Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Άννα Καβάσιλα«Στόχος το νταμπλ!»

 Η Άννα Καβάσιλα μίλησε για τη μεταγραφή της στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και για τον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, που κατέκτησε πέρσι το Πρωτάθλημα. Η Γιασεμή Σαμαντούρα με "κέρδισε" ως άτομο και φυσικά ήρθα», είπε αρχικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Για τη Λεωφόρο: «Ο κόσμος και η έδρα παίζουν μεγάλο ρόλο για μία ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό στο γυναικείο μπάσκετ να γεμίζει το γήπεδο».

Για τους στόχους που έχει: «Στόχος μας είναι το νταμπλ. Και εγώ προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου προκειμένου να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα γίνεται».

Βόλεϊ Ανδρών:Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για Κυψέλη ο Αμορόσο!

 Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο 24χρονος Καναδός –με ιρλανδικό διανατήριο- κεντρικός, Μίκαελ Αμορόσο. Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού αναμένεται να ενισχύσει την νέα αγωνιστική σεζόν το «πράσινο» μπλοκ.

Ο «πράσινος» μπλοκέρ, ο οποίος σήμερα το απόγευμα είχε και την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα, μιλώντας στο paovolleyball.gr σημείωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Έρχομαι με όρεξη για δουλειά, στόχος είναι να γινόμαστε όλο και πιο καλοί και να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους του Π.Α.Ο έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά που θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα αυτή».

Την περυσινή σεζόν, ο Αμορόσο αγωνίστηκε στη Σουηδία με τη φανέλα της Οκερλιούγκα και ήταν ο έκτος μπλοκέρ του πρωταθλήματος, ενώ ήταν πρώτος στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Οριστικά «πράσινος» ο Ατζαγκούν!

  Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός μέσος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του 4ετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Το μόνο που μένει πλέον για να ανακοινωθεί κι επισήμως από τον Παναθηναϊκό, είναι ορισμένα έγγραφα από τη Νιγηρία τα οποία θα σταλούν προς τους «πράσινους» είτε μέχρι το βράδυ, είτε αύριο το πρωί.
Ο Ατζαγκούν που χθες συμμετείχε για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού», δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και στο φιλικό που θα δώσουν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες που δεν συμμετείχαν στο ματς με τον Πανιώνιο, κόντρα στην ομάδα Νέων.

 Ανεπίσημο ντεμπούτο για Ατζαγκούν κόντρα στην ομάδα νέων

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Στη συνέχεια πήγε στο Κορωπί όπου έπαιξε μαζί με τους «πράσινους» που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα Νέων του συλλόγου.
Ο 20χρονος Νιγηριανός έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο αυτό «τεστ» και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για να τεθεί στην διάθεσή του Αναστασίου μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ατζαγκούν αναμένεται την Τρίτη, αφού πρώτα η FC Dolphins στείλει υπογεγραμμένα τα απαραίτητα έγγραφα.