Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Γυναίκες με τον... αντρικό τρόπο (Video)

Η νίκη στον τελικό επί του Ελληνικού έγινε κόπο και με τρόπο... Τρόπο που μοιάζει με αυτόν που χρησιμοποιεί και ο Α. Πεδουλάκης!
To paoworld έψαξε και βρήκε τα κοινά συστήματα που κάνουν την... Καλέτζου "Διαμαντίδη" και την Ντέλβα "Σχορτσιανίτη"
Το video παρουσιάζει τις φάσεις του γυναικείου και αυτές που είναι ίδιες ακριβώς με το αντρικό..
Όπως το σύστημα για να παίρνει την μπάλα στο ζωγραφιστό ο Σχορτσιανίτης που είχε πιστή εφαρμογή και από τις πράσινες για την Ντέλβα. Κάθετη πάσα και καλάθι ή έξτρα πάσα στην περιφέρεια.
Όπως η συνεργασία Καλέτζου με Ντέλβα που θύμισε τις ανάλογες με Διαμαντίδη και Σόφο ή Λάσμε.
Όπως το high low των ψηλών απέναντι στην ζώνη.
Όπως το μπάσιμο και η έξτρα πάσα που δίνει αμαρκάριστα σουτ.
Όπως τα drive της Καλέτζου με την Ντέλβα να κάνει σκριν ή μακριά από την μπάλα και να έχουμε μπάσιμο α-λα Διαμαντίδης, ή σε σουτ από την βολή.
Οι ομοιότητες πολλές και μπορείτε να τις δείτε και στο video που ακολουθεί...


πηγή

Μπάσκετ Γυναικών: Τα πανηγύρια στα αποδυτήρια των πράσινων Πρωταθλητριών!

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς των κοριτσιών του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια τόσο μέσα από τα παρασκηνιακά βίντεο των "Πράσινων Νέων" όσο και με φωτογραφίες από τον Βαγγέλη Στόλη.

Οι πράσινες φωτογραφίζονται μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια από prasinanea

Και φυσικά όλες οι πράσινες φωτογραφίζονται με την κούπα.

Φωτορεπορτάζ: Τα πανηγύρια στα αποδυτήρια
 




Η γκρεμισμένη Νέα Φιλαδέλφεια και η (προσεχώς)… γκρεμισμένη Λεωφόρος!

 Στον Παναθηναϊκό προγραμματίζουν να μετακομίσουν στη Λεωφόρο για την επόμενη πενταετία. Το γεγονός ότι σε 4,5 χρόνια η ιστορική έδρα θα έχει μπει στο καθεστώς Μπιρμπίλη και είτε θα έχει γκρεμιστεί (αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο) είτε θα έχει χαρακτηριστεί χώρος πρασίνου (άρα δεν θα μπορέσει να ξαναχρησιμοποιηθεί ως ποδοσφαιρικό γήπεδο), είναι προφανές κάτι το οποίο δεν απασχολεί την ΠΑΕ.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε δυσχερέστερη θέση ακόμη και από την ΑΕΚ!

Σε ποιο καθεστώς είναι η ΑΕΚ, σε ότι αφορά το γηπεδικό;

Έχει μια έκταση στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οποία είχε χτιστεί το ιστορικό της γήπεδο και το οποίο από λανθασμένους (;) χειρισμούς γκρεμίστηκε.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να βρει έναν χρηματοδότη, να χτίσει το νέο γήπεδο, με περιορισμένους εμπορικούς χώρους!

Βάσει του σχεδίου Μελισσανίδη (Αγιά Σοφιά) το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είχε χωρητικότητα 36.500 θέσεων.

Εάν συμβεί αυτό η ΑΕΚ θα παραμείνει στη φυσική της έδρα, αποτελώντας πόλο έλξης για τους φιλάθλους της ομάδας και φυσικά μια πηγή εσόδων για την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Σε ποιο καθεστώς θα είναι ο Παναθηναϊκός, σε 4,5 χρόνια;

Θα έχει χάσει την ιστορική έδρα του, ένα από τα οικόπεδα "φιλέτα" της Αθήνας και θα έχει… κερδίσει ένα κομμάτι γης κάπου στον Βοτανικό!!!

Θ’ αναζητεί έναν χρηματοδότη, για να χτίσει το νέο γήπεδο, με περιορισμένους εμπορικούς χώρους!

Βάσει του τελευταίου σχεδίου που έχει συζητηθεί, ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει γήπεδο 25.000 θέσεων, με την προοπτική να γίνει 30.000-40.000 θέσεων.

Και φυσικά εάν ποτέ τα καταφέρει, ο Δήμος Αθηναίων να βρει τα κεφάλαια, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα νέο γήπεδο, σε μια περιοχή, άσχετη με τις ρίζες του, το οποίο ΔΕΝ θα του ανήκει και ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ και μάλιστα τσουχτερό!

Άρα ο Παναθηναϊκός, χάρις στους χειρισμούς της ΓΗΠΕΛ, κατάφερε να χάσει το ιστορικό του γήπεδο, με την προοπτική να πάει στον Βοτανικό ως... νοικάρης, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων, θα έχει τη δυνατότητα με (σχεδόν) τους ίδιους όρους, να φτιάξει το δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Tώρα ποιο από τα δύο πρότζεκτ έχει περισσότερες πιιθανότητες να υλοποιηθεί, θα ήθελα να πιστεύω ο Βοτανικός, αλλά κάτι μου λέει ότι και σε αυτό το σημείο έχουμε φάει το παραμύθι της ζωής μας.

Όπως σε όλα τα βήματα αυτού του πρότζεκτ...

Κοκκινίζει κανείς; Προβληματίζεται κανείς; Νιώθει κανείς ντροπή; Ασχολείται κανείς;