Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Tiit Sokk:«Κανείς παράγοντας σαν τους Γιαννακόπουλους!»

«Κανείς παράγοντας σαν τους Γιαννακόπουλους!» Από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου του 1992 δύο ήταν τα γεγονότα που μονοπωλούσαν τις μπασκετικές ειδήσεις της εποχής. Η πρώτη είχε να κάνει με την πρώτη ντριμ τιμ των Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Πίπεν, Μπερντ και των υπολοίπων σούπερ σταρ του ΝΒΑ που θα έκανε την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης. Η δεύτερη με την αποχώρηση του Νίκου Γκάλη από τον Άρη και την επικείμενη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.
Λογικό και επόμενο να επισκιαστεί η υπόλοιπη επικαιρότητα της εποχής και να περάσουν στα... ψιλά η άφιξη του Σάσα Βολκόφ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (σ.σ. για όσους δεν το θυμούνται είχε φωτογραφηθεί και με κασκόλ της ομάδας, άσχετα αν στο τέλος δεν υπέγραψε ποτέ συμβόλαιο με τους Θεσσσαλονικείς) ή ακόμα και αυτή του Ρόι Τάρπλεϊ για λογαριασμό του Άρη.

Γυναικείο Μπάσκετ:Στις12.15 το Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός για τηλεοπτικούς και προωθητικούς λόγους!

 Η ανακοίνωση από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΟΚ σχετικά με την αλλαγή ώρας της αναμέτρησης Παναθηναϊκός ΑΟ – Αθηναϊκός ΑΣ:

Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την κρατική τηλεόραση, ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – Αθηναϊκός ΑΣ για τη 17η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 16/02/2013 αντί ώρας 16:00 θα διεξαχθεί ώρα 12:15 στο ίδιο γήπεδο. 

Ο ορισμός διεξαγωγής του αγώνα τη συγκεκριμένη ώρα έγινε κατόπιν απόφασης της ομοσπονδίας, προκειμένου να μεταδοθεί τηλεοπτικά, στο πλαίσιο της προώθησης του γυναικείου μπάσκετ. 

Στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των δύο ομάδων με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Αριστείδη Γολέμη, και συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για την καλύτερη και ομαλότερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα, προς όφελος του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα. 
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr