Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Συμβόλαια θανάτου από τον δολοφόνο του Φιλόπουλου...

Χειροπέδες σε επικίνδυνο σεσημασμένο κακοποιό, που εμπλέκεται σε πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, πέρασαν χθες τα ξημερώματα οι άντρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Ο 28χρονος Πουτάνας Γιός οδηγός ταξί Βασίλης Ρουμπέρης, ο οποίος φέρεται να είχε αναλάβει -εκτός των άλλων- συμβόλαια θανάτου εις βάρος ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ηχηρών ονομάτων της νύχτας, είναι φυγόποινος και καταζητούμενος για την άγρια δολοφονία του 27χρονου φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου.

Στις διωκτικές αρχές είχαν φτάσει στοιχεία που ήθελαν τον Βασίλη Ρουμπέρη να έχει ισχυρές επαφές με γνωστά ονόματα της νύχτας, τα οποία του είχαν αναθέσει να φέρει εις πέρας συμβόλαια θανάτου, στο πλαίσιο του πολέμου «αλληλοεξόντωσής» τους για την κυριαρχία. Ηδη οι άντρες που ανέλαβαν την έρευνα έχουν στοιχεία και υποψίες για συμβόλαιο εις βάρος νονού της νύχτας, όμως η δράση του κακοποιού φαίνεται πως δεν σταματά εκεί. Ανάμεσα στα συμβόλαια που φέρεται να έχουν επισυναφτεί είναι και αυτό για διοικητή νευραλγικού τμήματος της Ασφάλειας Αττικής, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή του Βασίλη Ρουμπέρη σε συμβόλαια θανάτου εις βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στην Αμαλιάδα, που «εκτελέστηκε» πριν από περίπου ένα χρόνο.

Εναντίον του 28χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, που είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2007 στη λεωφόρο Λαυρίου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης συμμετείχε σε ομάδα χούλιγκαν του Πουτάνας Γιού oλυμπιακού που είχε πάρει μέρος στον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα μέχρι θανάτου του άτυχου φιλάθλου του Παναθηναϊκού. Μάλιστα τότε είχε προσαχθεί ως ύποπτος στην Ασφάλεια Αθηνών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς είχε προβάλει ισχυρό άλλοθι.

Κατά την πορεία των ερευνών ωστόσο προέκυψαν στοιχεία εναντίον του και είχε καθίσει στο εδώώλιο του κατηγορουμένου στην πρωτόδικη δίκη. Και τότε όμως είχε αθωωθεί. Ο εισαγγελέας πάντως άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης κι έτσι στις 5 Ιουλίου του 2012 κλήθηκε να παρουσιαστεί ξανά στη δευτεροβάθμια δίκη, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Καταδικάστηκε ερήμην του σε δώδεκα χρόνια κάθειρξη και έκτοτε αναζητούνταν. Οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί του είχαν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης από δέκα έως δεκαέξι έτη και βρίσκονται στη φυλακή. Ο ίδιος μάλιστα κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί ότι είχε μαχαιρώσει έναν 28χρονο στην πλατεία του Κορυδαλλού, καθώς επίσης και για ληστεία.

Οι άντρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν τον φυγόποινο στην περιοχή της Νίκαιας. Στην προσπάθειά τους όμως να τον ακινητοποιήσουν, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν. Ομως και πάλι ο 28χρονος δεν το έβαλε κάτω. Επιτέθηκε κατά των αστυνομικών και προσπάθησε να τους χτυπήσει, εκείνοι όμως τελικά τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης, ενώ νωρίς χθες το πρωί, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο Βασίλης Ρουμπέρης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και έπειτα στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

«Να βρεθούν όλοι οι υπαίτιοι που παραμένουν ασύλληπτοι»
Η σύλληψη του 28χρονου οδηγού ταξί προκάλεσε συναισθήματα χαράς και ανακούφισης στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο πατέρας του, ο Ανδρέας Φιλόπουλος, το μόνο που ζητούσε όλον αυτό τον καιρό ήταν να συλληφθούν και να πληρώσουν όλοι οι ένοχοι που στέρησαν τη ζωή του παιδιού του. Ετσι στο άκουσμα της είδησης ότι επιτέλους εντοπίστηκε ο 28χρονος, έφυγε ένα βάρος από την ψυχή
του. Ομως, όπως ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Θεμιστοκλής Σοφός: «Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να βρεθούν όλοι οι υπαίτιοι που παραμένουν ασύλληπτοι. Με τη σύλληψη του 28χρονου επικυρώνεται το διατακτικό της καταδικαστικής απόφασης. Η υπόθεση συνεχίζεται για την ανεύρεση και των άλλων ενόχων. Η μνήμη του Μιχάλη δικαιώνεται».

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαρτίου του 2007 ο Μιχάλης Φιλόπουλος είχε δολοφονηθεί άγρια σε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Πουτάνας Γιού ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Παιανία, σε προκαθορισμένο ραντεβού, πριν από αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ των δύο ομάδων. Οι οργανωμένοι «στρατοί» των δύο ομάδων συναντήθηκαν στη λεωφόρο Λαυρίου και άρχισαν τον... πόλεμο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος και να τραυματιστούν άλλοι επτά.




πηγή:http://www.espressonews.gr

Όσο ζυγίζουν τα φρύδια σου παππού, δε ζυγίζουν τα ζαντολάστιχα του Ραλίστα...

 Όσο ζυγίζουν τα φρύδια σου παππού, δε ζυγίζουν τα ζαντολάστιχα του Ραλίστα...να είσαι καλά και Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου, έστω και με τη μικρή δυνατότητα που έχουμε!!! Ο Σύλλογος αναπνέει στα Ερασιτεχνικά Τμήματα μάγκες!!!
O Πρόεδρος (με Π κεφαλαίο) του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, δείχνει με κάθε ευκαιρία πως κάνει ό,τι μπορεί για όλα τα τμήματα, παρότι είναι ουσιαστικά μόνος του, με αρωγό μόνο τον κόσμο του Τριφυλλιού.
Ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» προσπαθεί ξανά να δώσει λύσεις στα θέματα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα, με τις υποθέσεις των Σαμικά, Ερπ και Αντράε και σε αυτή του Ανδρέα Ανδρέαδη. Το ζήτημα με τους τρεις ξένους πρώην βολλεϋμπολίστες διευθετήθηκε ήδη και οι παίκτες αναμένεται να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.
Η υπόθεση του Ανδρεάδη βρίσκει τροχοπέδη στην αξίωση του παίχτη να λάβει όλα τα χρήματα που του οφείλονται και όχι εκείνα που είχαν συμφωνηθεί έπειτα από τον διακανονισμό. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι δικηγόροι του κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και,εάν συμφωνήσει ο Ανδρεάδης με την πρότασή τους, θα πάρει τα χρήματα και θα τελειώσει και αυτό το ζήτημα.
Ομοίως, μετά τις εξελίξεις στο αντρικό βόλλεϋ, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος ετοιμάζεται να δώσει λύση και στο αίτημα των «πράσινων» για να δώσουν τα επόμενα παιχνίδια τους στην Κυψέλη, κάτι που θα ενισχύσει την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.




πηγή:http://www.greenzone.gr

A1 Μπάσκετ Γυναικών:Δείξτε το Αστέρι σας στα Εξάρχεια!

 Τον Αστέρα Εξαρχείων αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (26/1) στις 16:00μ.μ στο Κλειστό του Στρέφη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1. 
Το αγωνιστικό σύνολο της Γιασεμής Σαμαντούρα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

10 μοτοσυκλέτες δώρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΕΛ.ΑΣ.

10 μοτοσυκλέτες δώρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΕΛ.ΑΣ.
Η Ελληνική Αστυνομία βράβευσε τον Αντιπρόεδρο και αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ για την προσφορά του.
Σε μια περίοδο που η κοινωνία βιώνει πρωτόγνωρες δυσκολίες, οι οποίες αναπόφευκτα οδηγούν σε αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, η συμβολή στο έργο της Δημόσιας Τάξης έχει καίρια σημασία. Στο πλαίσιο της προσφοράς της ΒΙΑΝΕΞ στην ελληνική κοινωνία, ο Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία 10 μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού. Οκτώ από τα δίκυκλα θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα Δίας και τα άλλα δύο από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
DSC_2269
Σε μια διακριτική τελετή που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στον όρχο της Άμεσης Δράσης, οι μοτοσυκλέτες τύπου BMW F650 GS παραδόθηκαν στους άντρες και τις γυναίκες της Ομάδας Δίας που θα τις χρησιμοποιήσουν, από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Αντιπρόεδρο και αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρο του ομίλου DPG κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τον κ. Γιαννακόπουλο ευχαρίστησαν και βράβευσαν με τιμητική πλακέτα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας: Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Φλήρης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Τσακνάκης και ο Αναπληρωτής Γενικού Αστυνομικού διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγος, κ. Σπυρίδων Παρασπύρου. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος Βένετης και ο Διοικητής της Ομάδας Δίας, Ταξίαρχος, κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος.
DSC_2305
Ο κ. Γιαννακόπουλος, ευχαριστώντας με τη σειρά του τα στελέχη της Αστυνομίας για την βράβευσή του, δήλωσε: «Ευχαριστώ κι εγώ που μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλω έστω με ένα μικρό λιθαράκι στη δύσκολη και αποτελεσματική προσπάθεια την όποια κάνετε για την πάταξη της εγκληματικότητας σε μια δύσκολη περίοδο. Ο Έλληνας μας χρειάζεται όλους δίπλα του και είναι υποχρέωση όλων όσοι έχουμε έστω και μια μικρή δυνατότητα να βοηθήσουμε στο πραγματικά δύσκολο έργο που φέρετε εις πέρας κάθε μέρα», ενώ διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι τόσο η οικογένεια Γιαννακόπουλου όσο και η ΒΙΑΝΕΞ θα συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

DSC_2249
«Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με την ευγενική του προσφορά αύξησε το στόλο της ομάδας Δίας κατά οκτώ υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία από αύριο θα τεθούν στη μάχη κατά της εγκληματικότητας», τόνισε από την πλευρά του ο Ταξίαρχος, κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος, Διοικητής της Ομάδας Δίας. «Η Ελληνική Αστυνομία έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις», υπογράμμισε ο Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος Σταματάκης, Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώντας με τη σειρά του τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link->http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uxxGcCOVt_M&ytsession=wlHgAGbdDvmzWUS3GIXfGs3EJQ5K4lfyHC7rUV9-hl98myczVTKeNBStd6J8AHzWVWZ_tfv2QGDG8jXMQz3t4gV98X6DN92LCkO9DYlibI3UB0xApKSI7xhXmhfhyPngPj94HwYdQdHU4jqeBoA128OOYDRcJ4m-1Lh8KoPytsvc2BcPOsIWOLz5x0xxaPWYTriGzc343V9mJyHOI5mw622qsvGvLbW5HgTCkqBt89U



Εξαθλιωμένοι και Νηστικοί κόντρα στον Απόγονο!

 Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Κλειστό της Γλυφάδας τον Άπόγονο του Στόλου την Κυριακή 27/1(17:00)  στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Ανδρών. 
Μοναδικός στόχος των «πρασίνων» είναι η νίκη, αφού τα περιθώρια βάσει και του βαθμολογικού πίνακα έχουν στενέψει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού.
Ωστόσο συμβαίνουν εξοργιστικά πράματα στο τμήμα.

Σύμφωνα με την κραυγή αγωνίας της μητέρας του βολεϊμπολίστα του Παναθηναϊκού, Θανάση Πρωτοψάλτη και παλιά αθλήτρια του Τριφυλλιού, Αλεξία Ροτσίδου ζεί και βασιλεύει η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ανδρική ομάδα βόλεϊ.

Η σοκαρισμένη μητέρα μίλησε στην εφημερίδα Goal και τα λόγια της, προκαλούν το λιγότερο, οργή...
"Εδώ και έναν χρόνο κάθε μέρα του έλεγα να κάνει υπομονή, να δοκιμάσει τις αντοχές του για να ζήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν ήταν άλλο από το να παίξει βόλεϊ στον Παναθηναϊκό. Ολοι τον ενθαρρύναμε, άφησε δύο υποτροφίες για τις ΗΠΑ για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι όπως έκανα εγώ και ο μπαμπάς του Σπύρος. Ηθελε να μας κάνει υπερήφανους και το κατάφερε, αλλά πλέον δε μιλάμε για αθλητισμό. Δεν μιξοκλαίω, κύριοι.
Στην οικογένειά μας έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε τίτλους στα γήπεδα και στη ζωή. Δεν μιλάω εκ μέρους του Θανάση αλλά εκ μέρους όλων των μικρών παιδιών που έχει αυτήν τη στιγμή η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Κάνω έκκληση πριν έρθουν τα χειρότερα. Τα παιδιά είναι πεταμένα σαν λαθρομετανάστες" ανέφερε συγκλονισμένη η Ροτσίδου.

«Στάση Μοναστηράκι για φαγητό»
"Μη νομίζετε πως κι εγώ τα ήξερα όλα. Τώρα που... έσπασαν μου τα είπαν και αισθάνονται ντροπή λες και έκαναν κάποιο έγκλημα. Εδώ και μήνες ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, την απόλυτη εξαθλίωση. Εδώ και μέρες τους είχε κοπεί το ρεύμα στο σπίτι.
Μονάδες στο τηλέφωνο δεν έχουν να καλέσουν ούτε για βοήθεια. Το βράδυ δεν κοιμούνται από το κρύο. Στο σπίτι τους κυνηγάνε, επειδή όλα είναι απλήρωτα. Τρώνε μόνο ψωμί. Κάνουν προπονήσεις στη Γλυφάδα. Κανείς δεν σκέφτηκε ούτε τη μετακίνησή τους. Αυτές τις μέρες που υπάρχουν απεργίες των ΜΜΜ πηγαίνουν με τα πόδια στη Γλυφάδα, με ενδιάμεση στάση στο Μοναστηράκι, όπου τρώνε στο εστιατόριο του κύριου Σταθοκωστόπουλου" υποστήριξε, αγανακτισμένη.

«Με τα πόδια Γλυφάδα - Αμπελόκηπους»
Και συνεχίζει: "Μετά την προπόνηση έφυγαν με τα πόδια από τη Γλυφάδα για τους Αμπελόκηπους και τους έπιασε και η βροχή. Στον δρόμο δεν άντεξαν. Ο Μαδούρας έπαθε υποθερμία και ο Θανάσης έσπασε... Τους βοήθησαν κάποιοι περαστικοί για να μην καταρρεύσουν από την αδυναμία. Τότε με πήρε κλαίγοντας και μου ζήτησε να του βγάλω ένα εισιτήριο να γυρίσει πίσω σήμερα".

«Πού πήγαν οι άνθρωποι;»
Και η Ροτσίδου καταλήγει: "Ρωτάω ως μάνα και όχι ως αθλήτρια που μάτωσα για τον Παναθηναϊκό: υπάρχει κάποιος να προστατέψει τα 18χρονα παιδιά που είναι το μέλλον μας; Τι ντροπή είναι αυτή; Πού είναι ο κύριος Μακρόπουλος; Πώς επιτρέπει αυτήν τη ντροπή πρώτα απ' όλα ως άνθρωπος και πατέρας και μετά ως Παναθηναϊκός; Ξέρω πως ο Μακρόπουλος είναι ο μόνος που νοιάζεται, αλλά όπως κι εγώ ίσως να μην τα ξέρει. Πού είναι ο κύριος Ακριτίδης; Πού πήγαν οι Παναθηναϊκοί; Πού πήγαν αυτοί οι άνθρωποι;".

Αλλά επειδή Μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι η Δύναμη του προχώρησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς ,άνοιξαν λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.
Η συνταρακτική εξομολόγηση της μητέρας του βολεϊμπολίστα του Τριφυλλιού, Θανάση Πρωτοψάλτη, Αλεξίας Ροτσίδου, κινητοποίησε τους απλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, ανοίχτηκε λογαριασμός του ΣΦΕΠ «Γ. Καλαφάτης», στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 68674165201 ((IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201). Ένα από τα ονόματα των δικαιούχων είναι του αείμνηστου, Δημήτρη Μούρτου.
Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την ομάδα, μπορούν να το κάνουν. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στους βολεϊμπολίστες.