Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δεν Πειράζει..... Μπαρτσελόνα Ετοιμάσου για Εξάστερο Γαμήσι!

Η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός με οδηγό την προ διετίας πρόκρισης μπορεί να τα καταφέρει...
Μπαρτσελόνα λοιπόν... Αυτή είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα play off της Euroleague, με μειονέκτημα έδρας. Αποστολή σίγουρα πολύ δύσκολη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι το ακατόρθωτο. Άλλωστε για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, αυτή η λέξη έχει διαγραφεί δεν υπάρχει πλέον και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.
Με αφετηρία το παιχνίδι της Τρίτης, αλλά και αυτό αυτό που θα ακολουθήσει την Πέμπτη, οι «πράσινοι» πάνε για να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Αν μάλιστα αυτή την φορά τα μεγάλα τους αυτού παρουσιαστούν όπως πρέπει, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Πόσω μάλλον από την στιγμή που και η Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται και από αρκετά προβλήματα.
Ο Μάικ για παράδειγμα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Ναβάρο αντιμετωπίζει και αυτός προβλήματα και του γίνεται ειδική διαχείριση, προκειμένου να βγάλει την σεζόν.
Με τον Διαμαντίδη στις γνώριμες εμφανίσεις του και με την κατάλληλη βοήθεια από τους υπόλοιπους, υπάρχουν κανείς που θεωρεί την υπόθεση πρόκριση στο Final Four ξεγραμμένη υπόθεση;
 Έτσι και αλλιως πάντα βλέπει εφιάλτες η puta barcelona όταν βρίσκει μπροστά της τον αυτοκράτορα του μπάσκετ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Ας θυμηθούμε στο παρακάτω βίντεο πως ο Παναθηναϊκός με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Μπαρτελόνα το 2011 διέλυσε όλα τα προγνωστικά: