Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Δηλώσεις των Πρωταγωνιστών και ευχαριστίες απο την ΚΑΕ!

 Μαγκλάρα: «Στην οικογένεια του ΠΑΟ και στη μαμά μου»
Στα… 30 της η Αριστέα Μαγκλάρα βίωσε στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και την καρδιά της.

Αναφορικά με την αναμέτρηση η Αριστέα Μαγκλάρα τόνισε στο panathinaikos1908.gr: «Αν και μπήκαμε μουδιασμένα και με άγχος χωρίς να ελέγχουμε το ρυθμό, όμως με τη βοήθεια και του κόσμου μαζέψαμε τη διαφορά στο ημίχρονο. Στην επανάληψη γυρίσαμε την άμυνα σε ζώνη, μαζέψαμε τα ριμπάουντ και με τη φοβερή στήριξη που είχαμε από τον κόσμο μας, δεν υπήρχε περίπτωση να χάναμε».

Σχετικά με την πορεία του Τριφυλλιού η «πράσινη» γκαρντ είπε: «Η πορεία που είχαμε όλη τη σεζόν ήταν πολύ καλή. Μπορεί μεν να χάσαμε το κύπελλο, που ήταν μια κακή παρένθεση, αν και όπως έχω πει και πιο παλιά το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και στηρίζεται σε έναν αγώνα κατά βάση. Ωστόσο, κατακτήσαμε το βασικό μας στόχο, το πρωτάθλημα που είναι η προσπάθεια και η δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς. Το πιστεύαμε και το θέλαμε πάρα πολύ». 

Τέλος, η Αριστέα αφιέρωσε τον τίτλο: «Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και στη μαμά μου που ήταν σε κάθε αγώνα δίπλα μου. Έφτασα 30 για να βιώσω αυτά τα συναισθήματα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο αλλά και όλες τις συμπαίκτριές μου γι’ αυτό». 
Βλάνη: «Το πιστεύαμε το θέλαμε πολύ αυτό το πρωτάθλημα».
Η αρχηγός, Έλενα Βλάνη μιλώντας στο panathinaikos1908.gr έδωσε μοίρασε συγχαρητήρια αλλά και ευχαριστίες, λέγοντας: «Συγχαρητήρια σε όλους, στα κορίτσια, στο προπονητικό τιμ, . Ευχαριστούμε όλο αυτόν τον κόσμο. Τους αφιερώνουμε αυτό το Κύπελλο, όπως επίσης το αφιερώνουμε στον πρόεδρο τον κ. Μακρόπουλο. Είμαστε πολύ χαρούμενες». 

Για το αν πίστευε στην ανατροπή του σκορ κάθε φορά που το Ελληνικό έβρισκε τρόπο να παίρνει το προβάδισμα είπε: «Το πιστεύαμε το θέλαμε πολύ αυτό το πρωτάθλημα». 

Τέλος, για τη συμβολή του κόσμου κι αν περίμενε αυτά που ακολούθησαν με τη λήξη του ματς, ανέφερε: Εμείς έχουμε την εικόνα όλης της χρονιάς με το γήπεδο πάντα γεμάτο και τον κόσμο να μας στηρίζει διαρκώς. Έτσι και σήμερα μας έδωσε δύναμη και ώθηση και μας βοήθησε στο κρίσιμο σημείο να ανακάμψουμε. Σίγουρα είναι απερίγραπτα όσα ακολούθησαν». 
 
 Μακρόπουλος: «Πάλι ψηλά ο Παναθηναϊκός Α.Ο»
Χαρούμενος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεν σταμάτησε να μοιράζει συγχαρητήρια. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σχολίασε:
«Με τέτοιες παίκτριες είναι δυνατόν να μη πάρουμε Πρωτάθλημα; Είμαι ενθουσιασμένος, ευχαριστημένος, επειδή σηκώσαμε και πάλι ψηλά τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλό μας. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στις παίκτριες, στον κόσμο, σε όλους».

Συγχαρητήρια από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Τριφυλλιού. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατέκτησε σήμερα το πρωτάθλημα Ελλάδας στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του «Απόστολος Νικολαϊδης» με το τελικό 67-61 επί του Ελληνικού! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα, για την πορεία της στη φετινή διοργάνωση, η οποία οδήγησε το τριφύλλι στην κορυφή και εύχεται ανάλογη συνέχεια με περισσότερους τίτλους. Είναι η τέταρτη φορά που το γυναικείο μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας (1998, 2000, 2005, 2013)» .