Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Δυναμική παρουσία «πράσινων» οπαδών στα Περιβόλια

 Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλάι του πεντακόσιους περίπου φιλάθλους που θα τον στηρίξουν στην προσπάθεια του για νίκη κόντρα στον Πλατανιά.

Η κρητική ομάδα παραχώρησε στους «πράσινους» 230 εισιτήρια, τα οποία αποδείχθηκαν εξαιρετικά λίγα και έκαναν «φτερά» ταχύτατα.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν το «παρών» και σε άλλες θύρες, μεμονωμένα, και να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει το «τρίποντο». Εκτιμάται πως περίπου 500 φίλαθλοι θα βρεθούν στο πλευρό του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή σε πιθανές προκλήσεις, οι οποίες θα πρέπει –αν εμφανιστούν- να μείνουν αναπάντητες, γιατί πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος βαριών τιμωριών.

Πρώτη συγκέντρωση για την πυγμαχία!

 Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν οι αθλητές, το τεχνικό τιμ και οι ιθύνοντες του πυγμαχικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο.:

«Τη Δευτέρα (16/9, 18.00) θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο και συγκεκριμένα στη Θύρα 5 η πρώτη συγκέντρωση για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ακόμα ένα τμήμα του Τριφυλλιού γυρίζει σελίδα με έφορο τον Μανώλη Σαρμάνη και τεχνικό σύμβουλο τον Γιάννη Αϊδινιώτη, το ιστορικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχει υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση είναι ανοιχτή στους εκπροσώπους Τύπου και τους φωτογράφους».

Άμυνα made PAO academy

 Τέσσερις από τους πέντε που θ' αγωνιστούν στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά (20.30-ΝΣ1) θα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Tριφύλλι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο 19χρονος Στέφανος Καπίνο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο 20χρονος Νίκος Μαρινάκης, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο 20χρονος Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο 19χρονος Σπύρος Ρισβάνης! Εξαίρεση στο PAO academy θα είναι ο Ισπανός Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εάν βλέπαμε εκεί τον Χουχούμη, θα ήταν όντως εντυπωσιακό!

Πάντως στο αρχικό σχήμα θα είναι και ο Τάσος Λαγός, καλύπτοντας το κενό από την απουσία του Μέντες. Στις άλλες θέσεις θ' αγωνιστούν οι Πράνιτς και Ζέκα, ως εσωτερικά χαφ, οι Ντίνας και Καρέλης στις πτέρυγες και στη κορυφή της επίθεσης ο Μπεργκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου σε τετ α τετ που είχε με τους ποδοσφαιριστές τούς ζήτησε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους Κρητικούς για να πετύχουν τον στόχο τους και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη φετινή νίκη του Τριφυλλιού.

Παράλληλα ο κόουτς των «πρασίνων» ζήτησε από τους παίκτες του ομαδικότητα, με σκοπό να υπάρξει και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.