Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο Νίκος Ζήσης προβάρει την φανέλα του Εξάστερου!

Η δημοσιογραφική ομάδα του tigermoney.gr είχε επικοινωνήσει με ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρίν απο μερικές εβδομάδες και έμαθε απο άμεσο άνθρωπο της οικογένειας Γιαννακόπουλων -κι ενώ η συζήτηση γινόταν σε εντελώς άσχετο κλίμα περί πλέι οφ με Μπαρτσελόνα- οτι οι Πράσινοι έκλεισαν το Νίκο Ζήση της Μπιλπμπάο για την επόμενη περίοδο!

Φυσικά και δεν θέλαμε να βγάλουμε στον αέρα καμιά μούφα και απλά περιμέναμε για κάποια περαιτέρω εξέλιξη καθώς δεν γνωρίζαμε για να λέμε και την αλήθεια, το τί «παιζότανε» και με το συμβόλαιο του Ζήση στη νυν ομάδα του!

Ο αποκλεισμός απο τη Μπαρτσελόνα ξεγύμνωσε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού στη θέση των πλέι μέικερ απο τη στιγμή που ο Διαμαντίδης τέθηκε νοκ άουτ λόγω φάουλ και ο Ούκιτς φάνηκε πολύ «λίγος» για να σηκώσει την εξάστερη φανέλα στους ώμους του. Έτσι το τριφύλλι που έχει διώξει το Μπάνκς απο το ρόστερ του εμμέσως πλήν σαφώς, αφού τόσο καιρό δεν χρησιμοποιούνταν απο τον Πεδουλάκη ούτε για 2 λεπτά στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας, ήταν φανερό πως θα κινηθεί για έναν παίκτη με οργανωτικά και ηγετικά προσόντα και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Ζήση ο οποίος εκτός των άλλων είναι και Έλληνας, κάτι πολύ βασικό...

Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα ήρθε να επιβεβαιώσει την πληροφορία μας ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Goal και κατ επέκταση του σάιτ της Sentragoal.gr όπου γράφει πως τελειώνει το συμβόλαιο του Ζήση το Καλοκαίρι και μένει ελεύθερος! (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10779&subid=2&pubid=129364278 )
Βέβαια το άρθρο γράφει για έντονο ενδιαφέρον της Μακάμπι, αλλά φυσικά όλοι ξέρουν πως αν ισχύει η πρόταση του Παναθηναϊκού που έχουμε πληροφορηθεί, ο παίκτης θα ξαναντυθεί στα πράσινα, μετά τα πράσινα της Σιένα...!

Με δεδομένη την συμφωνία με τον Αντώνη Φώτση για την επόμενη περίοδο και ελπίζουμε τη θετική εξέλιξη στο θέμα με τον Ζήση ο Εξάστερος ενισχύεται σημαντικά με το Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του! 


πηγή:www.tigermoney.gr