Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σίριαλ με τα δελτία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού-όλο το χρονικό!

Το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Παναθηναϊκό ήταν προγραμματισμένο για τις 12:00. Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι «πράσινοι» δήλωσαν απώλεια των δελτίων, ισχυριζόμενοι πως εκλάπησαν. Οι διαιτητές από την στιγμή που δεν υπήρχαν δελτία δεν μπορούν παρά να κλείσουν υπέρ της Αναγέννηση το Φύλλο Αγώνος (20-0), με τον Παναθηναϊκό να καταγγέλλει την κλοπή στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να εξασφαλίσει χαρτί το οποίο θα εξετάσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Ο κίνδυνος για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό είναι μεγάλος, αφού με τον μηδενισμό δεν παίρνει ούτε τον ένα βαθμό της ήττας και μένει πολύ πίσω από το Ελληνικό, που βρίσκεται στην πρώτη θέση και αυτή την ώρα αγωνίζεται στην Κω κόντρα στον Ιπποκράτη, ενώ πλέον βρίσκεται κάτω και από τον δεύτερο Πρωτέα Βούλας.

Η επίσημη θέση του Παναθηναϊκού:
"Σήμερα (2/2/14) κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το κλειστό του Ν. Ρυσίου, όπου είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα διαπιστώθηκε παραβίαση του πούλμαν της ομάδας (φωτό) και κλοπή τόσο των δελτίων των αθλητριών μας, όσο και του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άλλων λοιπών αντικειμένων.
Αμέσως οι αρμόδιοι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος είχε ανέβει με την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα έσπευσαν να γνωστοποιήσουν την κλοπή τόσο στις Αρμόδιες Αρχές της συμπρωτεύουσας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με τη σήμανση προέβη σε ενδελεχή έλεγχο του πούλμαν, όπου εξακριβώθηκε η παραβίαση ενώ προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες για την εξεύρεση αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων.
Παράλληλα στο κλειστό του Ν. Ρυσίου, οι υπεύθυνοι του τμήματος ζήτησαν από το διαιτητή της αναμέτρησης να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με υπεύθυνη δήλωσή τους, όμως ο άρχοντας του αγώνα το αρνήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διαβεβαιώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου να διεξαχθεί κανονικά"

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου σχετικά με το θέμα:"Ο Παναθηναϊκός ξέχασε τα δελτία στην Αθήνα"!
Απόλυτα βέβαιος για τον μηδενισμό του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, Δημήτρης Ασημόπουλος που μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι "Εγνατία TV" στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, επικαλείται τη μαρτυρία του αθλητή του Άρη, Γιάννη Αθηναίου και ανηψιού της Γιασεμής Σαμαντούρα!

Ο σύλλογός μας σέβεται απόλυτα τον Παναθηναϊκό και την τεράστια προσφορά του στο μπάσκετ αλλά και σε όλα τα αθλήματα. Δεν τιμά όμως ένα τόσο ιστορικό σύλλογο να επικαλείται τέτοια πράγματα για να αποφύγει αυτό που με αξιοπρέπεια έπρεπε εξ αρχής να αποδεχθεί. 

Ναι ο ΠΑΟ έκανε λάθος και πλέον κανείς στην Ελλάδα δεν πιστεύει τα περί κλοπής των δελτίων. Το Ρύσιο είναι ένας μικρός σύλλογος που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να αναρριχηθεί ψηλά αλλά ποτέ δεν το έπραξε με δόλια μέσα. Πάντα με αξιοπρέπεια θάρρος και αγάπη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό .

 Είμαστε μικροί πλην όμως τίμιοι και έτσι θα μείνουμε φτάνει άπαντες να το σέβονται αυτό. Θα αναφερθώ και στα γεγονότα της Κυριακής. Όταν αντιλήφθηκαν το συμβάν, ότι τα δελτία του ΠΑΟ δεν τα είχε κανείς δηλαδή, υπήρξε δικαιολογημένα φοβερή αναστάτωση, αμηχανία και το παραδέχθηκαν μπροστά μας ότι κάποιος τα ξέχασε. 

Μάλιστα συνέβη και περιστατικό με τον ανηψιό της Γιασεμής Σαμαντούρα Αθηναίου που είναι παίκτης του Αρη και πήγε στο γήπεδο στο Ρύσιο επιστρέφοντας από αγώνα που είχε δώσει η ανδρική ομάδα του Αρη στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά. Ο Αθηναίου μη γνωρίζοντας ότι ήταν πίσω του δικές μας αθλήτριες και παράγοντες είπε "γιατί δεν μου το λέγατε να τα φέρω εγώ από κάτω αφού το ξέρατε ότι θα έρθω".

Έγινα ...ντέτεκτιβ για να δω μήπως οι άνθρωποι όντως είχαν δίκιο για να βγάλω από την συνείδησή μου την ενοχή μήπως κάνω λάθος. Έχω πειστεί πλέον 100% ότι ο Παναθηναϊκός ξέχασε τα δελτία στην Αθήνα και δυστυχώς υπάρχουν νόμοι και πρέπει να εκτελεστούν όπως θα εκτελούντο αν στην θέση του Παναθηναϊκού ήταν το Ρύσιο.

 Θα ήταν σκληρό αλλά θα ήταν δίκαιο. Αυτή είναι η αλήθεια. Για μας το ματς αυτό είναι μια κατηγορία. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα όργανα της Ομοσπονδίας που σεβόμενοι τους κανονισμούς θα ενεργήσουν και θα επικυρώσουν τον μηδενισμό που έγινε στο γήπεδο. Το δίκιο μας δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω απολύτως τίποτε με τον Παναθηναϊκό απλά είναι ο νόμος και πρέπει να εφαρμοστεί ..."

Γιάννης Αθηναίου: "Αν δεν ανακαλέσει ο πρόεδρος του Ρύσιου, θα κινηθώ νομικά εναντίον του"!  
Κατηγορηματική διάψευση των λεγομένων του προέδρου της Αναγέννησης Ρυσίου, Δημήτρη Ασημόπουλου έκανε ο αθλητής του Άρη, Γιάννης Αθηναίου, το όνομά του οποίου χρησιμοποίησε ο κύριος Ασημόπουλος ως "μάρτυρα" για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο tsiotras.blogspot.gr: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις του κ. Ασημόπουλου, ότι έκανα οποιαδήποτε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Λυπάμαι που χρησιμοποίησε το όνομά μου για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του με σκοπό το συμφέρον της ομάδας του. Προφανώς δε με αφορούν τα λεγόμενά του και αν δεν ανακληθεί άμεσα η δήλωση θα κινηθώ νομικά εναντίον του».


Απόβαση στο Θ.Κολοκοτρώνης για τους Τριφυλλοφόρους με στόχο το διπλό!

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών και η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

Στη χθεσινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μέντες, Πράνιτς και Μουζακίτης.

Ο Μπαϊράμι εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Εξάστερος: Συγκεντρωμένος στη Δράμα με φόντο τον τελικο κυπέλλου!

Ο ΚΑΟΔ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" μετά τη χθεσινή προπόνηση αναχώρησαν από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με τελικό προορισμό τη Δράμα, όπου σήμερα (5/2, 17.00, NovaSports) θα αντιμετωπίσουν τον ΚΑΟΔ.

Ο αγώνας αυτός γίνεται σημαντικός για τον Μάικ Μπατίστ, ο οποίος αν και εφόσον χρησιμοποιηθεί θα πραγματοποιήσει την 300η παρουσία του στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ. Είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές, αφήνοντας πολύ πίσω τον δεύτερο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ (239) και τον τρίτο Μίκαελ Κοχ (207).

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πλησιάζει τα 700 κλεψίματα, καθώς απέχει μόλις δύο, από το να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς χρειάζεται 1 εύστοχη ελεύθερη βολή για να φτάσει τις 200 στην Basket League ΟΠΑΠ.

Επτά φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν Παναθηναϊκός και ΚΑΟΔ και το "τριφύλλι" έχει το 100% (7-0).

Τι λένε Μανωλόπουλος και Γιάνκοβιτς για την αυριανή αναμέτρηση

O συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: «Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της. Προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει και αρκετή εμπειρία. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και καλούμαστε για μία ακόμη φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από την πλευρά του τόνισε: «Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία τα οποία επαναλαμβάνουμε συχνά σε ότι λέμε, αλλά παραμένουν δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση. Ο ΚΑΟΔ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μαχητική και ότι διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Και πολύ περισσότερο στο γήπεδό της, το οποίο συνήθως είναι γεμάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η περιφέρεια αγαπά το μπάσκετ. Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε την καλή εμφάνιση που θέλουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύουμε».

source ©