Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«Πακέτο» στη Μαρίτιμο Μάντζιος, Μελίσσης


Αυτό που προσπαθούσε σχεδόν από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός, φαίνεται ότι θα το πετύχει λίγο πριν από την εκπνοή της, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν το πλάνο της παραχώρησης των παικτών που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Μετά, λοιπόν, από τον Ματίας Μπιάρσμιρ που παραχωρήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς στην πρωταθλήτρια Νορβηγίας Ρόζενμποργκ και τον Σίλβα Κλέιτον που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ, ήρθε η σειρά ακόμη δύο «πράσινων» να αποχωρήσουν από τους νταμπλούχους.
Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Χρήστο Μελίσση, οι οποίοι βρίσκονται μια ανάσα από την παραχώρησή τους στην πορτογαλική Μαρίτιμο.
Η σχετική διαδικασία κινήθηκε έπειτα από τη συνεργασία του Κάρλος Φρέιτας με τον Βασίλη Τσάρτα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η υπογραφή των συμβολαίων.
Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για κανονική μεταγραφή στην περίπτωση του Μελίσση, ενώ για τον Μάντζιο η ομάδα της Μαδέιρα θα προχωρήσει στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς στη συνέχεια.