Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Βαγγέλη Μαρινάκη ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ!!!

Ο βαγγέλης μαρινάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα για την επίθεση που δέχεται ο  πουτανοσύλλογος ολυμπιακός από «σκουπίδια του ποδοσφαίρου» όπως τόνισε, αναφερόμενος στους Αλαφούζο, Κούγια, αλλά και στο τηλεοπτικό κανάλι, ΣΚΑΪ.
Για την επίθεση στον ολυμπιακό είπε ο Κοπρολίγδας->«Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα και λάσπη, τόσο ο ολυμπιακός, όσο η διοίκηση και εγώ, από σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα στοιχεία. Να κοιτάξουμε το άθλημα να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. Εμείς θα δίνουμε τις απαντήσεις μας σε όλους αυτούς στο γήπεδο».

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου του Παναθηναϊκού:
Ο Γιάννης Αλαφούζος θα απαντήσει μέσω της νομικής οδού στον βαγγέλη Σκουπιδάκη και τις δηλώσεις του προέδρου του oλυμπιακού περί σκουπιδιών!

Με στόχο το ΘΑΥΜΑ απέναντι στη Λάτσιο!

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα, ως προς τη συγκρότηση της ισχυρότερης δυνατής ενδεκάδας πριν από κάποιο ευρωπαϊκό αγώνα των «πρασίνων».
Συγκεκριμένα, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Λάτσιο για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει στον Σισοκό, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψαν θλάση α΄ βαθμού στον δεξιό δικέφαλο, τραυματισμός που μεταφράζεται σε απουσία περίπου τριών εβδομάδων (15-20 ημέρες). Από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Μαρίνος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς, όπως επίσης και οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο.
Κάποιες ενοχλήσεις του Χριστοδουλόπουλου έκαναν το διεθνή μεσοεπιθετικό να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει κανονικά στην Ιταλία, όπως και ο Μαυρίας. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερέιρα μετά το πέρας της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τους «λατσιάλι» συμπεριέλαβε τους Κοτσόλη, Καρνέζη, Καπίνο, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Μαυρία, Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα, Λαγό, Φουρλάνο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούση, Πετρόπουλο και Κουίνσι.