Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινά η… δράση για τα «πράσινα» πιστόλια

Με όρεξη για επιτυχίες και προσδοκίες να φτάσει πιο ψηλά από πέρυσι, το τμήμα σκοποβολή του Παναθηναϊκού ρίχνεται στη «μάχη» της αγωνιστικής δράσης από αύριο (11/9).
Το Τριφύλλι θα λάβει μέρος στους αγώνες που διοργανώνει η σκοπευτική λέσχη «Ζεύς», αγώνες σταθερού στόχου στα αγωνίσματα Ελεύθερο Πιστόλι 50μ (ΑΕ), Καραμπίνα Πρηνηδόν (ΑΓΕΝ), Αεροβόλο Πιστόλι & Αεροβόλο Τουφέκι (ΑΓΕΝ), Παίδων (α,β) και ΑμεΑ στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Οι «πράσινοι» ξεκινούν από την πρώτη κιόλας συμμετοχή τους στη σεζόν με μεγάλο αριθμό σκοπευτών, γεγονός που αποδεικνύει τη «δίψα» τους για ενεργή συμμετοχή και παρουσία σε όλους τους αγώνες και που φυσικά με τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν σε όλα τα επίπεδα (σταθερή αίθουσα για προπονήσεις κ.α) θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο για όλους τους αθλητές.

Συγκεκριμένα, στους αυριανούς αγώνες θα συμμετάσχουν οι: Δημήτρης Κατσίρης, Γιάννης Καμπούρης, Νίκος Κόκκινος, Φώτης Λιακώνης ενώ η γυναικεία Παναθηναϊκή παρουσία δεν θα απουσιάσει με τις Βιργινία και Πελαγία Βουιδασκάκη να δίνουν δυναμική παρουσία στην «πρώτη» αυτή αγωνιστική παρουσία του τμήματος!

Καλή δύναμη σε όλους! Επιτυχίες πάντα με… ΣΤΟΧΟ!
 

Μπάσκετ Γυναικών:Πρώτο φιλικό στη Λευκάδα για τις Πρωταθλήτριες

Το πρώτο της εκτός έδρας φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, θα δώσει την Κυριακή στις 3μ.μ η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κόντρα στη Νίκη Λευκάδας.

Σε αυτό το πρώτο ταξίδι, την αποστολή –που θα αναχωρήσει το Σάββατο (14/9)- θα ακολουθήσει και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, καθώς εκτός του αγωνιστικού σκέλους, η διοίκηση του Συλλόγου έχει προγραμματίσει να προωθήσει το διήμερο αυτό όλες τις ενέργειες που αφορούν την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, την καμπάνια SMS, τις εγγραφές νέων μελών ενώ θα διατεθούν και κάρτες διαρκείας. 

Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί ήδη την ίδια μέρα στις 6μ.μ στο Σύνδεσμο Θ.13 της Άρτας να γίνει ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης και εκεί οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν διαρκείας αλλά και να συμπληρώσουν το έντυπο εγγραφής μέλους του Τριφυλλιού, βοηθώντας τον Ερασιτέχνη. 

Στο… αγωνιστικό κομμάτι, η Γιασεμή Σαμαντούρα έχει πλέον από την αρχή της εβδομάδας στη διάθεσή της την Νταϊάνα Ντέλβα αλλά και την Ελεάννα Χριστινάκι. Οι φιλικές αναμετρήσεις θα συνεχιστούν με απώτερο σκοπό οι Πρωταθλήτριες να είναι πανέτοιμες ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος