Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Κλείνει» Σισόκο ο Παναθηναϊκός!

 Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από τον Ιμπραϊμ Σισόκο, όπως αποκάλυψαν οι Γερμανοί και επιβεβαιώνουν στο «τριφύλλι»! Δανεικός από την Βόλφσμπουργκ ο 21χρονος ακραίος επιθετικός.
  Μετά τον Κώστα Μπαρμπαρούση που ανακοινώθηκε, τον Αντρέ Πίντο που είναι στον... δρόμο έρχεται και τρίτος παίκτης για τον Παναθηναϊκό στο φετινό μεταγραφικό παζάρι! Ο λόγος για τον Ιμπραίμ Σισόκο της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το όνομα του 21χρονου εξτρέμ έφερε στο... φως γερμανικό δημοσίευμα, το οποίο ανταποκρίνεται πέρα για πέρα στην πραγματικότητα σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές μέσα από το «τριφύλλι».
Τον ήθελε, τον έχασε, τον πήρε!

 Ο Σισόκο αποτελούσε τον διακαή πόθο του Ζεσουάλδο Φερέιρα την περυσινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον ντύσει στα πράσινα αντί για τον Ρούντολφ που ήρθε τελικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Το ποσό που ζητούσε η Ακαδέμικα ήταν απαγορευτικό για το «τριφύλλι». Περίπου 500.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μετακίνηση του στην Παιανία. Ο Σισόκο συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και τον Ιανουάριο τον πήρε ο Μάγκατ στην Βόλφσμπουργκ με 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα, ο Φερέιρα τον ανέφερε συχνά τον Σισόκο ως παράδειγμα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να είχαν έρθει στον Παναθηναϊκό και να είχαν μεγάλη μεταπωλητική αξία.

 Τελικά, φέτος το καλοκαίρι ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε την... άκρη και ο Ιβοριανός εξτρέμ αναμένεται από μέρα σε μέρα να «κλείσει» και τυπικά στους «πράσινους» ως δανεικός. Ο Σισόκο αναμένεται να καλύψει το κενό που αφήνει με την αποχώρηση του ο Κουίνσι Οβούσου.

«Ζήτησε δανεικό τον Σισόκο»

 Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την «Wolfsburger Allgemeinen Zeitung» ζήτησε και επίσημα ως δανεικό τον Ιμπραϊμ Σισόκο από την Βόλφσμπουργκ. Το δημοσίευμα της «waz» έχει τίτλο: «Η Αθήνα θέλει Σισόκο» και στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός έδειξε επίσημο ενδιαφέρον στην Βόλφσμπουργκ στέλνοντας φαξ για την απόκτηση του μιας και δεν υπολογίζεται από τον Φέλιξ Μάγκατ.