Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

''Tρία δώρα στο παράρτημα!'' των λιμανίσιων!!!


Έκοψε... ταρίφα στον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός,
Λέτο (2) και Μπουμσόνγκ δεν άφησαν παραπονεμένο το παράρτημα του Μποροθρύλου και το κέρασαν ένα Χριστουγεννιάτικο τρίμπαλο (3-1).
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2011 στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, κρίσιμη η μέρα για τα διοικητικά της ομάδας.
Έκαναν το καθήκον τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού και έκλεισαν τη σεζόν με νίκη στην Superleague, ατενίζοντας το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Πλέον στη νέα σεζόν και με δεδομένο ότι έχουν δυο ματς λιγότερα από τους συν-διεκδικητές του τίτλου, με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας εντός, μπορούν βάσιμα να ευελπιστούν πως θα γίνουν σύντομα οι μοναδικοί "κάτοικοι" στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο Φερέιρα με την Ζουλμίρα στο πλάι του, παρακολούθησε την αναμέτρηση από σουϊτα στο ΟΑΚΑ και έφυγε - όπως και οι παίκτες - με την ικανοποίηση πως οι κόποι πιάνουν τόπο.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση στον Παναθηναϊκό, αφού την Τρίτη η ομάδα αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο τον Αγροτικό Αστέρα και οφείλει να κάνει το χρέος της απέναντι στον κόσμο για να κάνουν άπαντες καλά Χριστούγεννα.

Ματς που θα βρίσκεται στο πάγκο ο Φερέιρα που επιστρέφει δριμύτερος και ίσως φρεσκάρει με αλλαγές την ενδεκάδα. Οριακά θα προλάβει ο Σαριέγκι, που έχει ένα αιμάτωμα.

Η μουσική που μπήκε στα αποδυτήρια και τα τραγούδια των παικτών έφταναν μέχρι έξω, απεικόνιζαν και το καλό κλίμα στην ομάδα και όλοι οι πράσινοι αποχώρησαν με χαμόγελα στη συνέχεια.

Κρίσιμη μέρα για τα διοικητικά

Στα διοικητικά κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα καθώς το σαουδαραβικό funt ενδέχεται να συναντηθεί με τον Τζίγκερ. Χθες, δεν πραγματοποιήθηκε κάποιο ραντεβού, ενώ η Πριγκίπισα επικαλέστηκε ασθένεια.

Σήμερα πάντως και την Δευτέρα οι ημερομηνίες θα είναι καθοριστικές, καθώς αναμένονται και επιστολές γνησιότητας για τη δέσμευση των 15 εκ. Ευρώ.

Οι Σαουδάραβες θα αναχωρήσουν την Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα, οπότε η συνάντηση με τον Τζίγκερ κρίνεται ως επιτακτική. Άλλη εξέλιξη δεν υπήρξε.

Στις γειτονιές την τρούμπας ΠΟΝΕΣΕ πολύ η τριάρα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ μαριδάκη καιτων αυλικών του με αποτέλεσμα να στολίσουν τα γαυροsite ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ!!!