Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

«Πράσινο» για Βοτανικό!


Ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για το γήπεδο στον Βοτανικό! Ο δήμος Αθηναίων και η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού έστειλαν τις γραπτές εγγυήσεις που ζητούσε ο Παναθηναϊκός και το όνειρο είναι πιο κοντά από ποτέ!

Ήταν ξεκάθαρο από το... ναυάγιο της χθεσινής συνάντησης ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει εγγράφως τις εγγυήσεις που ζητούσε από τον δήμο Αθηναίων και την εταιρεία του Μπάμπη Βωβού η υπόθεση του γηπέδου δεν μπορούσε να προχωρήσει. Η σημερινή μέρα, όμως, ξημέρωσε μια άκρως θετική εξέλιξη για τους «πράσινους». Ο δήμος Αθηναίων και ο Βωβός απέστειλαν στην ΠΑΕ τις εγγυήσεις που ζητούσε η πλευρά των πρωταθλητών και το όνειρο της κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Στον Παναθηναικό έμειναν ικανοποιημένοι από τα έγγραφα που είδαν. Ήδη το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εξετάζει τα χαρτιά που έχουν στα χέρια τους και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις. Πλέον το επόμενο βήμα είναι να ανάψει το... πράσινο φως ο σύλλογος για το νέο νομοσχέδιο, ώστε να πάρει τον δρόμο για την βουλή, να ψηφιστεί και στην συνέχεια να μπουν ξανά οι μπουλντόζες.