Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ???

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι αναμένεται να καλωσορίσει τον Αργύρη Πεδουλάκη, που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής!

Το όνομά του γράφτηκε πριν καν απαντήσει αρνητικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι επέστρεψε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός δεν έπεισε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να βγάλει την αθλητική περιβολή και να καθίσει στον πάγκο, δεν τα βρήκε με τον Δημήτρη Ιτούδη κι η στροφή στον Αργύρη Πεδουλάκη ήταν η επόμενη κίνηση. Εκτός απροόπτου κι η τελευταία, αφού σ' αυτόν αναμένεται να κλείσει ο φάκελος «Νέος Προπονητής του Παναθηναϊκού»!

  ο 48χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (1986-1992) είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδος, που τον έκλεισε για τη νέα εποχή, αφού είδε πως δε μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην ευρωπαϊκή κι ελληνική αγορά.
Η συμφωνία δεν επιβεβαιώνεται από καμία απ' τις δύο πλευρές, ενδεχομένως για επικοινωνιακούς λόγους, αφού δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να περιμένει πρώτα τον Ολυμπιακό να ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ' τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Όχι ότι αποκλείεται γρηγορότερα η ανακοίνωσή του.

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ-"ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ"!!!

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει οριστικά ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 22χρονος ομογενής επιθετικός από την Νέα Ζηλανδία υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πράσινους.
Ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος έρχεται στην Παιανία ως δανεικός από την ρωσική Αλάνια Βλαντικαφκάζ, επρόκειτο να παρουσιαστεί από τη διοίκηση του συλλόγου, σήμερα, στις 15.30 στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ. Όμως, επειδή μέχρι εκείνη την ώρα οι πράσινοι δε θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων αποφασίσαν, για τυπικούς λόγους, να τα περιμένουν και μετά να κάνουν την παρουσίαση του.
Ο ομογενής στράικερ αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΕΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!

Την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Φραν Γέστε, που αγωνίστηκε πέρσι για μισό χρόνο στον Ολυμπιακό, έχει πρώτο θέμα αθλητική εφημερίδα
«Γέστε χτύπησε ο ΠΑΟ» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου για σήμερα. Για πρόσφατη επίσκεψη του Ισπανού στην Αθήνα και προσέγγιση από άνθρωπο του ‘’τριφυλλιού’’ κάνει λόγο η εφημερίδα.
Τι χωρίζει τις δύο πλευρές και πως αντιμετωπίζει ο Φερέιρα την περίπτωση του.

Πάει ΑΠΟΕΛ ο Σπυρόπουλος!!!!

 Μετά από 4,5 χρόνια ο Νίκος Σπυρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Τον Γκανέζο, Ντάβιντ Άντι που αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναιτωλικό ως δανεικός από την Πόρτο, επιθυμεί για αντικαταστάτη του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο Σπυρόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 200.000 ευρώ και πλέον οι “πράσινοι” βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ.

Στην κορυφή της λίστας του Φερέιρα για τον αντικαταστάτη του υπάρχει το όνομα του Νταβίντ Άντι. Ο Γκανέζος αμυντικός ανήκει στην Πόρτο, έχει χαμηλό κασέ και γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την περσινή του θητεία στον Παναιτωλικό.

Εκτός του Άντι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Βραζιλιάνου Εντιμάρ που αγωνίστηκε πέρυσι στην Ξάνθη ως δανεικός από την Κλουζ, αλλά και αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα.