Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Joshua H.F. Walker:«Το πράσινο είναι το χρώμα μου»

 Ενθουσιασμένος που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και που ταξίδεψε επίσης για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ο Αμερικάνος Τζόσουα Γουόκερ υποσχέθηκε να δώσει το 100% των δυνατοτήτων στον Παναθηναϊκό για να πετύχει τους στόχους του. 

Ο «πράσινος» ακραίος που θα βρίσκεται κανονικά στη σημερινή προπόνηση, είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, είναι πολύ όμορφη χώρα. Για μένα η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό είναι πρόκληση, γνωρίζοντας ότι είναι ένας ιστορικός Σύλλογος. Θέλω πραγματικά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή». 

Όταν πήρε τη φανέλα με το Νο 1 στα χέρια του, είπε χαρακτηριστικά: «Το πράσινο είναι το χρώμα μου» ενώ θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους του Τριφυλλιού ανέφερε: «Έχω δει φωτογραφίες, έχω δει βίντεο και θέλω να το ζήσω αυτό. Ο κόσμος δίνει ενέργεια. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και αυτό θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν».
Δείτε ένα βίντεο αφιερωμένο στον Πολεμιστή Josh Walker->http://www.youtube.com/watch?v=gHsPNE_02co