Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Σοβαρές καταγγελίες του Πρωτέα Βούλας, για την συμπεριφορά των διοικούντων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!!


Σκληρή ανακοίνωση, εις βάρος των διοικούντων τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, εξέδωσαν από τον Πρωτέα. Καταγγέλλουν τη συμπεριφορά τους στο κλειστό της Βούλας.

Απίστευτες καταγγελίες από το συγκρότημα της Βούλας, το οποίο εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται πως η συμπεριφορά του προέδρου του Α.Ο. Ηλία Μιχαλαριά και του εφόρου του τμήματος Γιώργου Κουτσουμπού στον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών δεν ήταν η ενδεδειγμένη και παράλληλα, ζητούν εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού του δεύτερου γύρου της Α1 Γυναικών που θα γίνει στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας.Σκληρή ανακοίνωση, εις βάρος των διοικούντων τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, εξέδωσαν από τον Πρωτέα. Καταγγέλλουν τη συμπεριφορά τους στο κλειστό της Βούλας.

Απίστευτες καταγγελίες από το συγκρότημα της Βούλας, το οποίο εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται πως η συμπεριφορά του προέδρου του Α.Ο. Ηλία Μιχαλαριά και του εφόρου του τμήματος Γιώργου Κουτσουμπού στον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών δεν ήταν η ενδεδειγμένη και παράλληλα, ζητούν εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού του δεύτερου γύρου της Α1 Γυναικών που θα γίνει στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση καταπέλτης: 

Ο Πρωτέας Βούλας συγχαίρει τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και την πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ των Γυναικών και του εύχεται καλή συνέχεια.

Στην Βούλα διεξήχθη άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με άριστη Διαιτησία και κέρδισε στο τέλος αυτός που εκμεταλλεύθηκε καλύτερα τις ευκαιρίες που του προσφέρθηκαν, η ο τυχερότερος, όπως και πριν δύο εβδομάδες στη Βούλα όπου κέρδισε ο Πρωτέας για το πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε η ομάδα του Παναθηναϊκού να έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη και από τη φιλοξενία και τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας. Είμαστε υπερήφανοι που δεν αντιδράσαμε στο ακατάσχετο υβρεολόγιο των οπαδών του Παναθηναϊκού εναντίον των οικογενειών των παικτριών του Πρωτέα και του προπονητή Αλέκου Δάγλα, του οποίου η μητέρα άκουσε τα εξ αμάξης, χωρίς να είναι καν στο γήπεδο(!!!). Και όλα αυτά επειδή οι αθλήτριές μας και ο προπονητής τους πανηγύρισαν την πρωτοφανή ανατροπή του β δεκαλέπτου όταν από 4-21 κατάφεραν να κερδίζουν με 26-25 στο ημίχρονο του αγώνα.

Με την είσοδο των παικτριών μας στο παρκέ για το ζέσταμα του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο έπρεπε να γίνει στην πλευρά της εξέδρας που ήταν τοποθετημένοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι  φίλοι των φιλοξενούμενων σε αριθμό περίπου 20 άρχισαν να χειρονομούν απέναντι στις αθλήτριες μας αισχρά και υποτιμητικά για το γυναικείο φύλο, καθύβριζαν τις ίδιες και τις οικογένειες τους και απειλούσαν για το ματς πρωταθλήματος του δευτέρου γύρου στην Λεωφόρο.

 Ευτυχώς καμία αθλήτρια μας δεν αντέδρασε σε καμία ύβρη ή χειρονομία ώστε να οξυνθούν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και με παρέμβαση των ανθρώπων μας ειδοποιήθηκε η αστυνομία να παρέμβει, ώστε να σταματήσει αυτός ο χορός απειλών, ύβρεων και υποτιμητικών για το γυναικείο φύλο χειρονομιών των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς στο υβρεολόγιο αυτό κατά του κ Δάγλα και των αθλητριών μας, πρωτοστατούσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ Ηλίας Μιχαλαριάς.

Καταγγέλουμε όμως τη συμπεριφορά του κυρίου Προέδρου του Ερασιτέχνη και μετά τη λήξη του αγώνα. Η ομάδα του είχε κερδίσει και πιστεύουμε να μην είχε παράπονα από τη Διαιτησία αυτή τη φορά (αφού είχε κερδίσει!!!), ενώ οι φίλαθλοι το Πρωτέα χειροκρότησαν όπως και κάθε ομάδα που έρχεται στην Βούλα, παρά την ήττα αποκλεισμό, γιατί το μπάσκετ για εμάς είναι γιορτή και όχι πόλεμος.

Ο κ Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέμενε επί μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, και μετά την αποχώρηση των αθλητών και οπαδών του Παναθηναϊκού, στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του γηπέδου μας, απλά και μόνο για να προπηλακίσει (με παρέα έτερο «φίλαθλο») τον προπονητή της ομάδας μας κ Δάγλα και τους συνεργάτες του και να τον απειλήσει από τώρα με ακατανόμαστες εκφράσεις για τον αγώνα ρεβάνς του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του β γύρου του Πρωταθλήματος.

Σεβόμαστε απεριόριστα τον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο του Παναθηναϊκού. Δεν κατανοούμε ωστόσο τέτοιες απρόκλητες, απαράδεκτες και τραμπούκικες συμπεριφορές από επισήμους εκπροσώπους του ιστορικού αυτού Συλλόγου οι οποίοι πιστεύουμε εκθέτουν τον ίδιο τον Παναθηναικό.

Καταγγέλλουμε προς όλες τις υπεύθυνες αρχές την συμπεριφορά του Προέδρου του Παναθηναϊκού και του εφόρου του τμήματος κυρίου Κουτσουμπού, που πιστεύουμε ότι αποτελεί προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής πόλωσης ανάμεσα στις δύο ομάδες και εκρηκτικού κλίματος στον αγώνα ρεβάνς του Πρωταθλήματος που θα γίνει σε 2,5 μήνες (!!!) στη Λεωφόρο. Πιστεύουμε οτι οι παράγοντες του Αθλητισμού οφείλουν να καταλαγιάζουν τα πάθη και όχι να τα υποδαυλίζουν.

 Ζητούμε από τον επίσημο Παναθηναϊκό (από ποιόν άραγε τη στιγμή που καταγγελόμενος είναι ο Πρόεδρός του), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Αστυνομική αρχή, εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα του β’ γύρου στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

 Ζητούμε να διεξαχθεί  σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια, όπως ακριβώς έγιναν οι δύο τελευταίοι αγώνες στη Βούλα, και καθιστούμε τους κκ Μιχαλαριά και Κουτσουμπό αποκλειστικά υπεύθυνους για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των μελών της αποστολής του Πρωτέα καθώς και των φιλάθλων μας.

Αναμένεται απάντηση από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας αν ευσταθούν οι κατηγορίες. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του γυναικείου μπάσκετ έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών μετά από απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους του Α.Ο.

Εξάστερος: Απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός για τον ημιτελικό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε σήμερα το πρωί στον Αθλητικό Δικαστή για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.  

Σήμερα το πρωί εκδικάστηκε στον Αθλητικό Δικαστή η υπόθεση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, την προηγούμενη Δευτέρα. Η ακροαματική διαδικασία, ολοκληρώθηκε και εντός της ημέρας είναι πιθανό να ανακοινωθεί η απόφαση καθώς στην εκδίκαση της υπόθεσης ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Πούστηδων Πειραιώς έστειλε έγγραφο στο οποίο ανέφεραν γεγονότα που δεν είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.