Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών-Καβάσιλα: "Όνειρο μου ο Παναθηναϊκός"

Η Άννα Καβάσιλα με δηλώσεις της σε εφημερίδα υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτή και δεν το σκέφτηκε πολύ για να πει το ναι.Το όνειρο της πραγματικότητα έκανε η Άννα Καβάσιλα με την μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό όπως είπε χαρακτηριστικά με δηλώσεις της στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ".Η νέα παίκτρια του Τριφυλλιού μίλησε για την επιλογή της η οποία ήταν πολύ εύκολη ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία της Γιασεμής Σαμαντούρα στον πάγκο και της Τούλας Καλέντζου στο ρόστερ. Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στον κόσμο των πράσινων που μετατρέπουν τον Τάφο του Ινδού σε μια πραγματική έδρα.
 Χαρακτηριστικά η Καβάσιλα υποστήριξε:
"Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Είχα μιλήσει με τρεις-τέσσερις ομάδες, αλλά πραγματικά με κέρδισε η Γιασεμή Σαμαντούρα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια υγιής ομάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές που ήθελα. Ήξερα και τα κορίτσια και είναι ότι καλύτερο για μένα. Υπάρχει στο προπονητικό τιμ και ο Γιαννουλάκης που τον εκτιμώ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που έχουμε στην ομάδα και την Τούλα Καλέντζου, μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ και θα καθεμία θα ήθελε να την έχει συμπαίκτρια. Θα έχουμε και την Ντέλβα, μια από τις καλύτερες ξένες στο ελληνικό πρωτάθλημα".
"Ο Παναθηναϊκός είχε σίγουρα μια πολύ καλή πορεία. Και ποιος δεν θα ήθελε να παίζει στην πρωταθλήτρια ομάδα, που είναι και η αγαπημένη μου. Ήταν όνειρο μου να φορέσω την πράσινη φανέλα και θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα τα δώσω όλα στο παρκέ για να πάμε όσο γίνεται καλύτερα". 

Για τους στόχους της:
"Ο στόχος κάθε αθλητή είναι να κατακτήσει το νταμπλ, αυτό θέλω  και εγώ. Θα επιδιώξω να κάνω μια καλή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα. Επέστρεψα στην Ελλάδα μετά τη θητεία μου σε αμερικάνικο κολέγιο και θέλω να πάω όσο γίνεται καλύτερα βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Έχουν αλλάξει τα πράγματα πια στην Ελλάδα. Όταν ήμουν εδώ και έπαιζα στον Πανιώνιο, υπήρχαν δυο ξένες και καμία κοινοτική σε κάθε ομάδα. Τώρα είναι όλα διαφορετικά. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι Έλληνιδες παίκτριες, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αναδειχθούν". 


Για τον κόσμο:
"Είναι πολύ σημαντικό που οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό  μας, γεμίζουν το γήπεδο και είναι ο έκτος παίκτης μας. Πιστεύω ότι κάνουν την έδρα πολύ δυνατή. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που έχει έδρα με όλη τη σημασία της λέξης και οι φίλαθλοι βοηθούν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού".

 πηγή

66οι Βαλκανικοί: "Χρυσός" ο Λάσκαρης

 Επιβεβαιώνοντας την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, ο αθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο, Παναγιώτης Λάσκαρης κατέκτησε σήμερα (28/7) το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας στο πλαίσιο των 66ών Βαλκανικών αγώνων ανδρών και γυναικών.

Ο Λάσκαρης πήρε την πρωτιά και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με επίδοση 5.40μ. ενώ συνολικά την τελευταία ημέρα οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν δέκα μετάλλια. 

Η Ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο μέσω Σόφιας με την πτήση ΟΑ 308 στις 09:55 και στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει στις 11:20.
 

Στίβος: Δεύτερη η Σκορδαλή

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Νικολέτα Σκορδαλή κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Τρίπολη στο άλμα επί κοντώ τη χτεσινή δεύτερη μέρα της συνάντησης παίδων και κορασίδων μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου την οποία διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας), τον Δήμο Τρίπολης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, η επίδοση που της έδωσε τη δεύτερη θέση ήταν στα 3.40 μ. ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε με 3.60 η Γαβριέλα Μανίκη.