Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Bruno Fornaroli… τριετίας!!!

 Την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Φορναρόλι για να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τον Παναθηναϊκό.
Ο Δημήτρης Γόντικας μπορεί να παίρνει μερικές ανάσες στην Πάρο αυτό το τριήμερο, αλλά το Σάββατο είχε ανοιχτή γραμμή με την Ουρουγουάη και τη Νασιονάλ, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φορναρόλι.
 
 Η ομάδα του και ο παίκτης ειδοποιήθηκαν ότι ο Παναθηναϊκός προχωράει στην απόκτηση του παίκτη για τρία χρόνια, όπως είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη μέρα και όχι με τη μορφή δανεισμού.
 
 Ετσι η ομάδα από το Μεξικό έκανε πίσω και οι «πράσινοι» σήμερα θα φιξάρουν την ημέρα άφιξης του παίκτη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Ο Φορναρόλι αναμένεται να έρθει την Τρίτη ή την Τετάρτη και δεν προλαβαίνει να πάει στην Αυστρία.

Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού-Βασιλόπουλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος από το χειμώνα του 2010 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί ελάχιστα, εξαιτίας των δύο συνεχόμενων σοβαρών του τραυματισμών σε μέση και γόνατο αντίστοιχα δεν υπολογίζεται στο λιμάνι και οι άνθρωποι του Εξάστερου έχουν έρθει σε επαφή μαζί του ώστε να φορέσει την πράσινη φανέλα.
Ο Βασιλόπουλος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και μέσα σε αυτά είναι να γίνει συμπαίκτης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη κερδίζοντας παράλληλα την ευκαιρία να αναγεννηθεί η αγωνιστική του καριέρα.