Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Εθνικός Γαζώρου είπαν «Don't Fix It»


Στα λόγια οι ελληνικές ομάδες δείχνουν ευαισθησία για το θέμα των στημένων αγώνων, όμως στο συνέδριο «Don't Fix it» που διοργανώθηκε στη χώρα μας πήραν απουσία οι 44 από τους 46 συλλόγους των δύο επαγγελματικών κατηγοριών...


Μέγα φιάσκο δηλαδή όσο κι αν από τον ΠΣΑΠ (που ανέλαβε την διοργάνωση υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης) έκαναν λόγο για ένα επιτυχημένο διήμερο στις 25-26 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel...

Οπως όμως κι αν το «πλάσαραν» προς τα έξω, η ουσία δεν αλλάζει. Μόνο ο Παναθηναϊκός από τις 18 ομάδες της Super League και ο Εθνικός Γαζώρου από τις 28 των δύο ομίλων της Football League εκπροσωπήθηκαν στο συνέδριο που εντάσσεται στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής καμπάνιας με αντικείμενο την εκπαίδευση και την πρόληψη για την αντιμετώπιση των προσυνεννοημένων αγώνων ποδοσφαίρου. Τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα κοτζάμ δικαστική υπόθεση για φερόμενα ως στημένα παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά η συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων δεν ανταποκρίθηκε.

Η παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της «πράσινης» ΠΑΕ Στράτου Σωπήλη και του προέδρου της ομάδας των Σερρών Γιώργου Καλαποτλή (δηλώθηκε ως εκπρόσωπος όλης της Football League για κρατηθούν τα προσχήματα) δεν θα μπορούσε να μετριάσει το γενικότερο σνομπάρισμα.

«Μα, είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο θέμα να βρίσκονται στην αίθουσα μόλις 20 άτομα;» αναρωτήθηκε ο Σωπήλης, χωρίς φυσικά να πάρει καμία απάντηση.

Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα «Don't Fix It» εξελίσσεται παράλληλα σε οκτώ ακόμη ευρωπαϊκές χώρες: Αγγλία, Φινλανδία, Ιταλία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σκωτία και Σλοβενία.


Γίνεται αντιληπτό φίλοι μου οτι οι υπόλοιπες 17 ομάδες της Super League και οι υπόλοιπες 27 των δύο ομίλων της Football League είναι προσκυνημένοι και βουτηγμένοι στην βρωμιά που προάγει η πιο σιχαμένη ομάδα του πλανήτη το βοθρομάγαζο του κοπρολίδα του Μαρινάκη! 

Βρέχει χύσι πάνω απο το Παρίσι!

  Ούτε Μπριάκος, ούτε Μώραλης, ούτε Καλόπουλος, ούτε Θωμάς,ούτε Ακρίβος, ούτε Σιδηρόπουλος, ούτε Σπάθας, ούτε Κομπότης,ούτε Αρετόπουλος, ούτε Γιάχος, ούτε Πανόπουλος, ούτε Σαρρής,ούτε Χριστόγλου, ούτε Sport Gay, ούτε Sport Fm, ούτε NOVA,ούτε Βέργης.

Κανείς δε θα σας ζητήσει συγγνώμη, που σας έκαναν να πιστεύετε πως έχετε κάνει ένα βήμα παραπάνω ενώ στην ουσία είστε στον βόθρο, με τα σκατά. Χαίρεται και μέχρι να ξυπνήσετε θα χαίρομαι για τις σφαλιάρες σας όπου Γης..