Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Το "σκεπτόμενο μπάσκετ" και το ελλιπές ρόστερ!

 Η παρουσία Ξανθόπουλου δείχνει την αδυναμία των Μπανκς-Ούκιτς να παίξουν το "σκεπτόμενο" μπάσκετ.
Είναι στιγμές που ο Διαμαντίδης πρέπει να νιώθει τρελή μοναξιά στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού.Ο Πεδουλάκης ίσως να ήταν καλύτερος απο Μπανκς-Ούκιτς.
Μετά την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και την ήττα από τον ολυμπιακό ο προπονητής του Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει το πολύ μια ευκαιρία...Τον τελικό του Κυπέλλου. Κερδίζει και σώζει την (προσωπική του) παρτίδα! Αν φτάσει μέχρι το Ελληνικό διότι υπάρχουν ήδη κάποιοι που δεν το θεωρούν σίγουρο!

Βόλεϊ Γυναικών:Στους «8» του Κυπέλλου τα Φίνα κορίτσια του Τριφυλλιού!

Άνετη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών πήρε ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 (25-12, 25-14, 25-17) του ΓΣ Πετρούπολης και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ - Μαρκόπουλο (6/2/2013, 21:00).

Η διαφορά δυναμικότητας έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό του Τριφυλλιού, Γιώργο Ρούση, να ξεκουράσει την Ανθή Βασιλαντωνάκη αλλά και να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στις "πράσινες". 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού,Γιώργος Ρούσης δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου και κυρίως γιατί είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω όλες τις κοπέλες που είχα στη διάθεσή και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν, καθώς δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο. Από εδώ και πέρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με τα Βριλήσσια, αύριο ρεπό, και έπειτα από άρκετο καιρό έχουμε τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Μαλουσάρη, Νούσια, Πέρεζ, Κουντoυρά, Ιχτιάρη, Καββάδια, Μυλωνά (λ), Σωτηρίου, Γλύκα, Τσατσούρη, Αποστολάκη. 

ΓΣ Πετρούπολης (Αποστολογιωργάκης): Καριωτέλλη Μ., Δημητροπούλου, Καριωτέλλη Β., Φλωροπούλου, Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Καφετζή (λ), Μαυροειδοπούλου, Βασιλείου, Γιαννούλη, Μόρφα, Τσιούστα.

Ούτε τους νεκρούς σας δεν ξέρετε να τιμάτε ρε ανδρείκελα!!! Εκτός αν….Ντροπή!

Πέρασαν 32 χρόνια από την 8/2/1981 και τη τραγωδία της θύρας 7 στο παλιό Καραϊσκάκη. Επειδή έχω καλή μνήμη θα αναφέρω ότι οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαστρεβλώσουν τη πραγματικότητα και να λανσάρουν την ημιμάθεια με ότι μέσο διαθέτουν κάνουν πάλι κωλοτούμπες. Και κάθε χρόνο τα ίδια! Τι εννοώ…
Ακόμα και για αυτό το τραγικό γεγονός που ποδοπατήθηκαν και σκοτώθηκαν 21 νέα παιδιά και τα τελευταία χρόνια συρρέουν κατά χιλιάδες στο ετήσιο μνημόσυνο και αρχίζουν τα… “αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε” μέχρι το 1996 (15 χρόνια μετά δηλαδή!!!) η τελετή γινόταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ!!!
Προκαλώ οποιονδήποτε που διαβάζει το άρθρο να ανατρέξει σε ρεπορτάζ εφημερίδων πριν το 96, και θα το ψάξω κι εγώ φυσικά, για να υποστηρίξω και με αποδείξεις τα γραφόμενα μου! Τα ρίγη συγκίνησης (με παρουσία κόσμου) άρχισαν για πρώτη φορά το 1996 όταν ο πράκτορας το όλο θέμα το έκανε… μόδα. Κάλεσε υπουργούς, μεγαλο-εφοπλιστές, κανάλια κλπ. και μετά από 15 ολόκληρα χρόνια οι παρατρεχάμενοι που θέλανε να φωτογραφηθούν με την «υψηλή κοινωνία» και να λένε ότι ήταν το πρωί στο μνημόσυνο τσίμπησαν, τους άρεσε σαν event!!!! και κάθε χρόνο ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ όντος η παρουσία ήταν πολυπληθής.

Τότε το θυμήθηκαν όλοι αυτοί οι γελοίοι που πλέον το έχουν σημειώσει στο καρνέ τους ότι ΠΡΕΠΕΙ να πηγαίνουν. Μπορεί όχι για το προφανή λόγο που γίνεται ένα μνημόσυνο, άλλωστε θα πήγαιναν και τα προηγούμενα 14 χρόνια αν τους ένοιαζε, αλλά γιατί πλέον ΠΡΕΠΕΙ. Έγινε must!!! Τα πρώτα χρόνια που θυμήθηκαν το λαϊκό πλέον γεγονός είχε μέχρι και καντίνες για βρώμικο…
Η ξευτίλα σε όλο της το μεγαλείο με μεγάλα ερυθρόλευκα γράμματα!

ΥΓ. Αν το άρθρο το διαβάσει κανείς από τους «έγκυρους» δημοσιογράφους, τον προκαλώ να πάρει μια συνέντευξη από τους συγγενής των θυμάτων. Οι άνθρωποι τα έχουν δει όλα!!! Δεν τους έφτανε ο πόνος τους από το συμβάν, βλέπουν ξαφνικά και το κάθε τυχάρπαστο να πηγαίνει μετά από 15 χρόνια για socializing…


πηγή:panathamou.wordpress.com

"We are Panathinaikos BC. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us."

 Ντέρμπι ήταν και πέρασε αλλά άφησε πολλά ερωτήματα σχετικά με τις αντοχές και την στόφα των παικτών που απαρτίζουν φέτος το Εξάστερο ρόστερ.
Ενώ μπηκε καλά στο μάτς η ομάδα μας και έδειχνε σκληρό μέταλλο,τα πολλά εύκολα λάθη και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ έδωσαν το παιχνίδι στους απόγονουν.
Είναι απορίας άξιο πως δέν είδαμε καμία αντίδραση σοβαρού προπονητή απο τον Argi,μια κίνηση μάτ ρε αδερφέ,ΤΙΠΟΤΑ! Μόνο κάποιες φρούδες ελπίδες που έπλαθε στο μυαλό του ότι με τον Ξανθόπουλο θα άλλαζε τις ισορροπίες του αγώνα.
Μια εύλογη απορία κύριε Πεδουλάκη δεν μας δείξατε ΕΝΑ οχι περισσότερα ΕΝΑ γαμημένο σύστημα που να δίνει ελεύθερα σουτ στον Καπόνο!
Εύχομαι να χτύπησε δυνατά το καμπανάκι της αφύπνισης γιατι το μάτς του Τελικού κυπέλλου της Κυριακής είναι ορόσημο!