Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

"Να μην παραπλανηθούμε από το άδειο γήπεδο"

 Σίγουρα μια νίκη σε βάρος του ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ξεσηκώσει τους φιλάθλους μας και θα δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να παραπλανηθεί από το γεγονός ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού αυτό κάποιες φορές είναι και ντεζαβαντάζ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν δείξει ότι δεν επηρεάζονται από έδρες, αφού κατάφεραν να φύγουν με νίκες από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οπότε δεν θα πρέπει να σταθούν στο άδειο γήπεδο και να μπουν για να πάρουν τη νίκη και να εκμεταλλευτούν τους μείον βαθμούς, που έχει ο Ολυμπιακός από την περσινή του τιμωρία.

Θεωρώ ότι η ομάδα του Παναθηναίκού έχει δομηθεί πολύ σωστά και θα έχει μια εξαιρετική σεζόν.

Πάντως θα πρέπει να πω ότι ακόμη και μια νίκη στη πρεμιέρα δεν κλειδώνει καμία πρωτιά. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι καλύτερος και να κερδίζεις. Φυσικά θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ.

Σε ό,τι αφορά το ταξίδι στη Κίνα μπασκετικά θα βοηθήσει λίγο, αλλά στο κομμάτι του μάρκετινγκ θα βοηθήσει πάρα πολύ. Τέτοια ανοίγματα επιβάλλονται πλέον, αφού μιλάμε για μια χώρα 1 δισεκατομμυρίου κατοίκων! Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση της διοίκησης.

Ακαδημίες Μπάσκετ Γυναικών:«Γράψτε τα στην ακαδημία... των Πρωταθλητριών!»


 Ανακοίνωση που περιλαμβάνει πληροφορίες για τις εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού και εξηγεί ντα προνόμια, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα το μεσημέρι η «μάνα του λόχου», έχει ως εξής:
«Οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ για κορίτσια από 6-15 ετών έχουν ξεκινήσει. Βρείτε πληροφορίες για τις εγγραφές αλλά και τα προνόμια και γράψτε τα παιδιά σας στην ακαδημία... των Πρωταθλητριών! 

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
•20/9/2013  με 20/6/2013 (3 ή  4 Προπονήσεις / εβδομάδα)
•Πρώτη (ανοικτή) προπόνηση Σάββατο 21/9/2013 στις 12:00 στο Ανοικτό της Τσόχα.
•Οι προπονήσεις θα γίνονται στην Τσόχα και στην Θύρα 12.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
•2  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
•ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ
ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
•Δωρεάν μπλουζάκι προπόνησης
•Δωρεάν είσοδο στους αγώνες της ανδρικής / γυναικείας ομάδας μαζί με ένα γονέα.
•Χρήση προσφοράς 1+1 δωρεάν εισιτήριο στους κινηματογράφους ODEON (KOSMOPOLIS, STARCITY, ΕΜΠΑΣΣΥ).
•Έκπτωση 15% στις αγορές σας από τα Καταστήματα Adidas
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ*
•Εφάπαξ  190 ευρώ
•Δύο δόσεις των 100 ευρώ (Σεπτέμβριος, Ιανουάριος)
•Τρεις δόσεις των 70 ευρώ (Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος, Μάρτιος)
•50% έκπτωση στην συνδρομή του 2ου μέλους της οικογένειας
•Δωρεάν συνδρομή για το 3ο μέλος της οικογένειας
*Κόστος εγγραφής: 10 ευρώ».

Ακαδημίες Εξάστερου:Συνεχίζονται οι εγγραφές!

 Με νέα ανακοίνωση η ΚΑΕ υπενθυμίζει πως υπάρχουν ακόμη θέσεις για τις ακαδημίες του Εξάστερου!
Οι επίδοξοι αστέρες του μπασκετικού Παναθηναϊκού έχουν την ευκαιρία να μπουν από νωρίς σε υψηλό επίπεδο και να μάθουν από τους καλύτερους, φορώντας τη φανέλα της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Οι εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας των Πρωταθλητών συνεχίζονται! Όσοι γονείς επιθυμούν να γράψουν τα παιδιά τους στην ακαδημία μπάσκετ του Τριφυλλιού μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2106447861 ή να προσέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό Γυμναστήριο «Απόστολος Νικολαΐδης» μέσα στην Θύρα 7.

Ωράριο Γραμματείας Ακαδημιών (Θύρα 7) από 9/9/13
Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 - 21:00
Σάββατο – Κυριακή 11:00 – 13:00
Απαραίτητα δικαιολογητικά: 2 φωτογραφίες , Ιατρική βεβαίωση
Ετήσια συνδρομή 360€ ( σε δύο δόσεις 180€ η κάθε μία , Σεπτέμβριο 2013 / Ιανουάριο 2014). Εφάπαξ καταβολή 320€

Για το πρόγραμμα προπονήσεων θα ενημερωθείτε με την εγγραφή σας!
Αξίζει να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στον Παναθηναϊκό μας:
•Οι τίτλοι και οι επιτυχίες σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας
•Υπάρχει υψηλό επίπεδο προπονητών με εμπειρία πολλών ετών και ήθος.
•Υπάρχουν ολιγομελή τμήματα για την καλύτερη και δυνατή συνεργασία προπονητή – παίκτη.
•Οι αθλητές μας έχουν ελεύθερη είσοδο σε αγώνες της ανδρικής ομάδας με την κάρτα της ακαδημίας
•Συνεργασίες & προσφορές χορηγών της ακαδημίας .

Πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η ομαδικότητα!».

Μπάσκετ Γυναικών-Άννα Καβάσιλα:«Πρωτάθλημα και Κύπελλο!»

 Με «όπλο» τη σκληρή δουλειά ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα, διεκδικώντας το νταμπλ, σύμφωνα με την Άννα Καβάσιλα!

Η 22χρονη μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού που ήρθε από την Αμερική όπου αγωνιζόταν με την ομάδα του κολεγίου του Robert Morris, μίλησε στο Prasini.gr για την προετοιμασία του «τριφυλλιού», τα επικείμενα φιλικά καθώς και για τους στόχους της...

Η ύψους 1,84μ. φόργουορντ, που αγωνίζεται και ως σέντερ αρχικά υπογράμμισε: «Η προετοιμασία μας πάει πολύ καλά. Δουλεύουμε όλες πολύ σκληρά, έχουν ενσωματωθεί πλέον και οι δύο ξένες μας και τώρα η ομάδα είναι πλήρης. Όσον αφορά εμένα είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επιλογή μου να έρθω στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα είναι εξαιρετικό όπως και οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ».

Εν συνεχεία η νεαρή «πράσινη» πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η απόκτηση της Γέμελος είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, καθώς πρόκειται για μια αθλήτρια που θα βοηθήσει πάρα πολύ. Τα πρώτα φιλικά ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και ακολουθεί το τουρνουά με τον Κρόνο και το φιλικό της Κυριακής. Αναμένεται να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγουν κάποια συμπεράσματα με βάση τα οποία θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε  για να τις διορθώσουμε, προκειμένου να είμαστε έτοιμες στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Η Άννα Καβάσιλα κατέληξε: «Όλες έχουμε τα κεφάλια μέσα και δουλεύουμε σκληρά για να δεθούμε σαν ομάδα και να παίξουμε καλό μπάσκετ με στόχο φυσικά να παραμείνουμε στην κορυφή και αυτή τη χρονιά, καθώς επίσης να κατακτήσουμε και το Κύπελλο».

Την Πέμπτη η παρουσίαση του «Λούτσο»

 Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της Πέμπτης από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο Αργεντινός επιθετικός στην δεύτερη θητεία του στην ομάδα θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 39.

Σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε μια και μοναδική φορά στην Ισλανδία.

 Από το Ρέικιαβικ, πρωτεύουσα της μακρινής και παγωμένης Ισλανδίας ξεκινούσε η ευρωπαϊκή σεζόν για τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1991-92. Αντίπαλος στον πρώτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών -το οποίο από την επόμενη χρονιά θα μεταλλασσόταν στο σημερινό Champions League- ήταν η άσημη Φραμ.
 
Ο Λούης Χριστοδούλου στο 36’ άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι» με σουτ έξω από την περιοχή, όμως οι Ισλανδοί κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με γκολ των Ράγκναρσον στο 56’ και Άρνθορσον στο 60’. Η απάντηση του Παναθηναϊκού πάντως ήταν άμεση, με τον Χριστοδούλου να παραβιάζει και πάλι την εστία της Φραμ και να χαρίζει στην ομάδα μια πολύτιμη ισοπαλία ενόψει του επαναληπτικού της Αθήνας.


Βρέχει χύσι απο το Παρίσι!

 Ούτε Μπριάκος, ούτε Μώραλης, ούτε Καλόπουλος, ούτε Θωμάς,ούτε Ακρίβος, ούτε Σιδηρόπουλος, ούτε Σπάθας, ούτε Κομπότης,ούτε Αρετόπουλος, ούτε Γιάχος, ούτε Πανόπουλος, ούτε Σαρρής,
ούτε Χριστόγλου, ούτε Sport Gay, ούτε Sport Fm, ούτε NOVA,ούτε Βέργης.
Κανείς δε θα σας ζητήσει συγγνώμη, που σας έκαναν να πιστεύετε πως έχετε κάνει ένα βήμα παραπάνω ενώ στην ουσία είστε στον βόθρο, με τα σκατά. Χαίρεται και μέχρι να ξυπνήσετε θα χαίρομαι για τις σφαλιάρες σας όπου Γης..