Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ακαλέ ο… αντί Λέτο!!!


Το θέμα της πώλησης του Σεμπάστιαν Λέτο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Παρότι ο Ρουί Κόστα δήλωσε ότι δεν θα γίνει πρόταση, οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι οι «αετοί» θα κάνουν κίνηση. Στον Παναθηναϊκό πάντως θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Κι αν τελικά φτάσει πρόταση, δεν πρόκειται να πουν το «ναι» αν το ποσό είναι μικρότερο από 8 εκατ. ευρώ.



Πάντως, για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι, ετοιμάζουν ήδη τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αργεντινού. Ο οποίος σύμφωνα με τους Γάλλους θα είναι ο Κανγκά Ακαλέ! Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού που ανήκει στην Λανς και έχει καλό όνομα λόγω της παρουσίας του στο Σαμπιονά και την Εθνική του ομάδα.
Για την ακρίβεια, οι συμπατριώτες του Σισέ και του Γκοβού το έχουν σχεδόν… τελειωμένο το θέμα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» μετέφερε πληροφορίες οι οποίες προήλθαν από άνθρωπο της Λανς. Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει πει στους δημοσιογράφους του Radio Monte Carlo πως «ο Ακαλέ έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι, πάντα σύμφωνα με τους Γάλλους, τον παίκτη έχει προτείνει στον Νίκο Νιόπλια ο ίδιος ο Τζιμπρίλ Σισέ. Βλέπετε υπήρξαν για αρκετά χρόνια συμπαίκτες στην Οσέρ.



Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο παίκτης έχει προταθεί στο «τριφύλλι». Όμως το θέμα είναι σε απόλυτη εξάρτιση με το αν θα μείνει ή όχι ο Λέτο στον Παναθηναϊκό.

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο του Αγκάμεζ!


Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, λίγο πριν αναχωρήσει για διακοπές στην Κολομβία παρέθεσε δείπνο σε αγαπημένα του πρόσωπα που τον στήριζαν όλα τα χρόνια που έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Ο Κολομβιανός άσος με ψυχή μικρού παιδιού κάλεσε φίλους και ανθρώπους από το «πράσινο» στρατόπεδο για να τους ευχαριστήσει και να δείξει την ευγνωμοσύνη του για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και το «τριφύλλι». Κι επειδή οι σχέσεις είναι αμφίδρομες, οι καλεσμένοι με τη σειρά τους του είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» για την προσφορά του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα που φορούσε την «πράσινη» φανέλα.

Λιτά αλλά όμορφα

Σε ένα ταβερνάκι, στέκι παναθηναϊκό, δίπλα στο σπίτι του κατά τις 8.30μ.μ κατέφταναν ένας ένας οι καλεσμένοι. Τι κι αν στο μαγαζί υπήρχε τηλεόραση και... Μουντιάλ; Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν μοναδικό λόγο να... τιμήσουν με την παρουσία τους τον «Λίμπε». Η επιλογή του μαγαζιού δεν ήταν τυχαία αφού σε νίκες κυρίως αλλά και σε ήττες, ο «Άγκα» περνούσε μια βόλτα να τα πει με τους φίλους του αφού μόνο φίλους και θαυμάστριες είχε στην περιοχή που έμενε!

Τα πειράγματα στον Καζάζη

Ο αγαπημένος προπονητής, Στέλιος Καζάζης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το τραπέζι, συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Τα πειράγματα και το καλαμπούρι έδωσαν και πήραν. Αμφότεροι, εκεί που στα μέσα της χρονιάς πήγαν να τα «τσουγκρίσουν» όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά εξαιτίας τρίτων προσώπων που θέλησαν να «δηλητηριάσουν» ανεπιτυχώς την ομάδα, πλέον είναι οι καλύτεροι φίλοι. Μάλιστα, ο Κολομβιανός διαγώνιος θα ήθελε πολύ να έχει κόουτς στην Αρκάς τον Καζάζη! Αλλά εδώ του είπαν να αλλάξει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του που είναι ελληνικές για να μην του το σπάσουν στην Τουρκία, θα δέχονταν Έλληνα προπονητή στον πάγκο;!Δύσκολο...

«Να την φοράς για θετική ενέργεια»

Ένα πορτοφόλι και μια κολόνια ήταν τα δώρα του Καζάζη στον «Αγκα» με ατάκες όπως, «να την φοράς πριν από κάθε ματς. Μια σταγόνα για να έχεις θετική ενέργεια είτε σου αρέσει είτε όχι»!

Ρούλης ο Νο1!

Πολλά τα πειράγματα ήταν και προς το πρόσωπο του τιμ μάνατζερ της ομάδας δημήτρη Αγραπιδάκη. «Ρούλης θα μου λείψουν οι αποστολές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είσαι Νο1. Να έρθεις στην Τουρκία».

Φεύγει για Κολομβία

Αυτά και πολλά άλλα έγιναν στο αποχαιρετιστήριο δείπνο του Αγκάμεζ, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει ο «πατέρας», Κώστας Μαργαρίτης με την οικογένειά του, ο αδερφός του Τζόρνταν, που ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφή, φίλοι πολλοί και η αγαπημένη του Κατερίνα. Οι τρεις τους αναχωρούν την Παρασκευή για Κολομβία, διακοπές και ξεκούραση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ευχές για καλή σταδιοδρομία, τίτλους με τη νέα του ομάδα και γρήγορη επιστροφή στην Ελλάδα και τον... Παναθηναϊκό.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Hugo Miguel Ferreira Gomes Viana;;;


Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Πορτογάλο μέσο Ούγκο Βιάνα που μένει ελεύθερος από τη Βαλένθια φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έπειτα και από εισήγηση του Φρέιτας!

Την είδηση μετέδωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα λοιπόν με τις ενδείξεις, οι Πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον 27χρονο μέσο και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Ο Βιάνα αγωνίστηκε πέρσι στη Μπράγκα ως δανεικός από τη Βαλένθια και ενώ η καριέρα του ήταν ουσιαστικά στα down της, κατάφερε να αυξήσει τις μετοχές του πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις (28 συμμ./4 γκολ). Ο επί 26 φορές διεθνής αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός όσο και ως αριστερός χαφ, ωστόσο παραμένει άγνωστο το σκεπτικό με το οποίο γίνεται αυτή η κίνηση. Αν δηλαδή αφορά σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Λέτο ή είναι εντελώς ανεξάρτητη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Βιάνα είναι ένας παίκτης που όταν βρισκόταν στις... μαύρες του, προτεινόταν και σε άλλες ελληνικές ομάδες (ειδικά πέρσι). Δεν παύει βέβαια να διαθέτει ποιότητα και εμπειρία.

Η καριέρα του

2001-02 Σπόρτινγκ 25 1
2002-03 Νιούκαστλ 23 2
2003-04 Νιούκαστλ 16 -
2004-05 Σπόρτινγκ (δαν.) 32 6
2005-06 Νιούκαστλ - -
2005-06 Β Βαλένθια 18 -
2006-07 Βαλένθια 25 2
2007-08 Οσασούνα (δαν.) 9 1
2008-09 Βαλένθια - -
2009-10 Μπράγκα (δαν.) 28 4