Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ενωσίτης ο Πετρογκόλ.

Η «World Eleven Hellas» εξέδωσε ανακοίνωση για την συμφωνία του 26χρονου με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο Η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα σήμερα με τον Αντώνη Πετρόπουλο, με την εταιρία μάνατζερ που ανήκει ο 26χρονος φορ να επισημοποιεί πριν από λίγο την συμφωνία με την Ένωση. Ηανακοίνωση για τον Πετρόπουλο αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλου και της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ,στην οποία επήλθε οριστική συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του ο υψηλόσωμος επιθετικός στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, αρχής γενομένης απο την 1η Ιανουαρίου 2013.Η υπογραφή των συμβολαίων θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη του νέου έτους»

Μπάσκετ ΓυναικώνΣτις 12.00 (22/12) το Παναθηναϊκός Α.Ο- Α.Ο Τερψιθέα!

 Μετά από συμφωνία των δυο σωματείων, ο αγώνας Παναθηναϊκός Α.Ο- Α.Ο Τερψιθέα Γλυφάδας για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών 2012-13 στις 22/12/2012 αντί της προκαθορισμένης 20.00, θα διεξαχθεί στις 12.00.

Βόλεϊ Γυναικών:Στις 23/1/13 η ημιτελική φάση νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ!

 Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του Φάιναλ-4 νεανίδων από την ΕΣΠΑΑΑ. Ο Παναθηναϊκός στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει την Ένωση Βύρωνα στις 23/1/2013 στις 6.30μ.μ στο νέο κλειστό Παλλήνης.

Στον άλλο ημιτελικό, την ίδια μέρα, το Μαρκόπουλο θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΝ Βύρωνα στις 8.30μ.μ. 

Η τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ έχει προγραμματιστεί για τις 30/1/2013.

Διαβάστε ξανά το δρόμο προς τα τελικά για την ομάδα των νεανίδων:

-Στο Φάιναλ Φορ της ΕΣΠΑΑΑ οι νεάνιδες του ΠΑΟ
http://panathinaikos1908.gr/news.php?type=womensVolley&page=3&season=

-Νεάνιδες: Ούτε σετ… δεν έχουν χάσει! :  
http://panathinaikos1908.gr/news.php?type=womensVolley&id=312 




πηγη:http://panathinaikos1908.gr

Κολύμβηση:Οκτώ μετάλλια για τα Ιπτάμενα πράσινα δελφίνια!

 Μετά από τις πρόσφατες επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Παναθηναϊκού, τη σκυτάλη πήρε η προαγωνιστική ομάδα του Τριφυλλιού που έλαβε μέρος στο "Φεστιβάλ κολύμβησης Poolsport" που πραγματοποιήθηκε  στις 14-16 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε 29 συμμετοχές και κατέκτησε 8 μετάλλια με τους μικρά δελφίνια μας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 

Χρυσό: Αποστολάκος Κ. 100μ ελευθερο10 ετών

Ασημένια: Σκαράκης 100μ πεταλούδα 12 ετών
                  Αποστολάκος Γ. 100μ ελεύθερο Παμπαίδων Β

Χάλκινα: Χατζηδοπαυλάκη 100μ ελευθερο Παγκορασίδων Β
               Παπανδρέα 50μ ύπτιο 9 ετών
               Αποστολάκος 200μ ελευθερο Παμπαίδων Β
               Χατζηδοπαυλάκη 200μ μικτή ατομική Παγκορασίδων Β
               Στάμουλας 100μ πρόσθιο Παμπαίδων Β

James Gist: Φεύγω για τον Παναθηναϊκό!

 Ο Τζέιμς Γκιστ μέσα από το προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ό,τι έρχεται στον Παναθηναϊκό.
Τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Τζέιμς Γκιστ.
Ο Αμερικανός άσος της Μάλαγα μέσα από τη σελίδα του στο "Facebook" αποχαιρέτησε την ισπανική ομάδα και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. "Το αποψινό παιχνίδι ίσως είναι το τελευταίο μου με τη φανέλα της Μάλαγα. Φεύγω για τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς δεν με θέλει, έτσι δεν θέλω και εγώ να μείνω για να ζεσταίνω τον πάγκο» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Ο Λάσμε κατασπάραξε τον πάνθηρα!

Ο Παναθηναϊκός καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, επιβλήθηκε του Πανιωνίου 75-61 στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.
Ένα πολύ καλό πρώτο δίλεπτο, διαδέχθηκε το χειρότερο διάστημα στον αγώνα για τον Παναθηναϊκό. Το 8-0 (2’), έγινε 8-11 (4’45’’) για τον Πανιώνιο, με την αντεπίθεση όμως των «κυανέρυθρων» να μην έχει συνέχεια. Το «στοπ» το έδωσε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Με δικούς του συνεχόμενους πόντους οι «πράσινοι» έκαναν το 15-11 (7’06’’) και από το σημείο αυτό και μετά δεν ξανακοίταξαν πίσω. Η διαφορά έφτασε σε διψήφια τιμή (21-11) ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου, η οποία έκλεισε 24-13 με τον Τσαρτσαρή να ευστοχεί με τη λήξη.
Ο Τζέισον Καπόνο τον μιμήθηκε με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου. Ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να χτίσει στο δεύτερο δεκάλεπτο μια διαφορά που έφτασε ως τους 14 πόντους (30-16 στο 13’13’’, 37-23 στο 18’, 39-25 στο 18’46’’) πριν ο Καπόνο, ο οποίος είχε μπει στο 17’25’’ με τον κόσμο να τον υποδέχεται με ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα, γράψει το 42-25.
Οι «πράσινοι» ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και μαζί το δείκτη της διαφοράς. Ανέβηκε στο +19 (44-25, 20’20’’) με ομαδική δουλειά στα ριμπάουντ (27-7 ήταν στο ημίχρονο), καλές συνεργασίες, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τα λάθη. Η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα, αλλά ο Πανιώνιος άρπαξε την ευκαιρία να αντεπιτεθεί στα τελευταία της τρίτης περιόδου και τα πρώτα της τέταρτης. Το 58-41 (28’40’’), έγινε 58-52 από τους Μπόγρη – Γιάνκοβιτς στο 32’12’’. Ο Μάρκους Μπανκς ανέλαβε να απαντήσει επιθετικά με πέντε συνεχόμενους πόντους για το 63-52 (33’24’’). Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την προσπάθειά τους. Η διαφορά συνέχισε να κυμαίνεται από τους 8 ως τους 11 πόντους με τον, έπεσε στους 7 (68-61, 38’38’’), πριν η αναμέτρηση κλείσει με το τελικό  75-61.
Δεκάλεπτα: 24-13, 42-25, 58-44,  75-61
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 8, Πάνκο 2, Ματσιούλις 7, Καπόνο 5 (3 α), Λάσμε 20 (10ρ), Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 13 (7ρ, 8 α), Μπανκς 10, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Σκορδίλης
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 3, Μοτσενίγος, Αθηναίου 8, Κις 3, Μίλμπουρν 7, Αθανασούλας 2, Γιάνκοβιτς 14, Καββαδάς, Παππάς 18, Ντραγκίσεβιτς 2, Μπούκερ 4
*Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Ρόκο Λένι Ούκιτς (ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού) και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης). Αντίθετα, το ντεμπούτο του έκανε ο Τζέισον Καπόνο, ο οποίος αγωνίστηκε για 12’35’’ και είχε 5 πόντους (1/3 δίπ., ½ τρ., 1 ρ, 2 κλ, 3 α).


Το τέλος του Κόσμου απο τους Μάγια-Το Τέλος του Παναθηναϊκού απο τον Αλαφούζο!

Το θέατρο του παραλόγου παίζεται τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αποδεικνύει μέρα με την ημέρα ότι οι γνώσεις που έχει γύρω από το ποδόσφαιρο και τη διαχείριση μιας επαγγελματικής ομάδας, βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο της ολοκληρωμένης άποψης που έχει μια γυναίκα για το τι είναι οφσάιντ...

Χωρίς να έχει εξασφαλίσει διάδοχη κατάσταση, προχωρά σε κινήσεις που προκαλούν τριγμούς στο τριφύλλι και διχάζουν τον κόσμο της ομάδας, σχετικά με τις προθέσεις του.

Η αρχή είχε γίνει το καλοκαίρι που έπαιζε "κρυφτούλι" με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής, θεωρώντας δεδομένο ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, περίμενε ως την τελευταία στιγμή, μέχρι που έμεινε στον άσο.

Συνέχισε με τον Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο και τελείωσε σε ένα βράδυ. Οχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για το γεγονός ότι δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αυτό τουλάχιστον του είπε ο Φερέιρα, στον οποίο είχε τυφλή εμπιστοσύνη και ο οποίος θα ήταν ακόμα προπονητής του Παναθηναϊκού, αν ο Αλαφούζος δεν δεχόταν πίεση από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να απομακρυνθεί.

Το δράμα πλέον φτάνει στην κορύφωση, με τη διαρροή στον Τύπο της μαύρης λίστας με τους πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση από την ομάδα μέσα στον Δεκέμβρη.

Μια κίνηση που έχει πολλές ερμηνείες και συνέπειες:

► κατέρριψε μόνος του τον μύθο που έχτιζε για μήνες -μέσω twitter και δηλώσεων- ότι για όλα φταίει η διαιτησία, που επικαλέστηκε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν και αποθέωνε τους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

► προκάλεσε κλυδωνισμούς στα αποδυτήρια της ομάδας με τη διαρροή της λίστας. Κυρίως με τους Σπυρόπουλο, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και λιγότερο με τους Κουϊνσι, Μπουμσόνγκ και Φορναρόλι.

Είναι σαφές ότι οι περισσότεροι βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, αλλά τα σημαντικότερα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

► ποια θα είναι η συμπεριφορά αυτών που θα μείνουν αμανάτι στον Παναθηναϊκό;

► τι περιμένει τους υπόλοιπους παίκτες στην επόμενη στραβή;

► ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση, αν αποχωρήσουν όλοι, δεδομένου ότι λεφτά για μεταγραφές δεν υπάρχουν.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός ακροβατεί σε ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει και γι' αυτό ευθύνεται ο Γιάννης Αλαφούζος, στο πρόσωπο του οποίου ο Παναθηναϊκός βρήκε έναν "καμικάζι" έτοιμο να τα ανατινάξει όλα. Σιγά μην περίμενε να έρθει ο... αυθεντικός (Καζιγιάμα), με τον οποίο μάλιστα έχουν συμφωνήσει, αλλά δεν του έχουν εξασφαλίσει θέση (ξένου) στο ρόστερ!



πηγή:http://www.sport.gr

Άγουρα Νιάτα!

  Εάν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε σκοπό να… πάρει τα κεφάλια σχεδόν όλων όσοι ήταν εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί δύο και τρεις φορές. Γιατί εάν το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ό,τι παρατάχθηκε στον Κορυδαλλό απέναντι σε μια ομάδα της Football League 2, τότε οι Πράσινοι πολύ απλά δεν έχουν μέλλον! Η νίκη με 2-1 του Παναθηναϊκού δεν «λέει» τίποτα, μια και προήλθε από μια προβληματική εμφάνιση.
Ειδικά η εικόνα του Τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο ήταν κανονικά για Football League 2. Αν σκεφτεί κανείς ότι στο 10ο λεπτό η Προοδευτική προηγούνταν 1-0 έχοντας και χαμένο πέναλτι και ότι σε όλο το 45λεπτο οι Πράσινοι είχαν μία και μοναδική ευκαιρία, αρκεί για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της αποτυχίας του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν προηγηθεί 2-0! Η αγγαρεία σε όλο της το μεγαλείο.
Η Προοδευτική μπήκε μπροστά στο σκορ στο 6’ με τον Παναγιωτόπουλο ενώ λίγο νωρίτερα ο Λέκκας νικήθηκε από τον Καπίνο σε εκτέλεση πέναλτι. Οι Βυσσινί είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Λέκκα.
Στην επανάληψη οι Πράσινοι ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους. Ουσιαστικά πήρε μπρος ο Μαυρίας και βρήκε συμπαραστάτη ο Φουρλάνος στην οργάνωση του παιχνιδιού. Η ισοφάριση στο 59’ με τον Πετρόπουλο στο τελευταίο του παιχνίδι στον Παναθηναϊκό έδωσε το έναυσμα για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Και πράγματι στο υπόλοιπο του αγώνα οι Πράσινοι ήταν βελτιωμένοι, δίχως φυσικά να δικαιολογήσουν τη διαφορά των δύο ομάδων. Ο Μαυρίας με ένα όμορφο γκολ πέτυχε το 2-1 και κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός έφυγε για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Επίσημα γιατί ανεπίσημα οι διακοπές μάλλον είχαν ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα...
Σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά από τους νεαρούς του Παναθηναϊκού για να σταθούν επάξια.
 
πηγη:http://www.pamesports.gr