Τύπου. Είναι κατά γενική ομολογία η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 15ατία. Πέρσι ήταν μια νέα ομάδα και κατάφερε να πάρει το νταμπλ και να φτάσει μια ανάσα από το Φάιναλ Φορ. Είναι χαρά για το ελληνικό μπάσκετ που τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον Ολυμπιακό υπάρχουν Έλληνες προπονητές, ενώ γενικότερα το επίπεδο της Α1 είναι πολύ καλό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Έχει μπροστά τους τρεις στόχους. Εμάς μας περιμένει μια πολύ δύσκολη συνέχεια».

Αργύρης Πεδουλάκης (Παναθηναϊκός): «Μπήκαμε σοβαρά στο πρώτο δεκάλεπτο, πήραμε μια καλή διαφορά και από εκεί και πέρα αυτό που μας απασχόλησε ήταν να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας λιγότερο τους Διαμαντίδη, Μπράμος και Ματσιούλις. Η Κηφισιά είναι μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα και στον κόουτς καλή συνέχεια . Έχουμε κάνει δέκα ταξίδια. Στην ουσία δηλαδή, 40-45 μέρες είμαστε στα αεροδρόμια και στα αεροπλάνα. Έχουμε κάνει οκτώ προπονήσεις όλοι μαζί και οκτώ παραμονή αγώνων, που είναι τελείως διαφορετικές. Χρειαζόμαστε να κάνουμε μαζί προπόνηση. Να μείνουμε στην Αθήνα και να προπονηθούμε.

Ξέρετε, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Υπάρχουν φορές που γυρίσαμε στα σπίτια μας στις 2 και φύγαμε στις 4. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει μια καταπόνηση, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να μπορέσουμε να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε σε αυτή την κακή μας περίοδο. Πληρώνουμε ουσιαστικά την τιμωρία μας και το Ευρωμπάσκετ. Δεν είναι έτοιμος ο άξονάς μας. Ο Λάσμε με τον Ούκιτς δεν είναι ακόμη έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάσταση. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Θέλουμε χρόνο και προπόνηση όλοι μαζί για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε».

Σπύρος Διαμαντόπουλος (ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ): «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κ. Πεδουλάκη για τη νίκη τους. Συγχαρητήρια, όμως, και στην ομάδα μας. Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό παιχνίδι αυτό με τον Πανιώνιο, το οποίο αποδείξαμε πως ήταν μια κακή παρένθεση».

Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός): «Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι για την Α1 μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα. Ήμασταν σοβαροί, πήραμε μια διαφορά από την άμυνά μας και κατακτήσαμε τη νίκη. Παράλληλα, δοκιμάσαμε και κάποια συστήματα για το ματς του Τελ Αβίβ».