Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Βόμβα με Παπαλουκά!

 Αρχικά είδαμε τον Σπανούλη να μετακομίζει στον ολυμπιακό πριν δύο χρόνια, φέτος τον περπέρογλου να ακολουθεί τον ίδιο δύσβατο δρόμο με τον παλιό του συμπαίκτη στον ΠΑΟ και μετά τον Σχορτσιανίτη να πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο ίσως να ήταν και το πιο περίεργο, αν αναλογιστούμε την αντιμετώπιση που είχε παλαιότερα ο ίδιος από τους οπαδούς του «τριφυλλιού».
Τελικά όμως δεν τα έχουμε δει όλα σε αυτό το ελληνικό μπάσκετ. Στον ΠΑΟ λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν το καρέ των πιο περίεργων μετακινήσεων ανάμεσα στους δύο αιωνίους καθώς είναι διατεθειμένοι να κάνουν γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του 35χρονου άλλοτε αρχηγού των «ερυθρολεύκων», Θοδωρή Παπαλουκά. Ναι καλά διαβάσατε, δεν είναι κάποιο τυπογραφικό λάθος.
Ως αποτέλεσμα της έλλειψης δεύτερου …μαέστρου, ο Διαμαντίδης αναγκάζεται να βρίσκεται πάρα πολύ ώρα στο παρκέ, να μην παίρνει τι απαραίτητες ανάσες και ασφαλώς είναι ένα ζήτημα το πόσο θα αντέξει σε τέτοιους ρυθμούς. Έτσι μη έχοντας στο «τριφύλλι» κενή θέση ξένου και «καίγονται» τόσο για την εύρεση κάποιου ηγέτη, στρέφονται στη λύση του έμπειρου, Θοδωρή Παπαλουκά.