Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Βαγγελάκη-Marco van Basten!!! Αδικημένε Και Εσύ

Αδικημένος αισθάνεται από τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος πάντως… παραδέχθηκε πως κι εκείνος έκανε λάθη. Ο έμπειρος επιθετικός του ΟΦΗ αποκάλυψε πως είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει τις διαθέσεις του και για το μέλλον.

Η συνέντευξη του Βαγγέλη Μάντζιου στη RealNews:

Στην αρχή του πρωταθλήματος την περίμενες τέτοια πορεία;
«Ναι, την περίμενα. Γιατί έχουμε καλές μονάδες, προπονητή που από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρος και σου δίνει γρήγορα να καταλάβεις τι ζητάει από σένα και έναν κόσμο που στην έδρα μας γίνεται πραγματικά ο δωδέκατος παίκτης. Όλα αυτά, νομίζω, αρκούν για το θετικό αποτέλεσμα».

Υπάρχουν όμως και τα οικονομικά προβλήματα…
«Σαφώς, αλλά όχι μόνο στον ΟΦΗ, παντού λίγο – πολύ έτσι είναι τα πράγματα, η Ελλάδα ολόκληρη υποφέρει, το ποδόσφαιρο θα έμενε έξω από αυτήν την περιπέτεια; Εντάξει δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν επαγγελματία, όμως κάνουμε υπομονή και συνεχίζουμε. Εξάλλου τα συμβόλαια για αυτό υπάρχουν, για να μη χάνει ο ποδοσφαιριστής τα χρήματά του».

Σε ήθελε όντως η Μονακό;
«Έγιναν κάποιες συζητήσεις μέσω μάνατζερ και δεν ήταν μόνο η Μονακό που έδειξε ενδιαφέρον. Η ουσία είναι ότι δεν αποφάσισα να αφήσω τον ΟΦΗ και θα τιμήσω το συμβόλαιο που υπέγραψα έως το καλοκαίρι».

Και μετά;
«Βλέπουμε μετά. Δεν με πήραν τα χρόνια, κάνω ακόμα όνειρα και έχω φιλοδοξίες».

Ελλάδα ή εξωτερικό;
«Δεν έχω πρόβλημα. Όταν και αν προκύψει κάτι, θα το εξετάσω. Δεν βιάζομαι».

Το φινάλε σου στον Παναθηναϊκό ήταν άδοξο…
«Σε μια σχέση που τελειώνει δεν φταίει μόνο ο ένας. Νιώθω ότι αδικήθηκα, ότι με αδίκησαν, όμως έκανα και εγώ λάθη. Το θέμα είναι ότι τώρα είμαι καλά και συνεχίζω».

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για σένα;
«Ναι αλλά η κουβέντα δεν προχώρησε, αφού ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού και δεσμευόμουν με συμβόλαιο».

Τώρα θα έλεγες ναι;
«Πάντα είναι κολακευτικό το ενδιαφέρον μιας μεγάλης ομάδας».

Το μεταξύ σας παιχνίδι πως το βλέπεις σήμερα (04/03);
«Δύσκολο φυσικά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα, όμως εμείς έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε και ότι κοιτάμε τους μεγάλους στα μάτια. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το ματς».

Την Εθνική την έχεις στο μυαλό σου;
«Σίγουρα θέλω να επιστρέψω. Όταν πήγα στη Μαρίτιμο, έμαθα ότι ο κύριος Σάντος τηλεφώνησε στους ανθρώπους του συλλόγου και ζήτησε πληροφορίες για μένα. Θα με καλούσε σε κάποια από τα επόμενα ματς αλλά τραυματίστηκα. Ξέρω ότι με έχει στο μυαλό του».

Με ποιο κριτήριο θα επέλεγες τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;
«Το βασικό είναι το αγωνιστικό. Θέλω να είμαι κάπου που θα παίζω, έστω και με λιγότερα χρήματα. Να είμαι κοντά σε ανθρώπους που με εμπιστεύονται».

Ομάδα της καρδιάς σου έχεις δηλώσει πως είναι ο Πανιώνιος…
«Πάντα. Ήμουν πολλά χρόνια εκεί και τον αγαπώ. Ο μικρός μου αδερφός είναι στις ακαδημίες του, έχω πολλούς φίλους στη Νέα Σμύρνη».

Θα έκλεινες εκεί την καριέρα σου;
«Γιατί όχι;»

Έχεις οριοθετήσει το ποδοσφαιρικό σου τέλος;
«Άποψή μου είναι ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να σταματά όρθιος, υγιής και με το κεφάλι ψηλά. Όσο για μένα δεν θέλω και να τελειώσω και στα 40! Στα 35, μπορεί και νωρίτερα, κάπου εκεί το σκέφτομαι».

Το Σχόλιο->Μάντζιος:«Αδικήθηκα στον ΠΑΟ». Στην Αϊντραχτ,την Ανόρθωση, τη Μαρίτιμο τι έγινε;