Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ ΣΤΗΝ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ!!!

Η Γκέτεμποργκ επιμένει να κάνει ξανά δικό της έπειτα από δυόμισι χρόνια τον Ματίας Μπιάρσμιρ, ωστόσο προς το παρόν ο Σουηδός αμυντικός (που δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα) δεν δείχνει και τόσο «ζεστός», όπως φάνηκε στις δηλώσεις του μάνατζέρ του Μάρτιν Νταλίν.

«Δεν νομίζω ότι θα δοθεί δανεικός στην Γκέτεμποργκ, τουλάχιστον όχι όσο δεν καλύπτεται το συμβόλαιό του» ανέφερε ο Νταλίν.
Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ Χάκαν Μιλντ επισήμανε: «Είναι ένας παίκτης ο οποίος μας ενδιαφέρει. Είχε μία επικοινωνία με τον μάνατζέρ του κι έλαβα ξεκάθαρη απάντηση ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη Σουηδία».

Επαφή με Ρίβερ για Ντίαζ!

Ο Σαντιάγο Ντίαζ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την παρουσία του στην ομάδα Νέων και οι «πράσινοι» προετοιμάζουν πλέον τις κινήσεις τους, προκειμένου να τον «αποδεσμεύσουν» πλήρως από τη Ρίβερ Πλέιτ για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην πρώτη ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα έχουν τις επόμενες μέρες μία επαφή με τη Ρίβερ, προσφέροντάς της ένα μικρό ποσό 60-70.000 ευρώ για τα τροφεία του παίκτη, ούτως ώστε οι Αργεντινοί να δώσουν στη FIFA τη συγκατάθεσή τους και την ελευθέρας του παίκτη.

Κρούση της Ιντερ για Καπίνο...

Για επίσημη κρούση της Ιντερ προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να αναμένει πρόταση για τον Στέφανο Καπίνο, κάνει λόγο σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Derby News.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Ιταλοί παρακολουθούν την παρουσία του νεαρού άσου κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή που πήρε... γάντια βασικού, ενώ απεσταλμένος τους υπήρχε στο ΟΑΚΑ και στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η Ιντερ φέρεται να έχει ενημερώσει τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό ότι είναι είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ για να κάνει "Ιταλό" τον νεαρό γκολκίπερ. Για το ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Derby, είναι ενήμερος και ο Στέφανος Καπίνο, στον οποίο έγιναν και συστάσεις προκειμένου να μη διαρρεύσει το θέμα. Δεν είναι γνωστό, ωστόσο, αν έχει ενημερωθεί και για την πρόταση που φέρονται οι Ιταλοί να έχουν κάνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.