Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΝΑΛΤΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

 Καμία περίπτωση πέναλτι δεν υπάρχει στην παράβαση που δίνει ο διαιτητής Αρετόπολος για χέρι του Ψυχογιού, όπως αναφέρει ο Περικλής Βασιλάκης.
Ο παλαίμαχος ρέφερι και τηλεκριτικός διαιτησίας, μιλώντας στην «Δίκη του ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε παράλληλα πως ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα στον Ψυχογιό, ενώ αναφορικά με τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο ΟΦΗ, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε παράβαση


Μετά το παιχνίδι με τον ολυμπιακό,  η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

ΜΟΝΟ ο διαιτητής Αρετόπουλος, ΕΙΔΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι-οφθαλμαπάτη, στερώντας από τον ΑΡΗ μας το δικαίωμα να διεκδικήσει τη νίκη και κόστισε στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Ψυχογιό την πρώτη άδικη κίτρινη κάρτα.

Ευχόμαστε να μην γίνει μόδα και να μην (ξανα)χρειαστεί να επανέλθουμε…

Για μια ακόμη φορά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι έκαναν και πάλι κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, αλλά και στους προπονητές τους, όπως επίσης και στον υπέροχο κόσμο μας για την συγκλονιστική και υποδειγματική του παρουσία στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης. 


ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!

 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ...
ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ...
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ...