Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Παναθηναϊκή Αξιοπρέπεια μέσα στο κυανέρυθρο μπουρδέλο!

 Ο Παναθηναϊκός «πάτησε» την Ξάνθη (3-0) με δύο γκολάρες του Ζέκα και μία του Λούτσο και βλέπει Ευρώπη........
Με αυτόν τον εκκωφαντικό τρόπο οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την έκτη θέση και μαζί το δικαίωμα να αγωνιστούν στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση από την UEFA. Οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και έκαμψαν εύκολα την αντίσταση της Ξάνθης με δύο πανέμορφα γκολ του Ζέκα (27’, 61’) και ένα ακόμη καλύτερο από τον Λουτσιάνο Φιγκερόα (76’). Με δέκα παίκτες αγωνιζόταν η Ξάνθη από το 40’ έπειτα από ανόητη αποβολή του Ντιέ!
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι δίνοντας χώρους στην Ξάνθη, που, όμως, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα ουσιαστικό. Μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου, οι «πράσινοι» άρχισαν να ανεβαίνουν. Κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκαν απειλητικοί απέναντι στον Λοντίγκιν. Μάλιστα, στο 27’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος κινήθηκε κάθετα προς την περιοχή της Ξάνθης, έπαιξε όμορφα το 1-2 με τον Μπαρμπαρούση, πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Ακριτών και έκανε το 1-0. 

  Πέντε λεπτά αργότερα το «τριφύλλι» άγγιξε το δεύτερο γκολ, όμως η «βολίδα» του Μπαρμπαρούση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Το «πράσινο» προβάδισμα για νίκη έγινε ισχυρότερο μετά την αποβολή του Ντιέ στο 40’! Ο μέσος της Ξάνθης κλώτσησε δυνατά τη μπάλα στο σώμα του πεσμένου Ζέκα και μοιραία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Θάνου!

Τα πάντα κρίθηκαν στο 61’. Ένα λεπτό μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Μαρσελίνιο, ο μεγάλο «πρωταγωνιστής» του Παναθηναϊκού, Ζέκα, σούταρε δυνατά από αριστερά με το δεξί πόδι, η μπάλα κόντραρε στον Γούτα και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντίνος παικταράς σούταρε δυνατά με το αριστερό εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Λοντίγκιν γράφοντας το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Λαγός, Σο, Ζέκα (83’ Καζιγιάμα), Ντίνας (70’ Εσπάρθα), Μπαρμπαρούσης, Φιγκερόα (79’ Φορναρόλι).

ΞΑΝΘΗ (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μαρσελίνιο, Μαρίν (46’ Ντάνι), Μάνταλος (Ονουάτσι), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Σολτάνι (63’ Σμιθ), Μάρτινς.

Υ.Γ.1 Πωπω αντιΠαναθηναϊκό μένος τα πανιωνάκια;;;αλλα έτσι ειναι κωλοπροσκυνημένο παράρτημα του γαύρου συνεχίστε έτσι σας πάει αυτό το ήθος.......
Υ.Γ.2 Αν έπαιζε μπαράζ ο γαύρος και χάλι θα στρώνατε στην πλατεία κυανέρυθρες ψιψίνες!

Και πάμε όλοι μαζί ένα ωραίο σύνθημα να το παίζετε απο τα μεγάφωνα του κυανέρυθρου πορνείου σας: 
ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΕΑ ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΗ KAI ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!