Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ενίσχυση απο το NBA!-Έκλεισε ο Marcus Banks, έρχεται και ο Rasual Butler στον Παναθηναϊκό!

 
Ο Μάρκους Μπανκς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη. Ακόμα και αύριο τελειώνει και του Ρασουάλ Μπάτλερ.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Ο Μάρκους Μπανκς πρέπει να θεωρείται παίκτης του Τριφυλλιού, ενώ ο επόμενος που θα φορέσει σύντομα την πράσινη φανέλα είναι ο Ρασουάλ Μπάτλερ. Ο μάνατζερ του πρώτου βρέθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέχρι την Τετάρτη.
Την ίδια ώρα προβάρει τα πράσινα και ο Ρασουάλ Μπάτλερ. Ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν ακόμα και την Τρίτη αναμένεται να συμφωνήσει σε όλα και εκείνος ενισχύοντας έτσι την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.
Ερωτηματικό οι θέσεις των ξένων
Εκείνο που απομένει να δούμε όταν ολοκληρωθεί και το θέμα της απόκτησης του Μπάτλερ, είναι το τι θα γίνει με τις θέσεις των ξένων.
Με δεδομένη την αποχώρηση του Άρμστρονγκ ο Παναθηναϊκός έχει έναν περισσότερο ξένο. Συνολικά οι πράσινοι θα έχουν 7, ενώ συνολικά μπορούν να έχουν μέχρι έξι για την Α1. Έτσι, είναι υπαρκτό το σενάριο ένας παίκτης να χρησιμοποιείται μόνο στην Ευρωλίγκα.
 Marcus Banks

Rasual Butler

 

Μεγάλη Πικρία απο τον Νίνη!

Μετά το tweet, ο Σωτήρης Νίνης «ξαναχτύπησε»… Και δεν δίστασε να μιλήσει εκ νέου για την έλλειψη σεβασμού που κατά την γνώμη του, παρουσιάζουν οι ομάδες προς τους ποδοσφαιριστές. Τόνισε, μάλιστα, πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έπρεπε να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερο σεβασμό τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη που αποχώρησαν από την ομάδα. Τέλος, αναφέρθηκε στην δική του αποχώρηση, στην κριτική που δέχεται αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Πάρμα στην «Αθλητική Κυριακή».
Για την γνώμη που έχουν στην Ιταλία για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν έχουν την καλύτερη άποψη για εμάς. Οι παίκτες δε παρακολουθούν εμάς, προτιμούν μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Μας βλέπουν μόνο όσοι ασχολούνται αρκετά με το ποδόσφαιρο και δυστυχώς έχουν κακή άποψη».
Για την Πάρμα: «Έχουμε τρεις νίκες σερί, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως αυτό δεν αρκεί, πρέπει να έχουμε διάρκεια. Αυτό είναι το ζητούμενο και έτσι μόνο θα μπορέσουμε να ανέβουμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η αλλαγή στην τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και δουλεύω σε αυτό το πλαίσιο για να αφομοιώσω όλες τις αλλαγές, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει».
Για την κρίση στην Ελλάδα και την άποψη των Ιταλών: «Ρωτάνε συνέχεια για την κατάσταση στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται πολύ και ειδικά τις τελευταίες μέρες που ήταν να ψηφιστούν τα μέτρα όλοι με ρωτούσαν. Ξέρουν την κατάσταση και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί μια χώρα σαν την Ελλάδα έχει τέτοια προβλήματα».
Για το όνειρο του και αν το έχει εκπληρώσει: «Το όνειρο μου από μικρό παιδί ήταν να παίξω μπάλα. Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που μπόρεσα να το πετύχω. Νιώθω δικαιωμένος που έφυγα με όσα γράφονται, με βοηθούν να καταλάβω πόσο καλά έκανα. Υπήρξαν άνθρωποι που είπαν πολλά γύρω από το όνομα μου χωρίς να με ξέρουν. Δεν θέλω να πω ονόματα, δεν υπάρχει λόγος. Έτσι και αλλιώς ο κόσμος καταλαβαίνει».
Για την διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία: «Το περιβάλλον στην Ελλάδα σε πιέζει υπερβολικά πολύ και δεν σε αφήνει να χαρείς την δουλειά σου. Εδώ είναι δύσκολα αλλά μπορείς να χαρείς αυτό που κάνεις. Η πίεση στον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλη και από τους φιλάθλους γιατί είναι μια τεράστια ομάδα και πρέπει πάντα να νικάει».
Για τους στόχους του και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν: «Θέλω να είμαι υγιής, έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές αλλά γύρισα δυνατός. Έχω μάθει να είμαι δυνατός, να στέκομαι στα πόδια μου. Ζω μόνος και δουλεύω από μικρός, από τα 13 μου συγκεκριμένα και έχω ωριμάσει από τότε».
Για τον χαρακτήρα του και τα δυο σοβαρά ατυχήματα που είχε: «Είμαι πολύ μεγάλο πειραχτήρι από τότε που ήμουν στο σχολείο μέχρι και σήμερα. Μάλιστα στο παρελθόν είχα και δυο ατυχήματα που θα μπορούσε να είχαν αποδειχτεί μοιραία και ήταν και τα δυο με ποδήλατο. Μάλλον δε το έχω πολύ με το ποδήλατο φαίνεται».
Για την σχέση του με τα λεφτά και την μεγαλύτερη σπατάλη που έχει κάνει: «Όλα τα χρήματα πηγαίνουν στους γονείς μου, δεν είμαι σπάταλος. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν σπατάλη είναι το αμάξι που έχω πάρει, τίποτα άλλο».
Για τον τρόπο που έφυγε από την Ελλάδα: «Θα μπορούσα να φύγω με καλύτερο τρόπο, αυτό όμως αφορά την διοίκηση, όχι τον σύλλογο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος, είναι πάρα πολλά πράγματα, ενώ η εκάστοτε διοίκηση είναι μόνο πρόσωπα. Αυτό πάντως που με έχει πικράνει περισσότερο από όλα δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με τους δυο αρχηγούς, τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη. Δεν πρέπει να γίνονται έτσι κάποια πράγματα. Είναι οι αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδας, έφτασαν ψηλά έχουν κατακτήσει το EURO. Αν δεν τους ήθελαν για αγωνιστικούς λόγους, θα έπρεπε τουλάχιστον να τους σεβαστούν, όμως αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν μας σέβονται και αυτό είναι μια τεράστια διαφορά σε σχέση με την Ιταλία. Εδώ σέβονται τους παίκτες και αυτό μετράει πολύ. Έχω νιώσει αρκετές φορές να με έχουν βάλει στο στόχαστρο χωρίς να με ξέρουν. Εγώ δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν και δεν έχω δώσει δικαίωμα. Όμως άκουγα και διάβαζα διάφορα πράγματα. Απίστευτα ψέματα και ανακρίβειες. Δεν είπα ποτέ όχι στην κριτική, αυτό μάλιστα είναι επιθυμητό και βοηθάει. Αλλά όχι να λένε πράγματα για εμένα χωρίς να με ξέρουν. Δεν ξέρουν ποιος είμαι, όπως ούτε εγώ ξέρω αυτούς. Και στην τελική δεν με ενδιαφέρει να τους γνωρίσω».
Για την Εθνική: «Στόχος όλων μας είναι να καταφέρουμε να πάμε στην Βραζιλία. Όλοι το θέλουμε πολύ και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».