Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η αεκ βλέπει (ξανά) Πετρόπουλο


Δημοσίευμα, αναφέρει ότι η αεκ τσεκάρει την περίπτωση του επιθετικού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εφόσον μείνει ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ευρώ στο ταμείο της.

Μπορεί (και) χθες ο νίκος κωστένογλου να τόνισε ότι δεν θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους του να ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη, ωστόσο κάποια σενάρια για παίκτες στην αεκ υπάρχουν στον Τύπο. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του GOAL η αεκ εξακολουθεί να βλέπει "ζεστά" την υποθέση του Αντώνη Πετρόπουλου! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό ο υψηλόσωμος φορ είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος τον Γενάρη κι εφόσον υπάρξει μία τέτοια εξέλιξη τότε δεν αποκλείεται η αεκ να κινηθεί για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού.

Όλα αυτά βέβαια εφόσον διευθετηθούν πρώτα οι πάρα πολύ σοβαρές εκκρεμότητες που υπάρχουν στην αεκ.

Tchau Simao!!!


Οι απαιτήσεις του Σιμάο, όπως εκφράστηκαν από τον μάνατζερ του, φτάνουν στον... Θεό, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πλησιάσει και οι πιθανότητες είναι υπέρ της φυγής του Μοζαμβικανού!
οι πιθανότητες να ανανεώσει είναι ελάχιστες, όσο οι απαιτήσεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το τι πιστεύει ο ίδιος για τις απολαβές που πρέπει να έχει και ο δεύτερος με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και είναι πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως. Ο Σιμάο αυτή την στιγμή λαμβάνει 250.000 ευρώ και στο σημερινό ραντεβού του Γόντικα με τον μάνατζερ του παίκτη, Έκτορ Περάλτα αξιώθηκαν 600 με 700.οοο ευρώ! Ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πλησιάσει ο Παναθηναϊκός, με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν μάξιμουμ να πλησιάσουν τις 450.000 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η απόσταση είναι τεράστια.

Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν νέες συζητήσεις αλλά όσο δεν βρίσκεται λύση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και όσο ο Σιμάο δεν «κατεβαίνει» το πιο πιθανό σενάριο είναι να κουνήσει... μαντίλι το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους «πράσινους» να χάνουν ένα υπεραπαραίτητο εργαλείο στη μεσαία γραμμή και μάλιστα χωρίς να βάλουν... δραχμή στα ταμεία!