Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Την Κυριακή ρίξτε στα σκατά τα απόβλητα της τρούμπας, γιατι αυτό είναι το σωστό:Γαμήστε τον Πούστη τον Ολυμπιακό!

Κυριακή κοντή Γιορτή Λέει ο Λαός και στην προκειμένη περίπτωση διακαής πόθος είναι να βαφτεί ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ!!!
Άλλο Ένα derby λοιπόν στo μεγαλύτερο τηγάνι του κόσμου(διότι χωράει 33.000 γάυρους μαρινάτους) με μόνο δρόμο για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκου είναι η Νίκη και μόνο Νίκη!
Είναι ιερό χρέος να αποδείξουν οι Πράσινοι ποιά είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ στην Ελλάδα!!!
Είναι γνωστό ότι στις 19:00 θα φωταγωγηθεί η Τρούμπα περιμένοντας τους ευρωΠΕΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΩ......!!!!!!!!

Φαντάζει πολύ ευθραυστό πια το Φιλέ που οδηγεί στην Α2..........

Σας λένε κάτι τα παρακάτω:

(Συνολικοί Τίτλοι: 26)
  • Πρωταθλήματα: (18)
    • 1963, 1965, 1966, 1967, 1970, 1971, 1972, 1973, 1975, 1977, 1982, 1984, 1985, 1986, 1995, 1996, 2004, 2006
  • Κύπελλα: (6)
    • 1982, 1984, 1985, 2007, 2008, 2010
  • Σούπερ Κάπ: (1)
    • 2006
     
  •  Ευρωπαϊκές διακρίσεις
    2η θέση, Κύπελλο Κυπελλούχων, 1980
    3η θέση, Κύπελλο Κυπελλούχων, 1989
    4η θέση, CEV Cup, 2004
    3η θέση, Top Teams Cup, 2006
    2η θέση. CEV CUP, 2009
     

Πανηγυρίζουν γιατι δόθηκε πενταετή παράταση στην καταδίκη του Παναθηναϊκού!

 Στην Ελλάδα όπου ζει και βασιλεύει η παπαρολογία και οι… σοτατζίδες είναι ένα φρούτο που καλλιεργείται στην πολιτική, κοινωνική και φυσικά δημοσιογραφική ζωή, είναι λογικό ο καθένας να γράφει ότι του καπνίσει, δίχως να τον συλλαμβάνει η… αστυνομία Τύπου!
Πάμε λίγο να αποκωδικοποιήσουμε τι σημαίνει η θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση, γιατί με αυτά που ακούμε και διαβάσουμε θα… πηδηχτούμε από το παράθυρο.

Καταρχήν θα πρέπει να πούμε ότι το Προεδρικό Διάταγμα θα πάει στο αρμόδιο υπουργείο (ΥΠΕΚΑ), καθώς θα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις (βάσει των παρατηρήσεων του ΣΤΕ) και κατόπιν να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έτσι θα πάρει και επισήμως τη μορφή του Προεδρικού Διατάγματος.

Για δύο μήνες (60 ημέρες) μπορεί να γίνει αίτηση ακυρώσεως, από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.
Πάμε τώρα στην ουσία.

Εάν η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ είχε ληφθεί το 2008, τότε θα πανηγυρίζαμε όλοι μαζί, αφού ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε στο νέο του γήπεδο σε… 18 μήνες! Δηλαδή τη σεζόν 2010-11!

Ωστόσο όταν αυτοί που πανηγυρίζουν σήμερα, είναι αυτοί που έχουν παραμυθιάσει τα ΜΜΕ και φυσικά τον κόσμο του Παναθηναϊκoύ, θα μας επιτρέψουμε να κάνουμε τους… κακούς μέχρι να δούμε το ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ.

1) Δυστυχώς διαβάσαμε ακόμη και σε πολύ έγκυρο site, αρθρογράφο να πανηγυρίζει επειδή δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος, ενώ στο ίδιο κείμενο ανέφερε ότι αυτό ισχύει για πέντε χρόνια!

Σε 5 χρόνια που θα πάψει να ισχύει η απαγόρευση γκρεμίσματος της Λεωφόρου και θα πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες, προφανώς είναι κάτι που δεν απασχολεί τον… αρθρογράφο και όσους εξακολουθούν να λαμβάνουν non paper!

Θα μου πει κανείς, στην Ελλάδα που δεν θυμάται κανείς τι έφαγε χθες, ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε 5 χρόνια.
Το κακό της ιστορίας είναι ότι αυτός που κινδυνεύει να πεθάνει είναι ο… Παναθηναϊκός.

2) Η δεύτερη λεπτομέρεια που χάθηκε μέσα σε όλα τα κείμενα που διάβασα είναι ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτίσει το γήπεδο, ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

Δηλαδή φτιάχτηκε ένας νόμος, που θεωρεί δεδομένο ότι θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος σε πέντε χρόνια, αλλά ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα φτιαχτεί το γήπεδο.

ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ θα το χτίσει! Άκουσον άκουσον!!!
Αυτός ήταν ο νόμος Μπιρμπίλη, ο οποίος απλά δέχθηκε κάποιες παρεμβάσεις, όπως αυτός της… πενταετούς χάρης!
Δηλαδή παίρνουν τη Λεωφόρο και μας κάνουν τη χάρη να την γκρεμίσουν σε πέντε χρόνια!

3) Κρατηθείτε τώρα για να μην πέσετε κάτω. Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να χτίσει το γήπεδο από τον Οκτώβριο του 2009! Τότε είχε βγει η άδεια κατασκευής. Δεν είναι κάτι άγνωστο. Και γιατί δεν το κατασκεύασε;

Ιδού το καίριο ερώτημα…

Γιατί δεν βόλευε τον Βωβό, ο οποίος απειλούσε με μηνύσεις!  Την ίδια ώρα που η ΠΑΕ και η ΓΗΠΕΛ μας έλεγαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Βωβό!!! Και τρία χρόνια αργότερα έβγαλαν τις συμβάσεις των δύο πλευρών!!!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχτισε το γήπεδό του, γιατί ΔΕΝ βρήκε χρηματοδότες, κάτι που είχε ομολογήσει ο Βαγγέλης Σαμαράς(εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου).

Δηλαδή η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ «έτρεχε» ένα πρότζεκτ από το 2006, ξόδεψε 6-7 εκατ. ευρώ, για να φτάσει στο σημείο να ομολογήσει ότι δεν μπορεί να βρει χρηματοδότη. Άκουσον άκουσον.

4) Και που φτάσαμε; Από το 2010 (πριν μπει η Ελλάδα) στο ΔΝΤ, φτάσαμε στο 2013 για ν’ αναζητούμε και πάλι χρηματοδότη για να φτιάξει το γήπεδο!!! Είδατε πως πέρασαν τρία χρόνια;

Οπότε πόσο ορατός είναι ο κίνδυνος να περάσουν άλλα 5 χρόνια και ο Παναθηναϊκός να μείνει χωρίς γήπεδο και το 2018, μια ωραία πρωία να του γκρεμίσουν τη Λεωφόρο και τότε να κλαίμε όλοι μαζί για το δράμα δραμάτων;

Αυτά ως μια πρώτη εικόνα, διότι προβλέπω εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο γηπεδικό…


πηγή:aioniapistos.gr