Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΑΤΥΧΗ Η ΤΥΧΕΡΟΥ..ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ!!!


Η Ανδρονίκη Τυχερού, που τραυματίστηκε από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια της στον αγώνα ΠΑΟ-οσφπ στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Παναθηναικό για την στήριξη του.

Στις 8 Μαρτίου στον αγώνα Παναθηναϊκού-Χαρτινοστεφανομένου στο ΟΑΚΑ, η άτυχη Ανδρονίκη Τυχερού, υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια της με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό στα δάκτυλα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είχε υποσχεθεί, στάθηκε δίπλα στην Ανδρονίκη Τυχερού και εκείνη μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου της, Γιάννη Μαρακάκη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όπως γνωρίζετε την 8.3.2010 κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού-Χαρτινοστεφανομένου στο ΟΑΚΑ, η κα. Τυχηρού υπέστη ακρωτηριασμό στα δάκτυλα του δεξιού χεριού της από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια της.

Το τελευταίο διάστημα, παράλληλα με την αγωνία για την πορεία της υγείας της κας Τυχερού, ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και η ευρύτερη αθλητική οικογένεια ανέμενε από την επίσημη ΠΑΕ να σταθεί στο πλευρό της άτυχης κοπέλας. Σήμερα ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι πράγματι ένας Σύλλογος με ευαισθησία.

Ευχόμαστε το τραγικό συμβάν του τραυματισμού της κας Τυχερού να είναι το τελευταίο που λαμβάνει χώρα στα ελληνικά γήπεδα και εκτιμούμε ότι ο Παναθηναϊκός στηρίζοντας έμπρακτα τη κα Τυχερού συμμετέχει και ενεργά στη κινητοποίηση των αθλητικών φορέων για την εξυγίανση του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε».