Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Νταμπίζα Κωλόγαυρε Πουτάνας Γιέ και εσύ Αναστασίου άθλιο προπονητικό πείραμα να πάτε στο διάολο!

 Ένα πολύ μεγάλο ρίσκο επέλεξαν-αποφάσισαν να πάρουν το προπονητικό πείραμα Γιάννης Αναστασίου με το Νίκο Νταμπίζα γνωστό κωλόγαυρο και Πουτάνας Γιό, αφού στη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο εισηγήθηκαν να μην αποκτηθεί άλλος επιθετικός, που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ!

Σύμφωνα με τον προπονητή και τον δήθεν τεχνικό διευθυντή τον ρόλο του σέντερ φορ μπορεί να παίξει τόσο ο Θανάσης Ντίνας, όσο και ο Νίκος Καρέλης, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Νίκου Γιαννιτσάνη.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν και οι περιπτώσεις του Ατζαγκούν, του Πράνιτς και του Ντιαρά. Για τον Νιγηριανό τα πράγματα είναι γνωστά. Μόλις λυθεί το πρόβλημα με την βίζα του θα έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι άλλες δύο υποθέσεις, χρειάζονται υπομονή...

Και αυτό γιατί το θέμα του Πράνιτς δεν είναι και τόσο εύκολο, από τη στιγμή που αξιώνει 500.000 ευρώ, ενώ για τον Ντιαρά οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση, αν πρώτα δεν είναι 100% σίγουροι οτι έχει αποκατασταθεί το πρόβλημά του. Κάτι στο οποίο συμφωνεί και ο ίδιος ο παίκτης, που δεν θέλει ούτε να εκθέσει τον Γιάννη Αναστασίου, ούτε και να εκτεθεί ο ίδιος.

Υ.Γ. Θα πέσουν πολλές φάπες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!