Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Σκέφτεται την παραίτηση ο Πεδουλάκης, έντονη φημολογία

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά" λέει ο σοφός λαός. Το φιλικό blog greenhoop σας μεταφέρει τις εξελίξεις που αφορά το... θέμα προπονητή στον Εξάστερο.

Μπορεί απ΄την ΚΑΕ να ισχυρίζονται πως υπάρχει στήριξη αλλά τα δεδομένα είναι άλλα.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και την έντονη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες στη μπασκετική "πιάτσα", ο Αργύρης Πεδουλάκης θα κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τελευταία φορά στο ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

O "Άρτζι" έχει αποφασίσει να δηλώσει παραίτηση όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο. Οι παίκτες είναι φανερό πλέον πως δεν εμπιστεύονται τον έλληνα τεχνικό και ο ίδιος φαίνεται να το έχει καταλάβει.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του; Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί παραίτησης του Αργύρη Πεδουλάκη, θα υπάρξει ένα χρονικό όριο στο οποίο η πράσινη ΚΑΕ θα πάρει την απόφαση της για τον επόμενο τεχνικό. Μεγάλο "φαβορί", μέχρι στιγμής, ο Φώτης Κατσικάρης.

Eνέδρα Ομπράντοβιτς-Παναθηναϊκου στους Piraeus Carpaziers στο top-16 της Ευρωλίγκα!



Είναι πλέον γεγονός, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στο ΟΑΚΑ αλλά ως... αντίπαλος! Πριν από λίγα χρόνια δεν μπορούσε να θεωρηθεί ούτε καν ως σενάριο φαντασίας αλλά πλέον είναι πραγματικότητα!

Μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής προέκυψαν οι ομάδες που θα συνεχίσουν στο Top-16 της Euroleague. Στον ίδιο όμιλο του Τριφυλλιού υπάρχουν ο Ζοτς (Φενέρμπαχτσε) και Ολυμπιακός που θα συναντηθούν ξανά σε αυτή τη φάση μετά από 12 χρόνια.

Η τελική κατάταξη κρίθηκε μετά τη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν με 84-71.

Οι όμιλοι του Top-16

Ε΄Όμιλος

Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός

Μιλάνο

Λαμποράλ

Μπαρτσελόνα

Μάλαγα

Εφές

Παναθηναϊκός

F' Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρτίζαν

Γαλατάσαραϊ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ζαλγκίρις

Κουμπάν

Μπάγερν Μονάχου