Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Μεγάλη Ανθρώπινη Αγκαλιά απο τους "Πράσινους Ποδηλάτες" για τον Παντελή Πατέλο

 Η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Μαραθώνα είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι του του ποδηλάτη της ΑΕΚ Παντελή Πατέλου. Ο δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου που έχει αφήσει την σφραγίδα του σε όλα τα γνωστά περιοδικά αυτοκινήτου ζούσε με την μητέρα του στην ιδιόκτητη κατοικία τους και από τη μία στιγμή στην άλλη έμεινε στο δρόμο χωρίς... τίποτα.

 Χαρακτηριστικά μάλιστα έγραψε στην σελίδα του στο Facebook: «Το μόνο που σώθηκε είναι τα ρούχα που φορούσα εγώ κ η μάνα μου και ο σκύλος, που μισοκαψαλισμένος ήταν εκεί στην πόρτα να με περιμένει όπως πάντα. Δεν έμεινε τίποτα λέω. ΤΙΠΟΤΕ. Όλα στάχτη, ακόμα και το ποδήλατο... Πως να καταπιείς αυτό το ποτήρι; ΠΩΣ;»
Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε η ομάδα Ποδηλασίας του Παναθηναϊκού μας να μείνει με σταυρωμένα χέρια,όταν ένας συνάθρωπος τους,φίλος τους,ένας άνθρωπος που είναι συναθλητής τους στην Ποδηλασία έχοντας πάθει τέτοιο μεγάλο κακό.
Έτσι λοιπόν λειτουργώντας σαν Παναθηναϊκος,οι αθλητές της ομάδας ποδηλασίας έκαναν την αρχή να μαζέψουν οτι ποσό μπορούν,οτι μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας τους,όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί,να τον βοηθήσουν κυρίως για τις πρώτες του ανάγκες.

Αν κάποιος άλλος συνάθρωπος,που δεν είναι μέλος της ομάδας, ποδηλασίας του Παναθηναϊκού μας θα ήθελε να προσφέρει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με την σελίδα του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού στο facebook εδώ και συγκεκριμένα με τον Κύριο Γιώργο Φωκά.

Τα χρήματα θα του τα παραδώσουν οι αθλητές μας και όποιος άλλος θέλει να βοηθήσει σε αυτή την κίνηση, χέρι με χέρι παρουσία όσων επιθυμούν απο αυτούς που κατέβαλαν ένα ποσό,διότι η τράπεζα "παίζει"στην κυριολεξία με την ψυχολογία του.Έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό του γιατί τον θεωρεί υποπτο.
 πηγή:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Τμήμα Ποδηλασίας) PANATHINAIKOS A.C.(Cycling Team)

Νταμπίζα Κωλόγαυρε Πουτάνας Γιέ και εσύ Αναστασίου άθλιο προπονητικό πείραμα να πάτε στο διάολο!

 Ένα πολύ μεγάλο ρίσκο επέλεξαν-αποφάσισαν να πάρουν το προπονητικό πείραμα Γιάννης Αναστασίου με το Νίκο Νταμπίζα γνωστό κωλόγαυρο και Πουτάνας Γιό, αφού στη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο εισηγήθηκαν να μην αποκτηθεί άλλος επιθετικός, που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ!

Σύμφωνα με τον προπονητή και τον δήθεν τεχνικό διευθυντή τον ρόλο του σέντερ φορ μπορεί να παίξει τόσο ο Θανάσης Ντίνας, όσο και ο Νίκος Καρέλης, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Νίκου Γιαννιτσάνη.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν και οι περιπτώσεις του Ατζαγκούν, του Πράνιτς και του Ντιαρά. Για τον Νιγηριανό τα πράγματα είναι γνωστά. Μόλις λυθεί το πρόβλημα με την βίζα του θα έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι άλλες δύο υποθέσεις, χρειάζονται υπομονή...

Και αυτό γιατί το θέμα του Πράνιτς δεν είναι και τόσο εύκολο, από τη στιγμή που αξιώνει 500.000 ευρώ, ενώ για τον Ντιαρά οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση, αν πρώτα δεν είναι 100% σίγουροι οτι έχει αποκατασταθεί το πρόβλημά του. Κάτι στο οποίο συμφωνεί και ο ίδιος ο παίκτης, που δεν θέλει ούτε να εκθέσει τον Γιάννη Αναστασίου, ούτε και να εκτεθεί ο ίδιος.

Υ.Γ. Θα πέσουν πολλές φάπες....

Μπάσκετ Γυναικών: Επιστρέφει η Αφροδίτη Κοσμά!

 Στο «τριφύλλι» επιστρέφει και η Αφροδίτη Κοσμά που δικαιώθηκε από την ΕΟΚ και αποχωρεί επίσημα από τον Αθηναϊκό.

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και έτσι ζήτημα ωρών είναι η επιστροφή της Αφροδίτης Κοσμά στα γνώριμα λημέρια της Λεωφόρου. Η έμπειρη φόργουορντ, έχει συμφωνήσει με τις «πράσινες» και παράλληλα χθες της γνωστοποιήθηκε η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΟΚ, ότι λόγω των οφειλών που είχε το σωματείο του Βύρωνα προς την παίκτρια, (και την Λολίτα Λύμουρα που συμφώνησε με τον Πρωτέα), κερδίζει νομικά την «ελευθερία» της από το σωματείο και έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί όπου επιθυμεί.

Η επιστροφή της Κοσμά, που αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα, αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα, που πλέον αναζητά μία περιφερειακή αθλήτρια για να «κλείσει» το ρόστερ της ομάδας.