Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο Παναθηναϊκός μπορεί «γκρεμοτσακίσει» μια ολόκληρη πόλη

Το ενδιαφέρον ολόκληρης της Καταλονίας έχει πλέον στραφεί στον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. Οι φίλαθλοι των «Μπλαουγκράνα» ακόμα δεν έχουν συνέλθει από το σοκ της... τεσσάρας που «έφαγε» ο Μέσι και η παρέα του από την Μπάγερν Μονάχου και προσπαθούν να βρουν... παρηγοριά στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Όμως κι εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γι αυτούς, αφού ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε στην Βαρκελώνη για να.. χάσει. Ο Διαμαντίδης είναι πανέτοιμος να ντυθεί Μίλερ και να «σκοτώσει» με την σειρά του τους Καταλανούς, «βυθίζοντας» στο... πένθος ολόκληρη την Βαρκελώνη.

Αυτό βέβαια δεν θα είναι εύκολο αφού η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν είναι διατεθειμένη να πέσει... αμαχητί. Ειδικά μπροστά στο «πληγωμένο» κοινό της. Όμως και από την άλλη μεριά, ούτε ο Παναθηναϊκός προτίθεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα να πάει στο Λονδίνο.

Άλλωστε αυτό που λένε και μεταξύ τους οι παίκτες είναι ότι στα 4 πρώτα ματς ήταν ανώτεροι στα 3 από αυτά και βάση αυτής της εικόνας, είναι εκείνοι που αξίζουν το εισιτήριο. Και ποιος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό; Κανείς....

Άλλωστε ακόμα και στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι την Μπαρτσελόνα την έχει. Ακόμα και αυτήν την κωλοζώνη του Πασκουάλ την έχει. Αρκεί να είναι εύστοχος. Ο προπονητής των Καταλανών δίνει σουτ στο «τριφύλλι» και μέχρι στιγμής του έχει βγει. Όμως ήρθε η ώρα να το πληρώσει.Ας μπουν τα πρώτα σουτ και θα δούμε για πόσο ακόμα ο Πασκουάλ θα βασίζει μια ολόκληρη πρόκριση σε final-4 στην ζώνη.

ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός στην αποψινή του «μάχη» δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει δίπλα του πάνω από 100 φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για πάρτυ του. Και για πάρτυ τους οι «πράσινοι» θα δώσουν και την ψυχή τους για να κερδίσουν.