Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός στο Λονδίνο!


 Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο παιχνίδι με την Τότεναμ την Πέμπτη στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Οι "πράσινοι" θα συνεχίσουν στο Europa League, μόνο αν νικήσουν τους "Πετεινούς" του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Πάντως, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πιστεύει στην καλή ψυχολογία της ομάδας του κι ελπίζει πως θα "πληγώσει" τη Λονδρέζικη ομάδα ώστε να δώσει χαρά στους φίλους των "πρασίνων".
Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμειναν Μπουμσόνγκ, Πίντο και ο τραυματίας Κουίνσι, καθώς και οι Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
Εν τω μεταξύ, οπαδοί της ομάδας που βρίσκονται στο Λονδίνο για τον αγώνα της Πέμπτης επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο και τους ζήτησαν τη νίκη στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Τα Πετάλια με το Τριφύλλι εν δράσει!

 
Δείτε ένα βίντεο με πλάνα από τους αθλητές του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. (VIDEO)Ένα από τα τμήματα που έχουν χαρίσει σημαντικές διακρίσεις στον Παναθηναϊκό είναι και αυτό της ποδηλασίας. 

Δείτε το βίντεο το οποίο ετοίμασαν οι ποδηλάτες του Τριφυλλιού...

Έεεερχεται ο Τζέισον Καπόνο!

 
Ο Τζέισον Καπόνο ειδοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι την ερχόμενη Δευτέρα (10/12) θα βρίσκεται στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στο Τριφύλλι.
Η ώρα της άφιξης του Τζέισον Καπόνο στην Ελλάδα πλησιάζει.
Ο Αμερικανός μπόμπερ έπειτα από το πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της γυναίκας καθυστέρησε την άφιξή του στη χώρα μας, ωστόσο αυτή θα συμβεί άμεσα. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο παίκτης τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται στη χώρα μας την ερχόμενη Δευτέρα (10/12).
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο χαμόγελα φέρνει στο πράσινο στρατόπεδο. Στόχος του Αργύρη Πεδουλάκη είναι να μπορέσει να έχει έτοιμο τον παίκτη μέχρι την έναρξη του Τοπ 16 της Ευρωλίγκα το οποίο αρχίζει στα τέλη Δεκεμβρίου.
 

Χορηγία Ανάσα!

Βασικός υποστηρικτής του τμήματος γυναικών η, Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α, εταιρεία του Α'αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Μακρόπουλου.
Η εταιρία ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α, μέλος του Ασφαλιστικού συγκροτήματος του Α’ Αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Νικολάου Α. Μακρόπουλου είναι βασικός υποστηρικτής του τμήματος καλαθοσφαίρισης γυναικών του Συλλόγου με χορηγία ύψους 10.000 Ευρώ.
Η «Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α» στηρίζει τις προσπάθειες του Τριφυλλιού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της και την αγάπη της για το Σύλλογο.

Σκοποβολή:Καυτά Πιστόλια!

 Μπορεί να είναι ένα από τα πιο αδικημένα τμήματα, καθώς ούτε προπονητή έχουν, ούτε χώρο να εξασκούνται, αλλά η αγάπη τους για το«τριφύλλι αποτελούν οδηγό για τις επιτυχίες... Και αυτές δεν θα αργήσουν να έρθουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής...
Στους τρίτους από τους 8 αγώνες αεροβόλων που διοργανώνει ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Εργαζόμενων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΑΣΣΕΕΑΣ), στο Σκοπευτήριο του, οι αθλητές του «τριφυλλιού» κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις. Το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Κατσίρης και Γιάννης Καμπούρης, με τον πρώτο να καταλαμβάνει την 2η θέση με 546/600, ενώ ο δεύτερος πήρε την 4η με 526/600.

Γυναικείο Μπάσκετ:Αλλαγή ώρας με Ελληνικό


 Το παιχνίδι της αγωνιστικής στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ διεξάγεται αυτό το Σάββατο στο γήπεδο του Ελληνικού. Εκεί που η ομάδα έκπληξη της εφετινής σεζόν, που έβαλε τέλος στο ρεκόρ του Αθηναϊκού, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.
Λόγω της μετάδοσής του μέσω live streaming η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την μετάθεσή του για τις 19:00, από τις 16:00 που αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο συγχαίρει τους αθλητές και το προπονητικό τιμ του Τμήματος Πυγμαχίας για την κατάσταση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι κούπες ξεκίνησαν νωρίς φέτος για τον Παναθηναϊκό μας! 

Ευχόμαστε και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου να αντλήσουν δύναμη από αυτήν την μεγάλη επιτυχία και να αγωνιστούν μέχρι το τέλος με στόχο να διαδώσουν το Παναθηναϊκό πνεύμα και να κάνουν περήφανο τον κόσμο μας. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τους Πρωταθλητές

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Καλά πλασαρίσματα και δυο μετάλλια

Δυο μετάλλια και καλά πλασαρίσματα είχαν οι "πράσινοι" τοξότες μας το Σαββατοκύριακο (1-2/12) στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην α' κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Νέων Ανδρών αλλά και η Χριστίνα Ροϊνου στο Ολυμπιακό Τόξο Κορασίδων ανέβηκαν στις δεύτερες θέσεις του βάθρου, κατακτώντας αργυρό μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α κατ. Ολυμπιακού Τόξου - Ανδρών (Μετά από 60 βέλη)
32 ΜΠΛΑΝΗΣ Φωτιος, Α, ΠΑΟ Παναθηναϊκος Α. Ο. 256+249=505
36 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Γρηγοριος, Α, ΠΑΟ Παναθηναϊκος Α. Ο. 251+243=494

Β κατ. Ολυμπιακού Τόξου - Ανδρών (Μετά από 60 βέλη)
30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ Στυλιανος, Β, ΠΑΟ Παναθηναϊκος Α. Ο. 221+208=429
37 ΣΙΑΜΑΣ Αλεξιος, Β, ΠΑΟ Παναθηναϊκος Α. Ο. 216+201= 417

Α κατ. Ολυμπιακού Τόξου - Νέων Ανδρών (Μετά από 60 βέλη)
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημητριος, Α, ΠΑΟ Παναθηναϊκος Α. Ο. 111+100=211

Α κατ. Ολυμπιακού Τόξου - Εφήβων (Μετά από 60 βέλη)
11 ΔΟΥΚΑΣ Σπυριδων, Α, ΠΑΟ Παναθηναϊκος Α. Ο. 230+209=439
12 ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ Ανδρεας, Α, ΠΑΟ Παναθηναϊκος Α. Ο. 234+190=424

Ολυμπιακό τόξο - Πανκορασίδων (Μετά από 60 βέλη)
2 ΡΟΪΝΟΥ Χριστίνα, PA, ΠΑO Παναθηναϊκός Α.Ο. 94+88=182

Ολυμπιακό τόξο B - Παμπαίδων (Μετά από 60 βέλη)
7 ΣΚΟΥΡΟΓΛΟΥ Κωνσταντίνος, PB, ΠΑO Παναθηναϊκός Α.Ο. 134+119=253

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για ενίσχυση του γυναικείου βόλεϊ

 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για ενίσχυση του γυναικείου βόλεϊ
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 21.00 στην ταβέρνα «Το στέκι του Ανδρέα» και προσκαλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου σε μια άκρως παναθηναϊκή βραδιά με εκπλήξεις, πλούσιο μενού και απεριόριστη κατανάλωση ποτού με σκοπό την ενίσχυση του τμήματος. 

Η τιμή της πρόκλησης ανά άτομο είναι 25 Ευρώ και από την Τρίτη (4/12) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν από τα Γραφεία του Ερασιτέχνη (Κόνιαρη 45, 3ος Όροφος) από τις 10.00-13.00.