Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Ψαχνά από τον Ηρακλή (17:00, ΟΤΕSPORT4) σε ένα αδιάφορο ματς για την ρεβάνς της 3ης φάσης του κυπέλλου!

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών και η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Με πολλές απουσίες και προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό, με την προετοιμασία ενόψει του Ηρακλή Ψαχνών και της Βέροιας να κυλά μετ' εμποδίων.

Περισσότερη δουλειά είχε το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Δευτέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης", παρά το τεχνικό τιμ!

Πέντε ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα για διαφορετικούς λόγους και γεμίζουν το απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος επιθυμεί την αποθεραπεία ή την ανάρρωση τους το συντομότερο δυνατό εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Βέροια στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Νταβίντ Μέντες γυμνάστηκε ατομικά, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ το ίδιο ίσχυσε για τον Τάσο Λαγό, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το τράβηγμα που υπέστη την Παρασκευή.

Ο Κάρλος Ζέκα δεν προπονήθηκε επειδή έχει προσβληθεί από ίωση και κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει κλινήρης, ο Γκόρντον Σίλντεφελντ πήρε μέρος σε όσες ασκήσεις δεν έκρυβαν κινδύνους για τον καρπό του δεξιού χεριού του, ενώ ο επιβαρημένος Νάνο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Πάντως, οι Πράνιτς και Κουτρουμπής ήταν πιο συγκρατημένοι αφού και αυτοί ολοκλήρωσαν με προβλήματα το ματς με τον Πανιώνιο.

Στο μεταξύ, ο Μλάντεν Πέτριτς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ώστε να αποθεραπευτεί όσο πιο σύντομα είναι εφικτό και συγχρόνως να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Στη χθεσινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πέτριτς, Μέντες, Σίλντενφελντ και Λαγός.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Μουζακίτης, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπαλμπόα.