Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πρόστιμο στο Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός

Με 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η αθλητικής δικαστής της Ε.Σ.Α.Π. Πρωτοδίκης Κωνσταντίνα Γεωργούλια εκδίκασε τρεις υποθέσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων και επέβαλε:

1. Πρόστιμο 1.000€ στο Τ.Α.Α. Α.Ο.Φοίνικα Σύρου για ανάρμοστη συμπεριφορά του τιμ μάνατζερ Μανώλη Βαμβακούση στον αγώνα με τον Α.Ο.Κηφισιάς στο Ζηρίνειο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague στις 12 Οκτωβρίου. Επίσης επέβαλε στον Μανωλη Βμβακούση δίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

2. Πρόστιμο 1.000€ στο Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα πρωταθλήματος της 2ης αγωνιστικής με τον Γ.ΑΣ.Παμβοχαϊκό στο γυμναστήριο της Κυψέλης στις 20 Οκτωβρίου.

3. Πρόστιμο 1.000€ στο Τ.Α.Α.ΠΑΟΚ για την είσοδο επτά οπαδών του στον αγώνα με τον Α.Ο.Κηφισιάς στο Ζηρίνειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague στις 26 Οκτωβρίου.


πηγή

Μπάσκετ Εφήβων Ανδρών: Δάφνη - Παναθηναϊκός 65-68 (εφηβικό β' ΕΣΚΑ)

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό του Χαϊδαρίου, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' ΕΣΚΑ, και επικράτησαν της Δάφνης Δαφνίου με σκορ 65- 68.

Το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο. panathinaikos1908.gr:

Η ομάδα των "πρασίνων" πήρε μικρό προβάδισμα στο σκορ το οποίο και κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν και οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.

Οι "πράσινοι" όμως κράτησαν την ψυχραιμία τους και ενώ βρίσκονταν έναν πόντο πίσω στο σκορ ευστόχησαν στην τελευταία επίθεση του αγώνα και στη λήξη του παιχνιδιού ο Διαμαντάκος κέρδισε επιθετικό φάουλ και ευστοχώντας στις δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 19-25,30-39,42-49,65-68

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ: Σταύρος , Χριστοδούλου 10,Κακαργιάς , Ερεβμπενάζιε 13, Τσούπρος 2, Γκιουζέλης 18, Μαϊντόμπε ,Ταμπιζίβας , Μακρυγιάννης , Φωτεινάκης , Διαμαντάκος 13, Χαραλαμπόπουλος 12(1).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ65- 59
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ60- 71
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ59- 61
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ87- 56
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ66- 52
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ59- 51
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (Ε) 65- 68

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
07/11/1321:30Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. Β_ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
07/11/1321:30ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ
07/11/1320:30ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
07/11/1321:00ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
07/11/1321:001ο ΑΧΑΡΝΩΝΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
07/11/1321:45ΜΕΤΣ ΒΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
07/11/1321:45ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (Ε) - ΑΟ ΚΑΡΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ8
2.ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ7
3.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (Ε)7
4.ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ7
5.ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ7
6.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ6
7.ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 6
8.ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ6
9.ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ6
10.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ5
11.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ5
12.ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ5
13.ΑΟ ΚΑΡΕΑ5
14.ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ4

Μολών Λαβέ-Εδώ είναι Λεωφόρος!!!

Καλησπέρα και καλό μήνα (θα είναι ο καλύτερος αν ξεκινήσει με νίκη επί των απογόνων) σε όλους τους φίλους Παναθηναϊκούς. Εχτές έκανα μια μικρή ανάλυση σχετικά με την αμυντική γραμμή της ομάδας και κατέληξα στους 5 μαζί με τον τερματοφύλακα που πρέπει να εμπιστευτεί ο Αναστασίου!!! (Καπίνο-Μαρινάκη-Ρισβάνη-Σίντεφελντ-Νάνο)

Εννοείται πως ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει καλύτερα, μια γνώμη εκφράζω με βάση τη δική μου ποδοσφαιρική ματιά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες 6 θέσεις, ποιοι παίκτες δείχνουν έτοιμοι να φέρουν την πολυπόθητη νίκη γοήτρου το Σάββατο.

Βασικά την επιλογή θα την κάνω έχοντας στο μυαλό μου όχι ένα 4-3-3, αλλά περισσότερο ένα 4-5-1 με παίκτες δυνατούς, έτοιμους να παίξουν ποδοσφαιρικό «ξύλο» διεκδικώντας τη νίκη!!!

Η αλήθεια είναι, πως παρ” όλη την οικονομική στενότητα της ΠΑΕ, η ομάδας μας στο κέντρο και μπροστά, έχει πληθώρα επιλογών, με εξαίρεση τις νευραλγικές θέσεις του αμυντικού και επιθετικού χαφ!!!

Η απομάκρυνση των Σο-Βιτόλο και η σωστή τελικά απόφαση (όπως αποδείχτηκε μετά το νέο τραυματισμό) της μη απόκτησης του Ντιαρά, άφησε την ομάδα με μόλις 2 καθαρά αμυντικά χαφ. Τους Λαγό και Μέντες!!! Υπάρχει και ο νεαρός Σταματάκης αλλά δεν έχει πάρει τόσες ευκαιρίες ώστε να μπορούμε να τον κρίνουμε.

Εκεί που όλοι θα περιμέναμε να είναι ο Μέντες ο στυλοβάτης του κέντρου και ο Λαγός να μαθαίνει δίπλα του, βοηθώντας όσο μπορεί….. σε αυτά τα πρώτα 11 επίσημα παιχνίδια συμβαίνει το αντίθετο. Βασικός και αναντικατάστατος ο Λαγός… ωσεί παρών στα περισσότερα παιχνίδια ο Ολλανδός που έχει κουράσει τους πάντες να αναμένουν την «ανάστασή» του!!!

Η αλήθεια είναι πως στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Εργοτέλη) ο Μέντες ,τηρουμένου των προηγούμενων εμφανίσεων του, τα πήγε καλύτερα. Μετρίασε τις λάθος πάσες, έτρεξε περισσότερο και προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα στους επιθετικούς. Ελλείψεως  άλλων και οι δύο θα ξεκινήσουν στον αγώνα του Σαββάτου. Επιβάλλεται όμως κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, «ΤΟΙΧΟΥ», «ΣΚΥΛΙΟΥ», πέστε το όπως θέλετε, που θα μαζεύει κάθε πρώτη πάσα και θα αλλάζει τα φώτα στους αντιπάλους!!!

Μπροστά από τους δύο αμυντικούς χαφ θεωρώ πως οι επιλογές είναι δύο, Ζέκα ή Ατζαγκούν!!! Αν με ρωτάγατε να επιλέξω βάση της μέχρι σήμερα απόδοσής τους, θα έλεγα με τη μία Ατζαγκούν….. η ιδιαιτερότητα όμως του ματς, η εμπειρία του Ζέκα σχετικά με το τι σημαίνει αυτό το ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, του δίνει προβάδισμα!!!

Το ζητούμενο δεν θα είναι να «κάνει» παιχνίδι, προσπαθώντας με κάθετες να εκθέσει την άμυνα των γαύρων, αλλά να ενισχύσει τα μετόπισθεν βοηθώντας τους Λαγό-Μέντες να ανακόψουν κάθε διάθεση επιθετικής ενέργειας των γαύρων εν τη γενέσει της!!! Η αδιαμφισβήτητη ικανότητά του στον ανασταλτικό τομέα, είναι αυτή που θα του δώσει θέση στο βασικό σχήμα. Επαναλαμβάνω όχι με αρμοδιότητες να δημιουργήσει (δεν ξέρει και δεν μπορεί παρά μόνο από τα άκρα), αλλά να καταστρέψει!!!

Πλάγια χαφ ακόμα και μετά την απώλεια του Μπαϊράμι (προσωπικά δεν μου λείπει) υπάρχουν πολλά, τα οποία τα διαχωρίζω σε αυτά που υπερτερούν σε τέχνη αλλά τους λείπει η δύναμη και το αντίθετο, δηλαδή δυνατοί αλλά όχι φαντεζί παίκτες!!!

Επαναλαμβάνω σε αυτό το ματς η νίκη θα κριθεί στο πάθος, στη δύναμη, στην συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας και στην ικανότητα των Μπεργκ-Φιγκερόα να κάνουν τη μισή ευκαιρία γκολ!!!

Με αυτά τα συστατικά λοιπόν (δύναμη, τρεξίματα, αμυντική συνεισφορά) εγώ θα διάλεγα να αγωνιστούν οι Αμπέϊντ και Πράνιτς!!! Θα διάλεγα τον Ντίνα στη θέση του Πράνιτς ο οποίος διανύει μια περίοδο «εξαφάνισης» από το γήπεδο, αλλά θεωρώ πως ο ποδοσφαιρικός εγωισμός ενός μεγάλου παίκτη σε αυτά τα παιχνίδια βγαίνει!!!

Θα περιμένω λοιπόν να δω ένα αλλαγμένο προς το καλύτερο Πράνιτς, με την σημείωση πως σε αυτό το ματς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να τον περιμένουμε επί 90 λεπτά να αποδώσει όσα μπορεί!!! Στην περίπτωση που εμφανίσει την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών, θα πρέπει έγκαιρα να καθίσει στον πάγκο και βγαίνοντας ας γκρινιάζει στον Αναστασίου!!!

Θα πρέπει ο Αναστασίου αν δει πως συνεχίζει να είναι «χαμένος» να τον αντικαταστήσει έγκαιρα βάζοντας κατ εμέ τον Ντίνα, που μπορεί να βοηθήσει αμυντικά με το πείσμα και τις αντοχές του, ενώ παράλληλα μπορεί να μας προσφέρει μια βραδιά αντίστοιχη με αυτή του Μαυρία στο περυσινό 2-2 στο ΟΑΚΑ!!!

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει μόνος ο Μπεργκ, που λόγω τεχνικής κατάρτισης, σωματοδομής και του φόβου που προκαλεί στα αντίπαλα στόπερ, θα μπορεί ορισμένες από τις «τυφλές» αποκρούσεις  των αμυντικών μας να τις κάνει δικές του και να δίνει σημαντικό χρόνο ξεκούρασης και δυνατότητα να ανέβει όλη η ομάδα!!!

Στην περίπτωση που το σκορ παραμένει στο 0-0 και μετά το 70 λεπτό, θεωρώ πως αξίζει να ρισκάρει ο Γιάννης Αναστασίου και να κυνηγήσει τη νίκη βάζοντας τον Φιγκερόα στη θέση ενός από τους Μέντες-Λαγό-Ζέκα και να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2!!!

Αν πάλι προηγούνται οι γαύροι με 1-0 (κάτι που όλοι απευχόμαστε), επίσης πρέπει να αλλάξει τόσο τον ένα κεντρώο με τον Φιγκερόα, όσο και τους δύο πλάγιους (Αμπέϊντ-Πράνιτς), βάζοντας ταυτόχρονα τους Κλωναρίδη και Ντίνα με σκοπό να δημιουργήσει ρήγματα στα άκρα με την ταχύτητά τους. Μη έχοντας πλέον το μυαλό στα αμυντικά καθήκοντα και αναγκασμένοι να παίξουμε φουλ επιθετικά με σκοπό την ισοφάριση, οι δύο αυτοί παίκτες μπορούν να ξεπεράσουν έναν και δύο αμυντικούς με συνέπεια είτε να σεντράρουν για τους Μπεργκ-Φιγκερόα, είτε να βρεθούν αντιμέτωποι με τον αντίπαλο τερματοφύλακα!!!

Αυτή είναι η δική μου ταπεινή γνώμη, με βάση το υπάρχων ρόστερ και την μέχρι σήμερα απόδοση των ποδοσφαιριστών μας!!!

Καπίνο-Μαρινάκης-Σίντεφελντ-Ρισβάνης-Νάνο-Μέντες-Λαγός-Ζέκα-Αμπεϊντ-Πράνιτς-Μπεργκ

Αναλογιζόμενος την ψυχολογική ανάγκη όλων των Παναθηναϊκών για μια μεγάλη νίκη, μέχρι την λήξη του συγκεκριμένου ματς δεν θα ασχοληθώ με οτιδήποτε μας στεναχωρεί, με οτιδήποτε στραβό γίνεται σε διοικητικά η επικοινωνιακά ζητήματα!!!

Ο αγώνας αυτός μας ενώνει και ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να ανταποκριθούμε όλοι -ο καθένας από το πόστο του- με την αξιοπρέπεια που αρμόζει στον Παναθηναϊκό!!!

«Καθαρίσε» στο εξοχικό... εξωτερικού!

 Ο Παναθηναϊκός βγήκε ζωντανός απ' την κόλαση της Pionir, έχοντας τον Νίκο Παππά να κάνει τα πάντα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (86-90 παρ.), ο οποίος προηγήθηκε και με 15 πόντους.

Η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι αναμενόταν κι ήταν καυτή, ο Παναθηναϊκός είχε τα μεγάλα όπλα του να πυροβολούν με άσφαιρα, η αμυντική δυσλειτουργία του τον έστειλε να κυνηγά απ' το -15, επέστρεψε διά χειρός Νίκου Παππά, λίγο έλειψε να τα κάνει μαντάρα, αφού επέτρεψε στον Ερυθρό Αστέρα να ωθήσει σε παράταση, αλλά... 86-90!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε μία εφιαλτική βραδιά στην Pionir, αλλά, έστω και στην επιπλέον περίοδο, κατάφερε κι έκανε το 2-1 στον δ' όμιλο της Ευρωλίγκας σε βάρος του rookie Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος συνεχίζει απ' το 0-3.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Τα τρίποντα είναι αδύνατον κάθε φορά να μπαίνουν με την ίδια συχνότητα όπως πριν από μία εβδομάδα απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα. Αλλά, όταν δεν έχεις το μακρινό σουτ, επιβάλλεται να έχεις δημιουργία κοντά στο καλάθι, η οποία έλειπε απ' το παιχνίδι τού Παναθηναϊκού. Ευτυχώς βρήκε σχεδόν όλες τις λύσεις στο πρόσωπο του Νίκου Παππά και την κατάλληλη στιγμή άρχισε να ευστοχεί και πίσω απ' τα 6,75 μέτρα, τόσο ώστε να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας και συνολικά ήττα του.

MVP: Ο Νίκος Παππάς φανέρωσε απ' τη δεύτερη περίοδο τη διάθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες κι ο Παναθηναϊκός δεν έχασε με καμία απ' τις δύο έννοιες. Ο 23χρονος γκαρντ είχε 24 πόντους με 5/9 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 8/10 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και μόνο 1 λάθος σε 24:10.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον βρέθηκε απ' τους 12 πόντους μέσο όρο πριν απ' το τζάμπολ να μετρά μόνο 1 πόντο με 0/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 1/2 βολές. Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ επίσης είχε 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ (και 1 λάθος) σε 16:13, αλλά δεν ήταν αρκετά να αναπληρώσουν το κενό.

ΚΕΥ ΡΟΙΝΤ: Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη «ζώνη» του Ερυθρού Αστέρα, αλλά γι' αρκετή ώρα το περιφερειακό σουτ δεν ήταν στα πλεονεκτήματά του. Ούτε η άμυνά του. Το 48-33 στο 19' έμοιαζε φυσιολογική εξέλιξη, αλλά ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου ήταν διαφορετικός. Ο Νίκος Παππάς σκόραρε 8 πόντους στο 0-13 σερί μέχρι το 48-45 στο 25', οι βοήθειες άργησαν να έρθουν κι ο Ερυθρός Αστέρας ξέφυγε εκ νέου με διψήφια διαφορά (62-48 στο 33'), αλλά ο 23χρονος γκαρντ δεν είχε ολοκληρώσει την αποστολή του. 

Σκόραρε ακόμη 6 συνεχόμενους πόντους για το 62-54 στο 34' και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός βρήκε το χέρι του από μακρινή απόσταση (back to back τρίποντα των Ματσιούλις & Μπράμου για το 64-60 στο 37' κι έπειτα ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε 2/9 τα δικά του τρίποντα για το 67-66 στο 39'). Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε με 67-71 στο -1:16', αλλά στα τελευταία 51,6" οι Διαμαντίδης και Λάσμε σούταραν 3/6 βολές, επιτρέποντας στον Ερυθρό Αστέρα να ψάξει το τρίποντο της ισοφάρισης με 23" να απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Ο Μπλέικ Σιλμπ τιμώρησε την όλως παραδόξως παθητική άμυνα (74-74 στα 10,7"), ο Δημήτρης Διαμαντίδης σπατάλησε την τελευταία επίθεση με κακή επιλογή, αλλά δεν έγινε το ίδιος λάθος και στην παράταση.

Ο Νίκος Παππάς είδε τον Γιάκα Μπλάζιτς να του κλέβει τη μπάλα και στη συνέχεια τον έκοψε με αντικανονικό τρόπο, απ' τον οποίο προήλθε το 82-84 στο -1:35, αλλά το καλάθι του Γιόνας Ματσιούλις για το 86-90 στα -14,4", έπειτα επιθετικό ριμπάουντ σε δική του άστοχη προσπάθεια, αποδείχθηκε αρκετό για να γίνει η δουλειά.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: O Eρυθρός Αστέρας άφησε τη Beogradska Arena, όπου αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, επέστρεψε στη Hala Pionir και το sold out εν όψει Παναθηναϊκού δεν πήρε σε 7.500 φίλους του περισσότερη από μία ώρα. Το ερυθρόλευκο χρώμα δεν ήταν μόνο της σερβικής ομάδος, αλλά και του απόγονου του στόλου, καθότι αδελφοποιημένοι οι οπαδοί τους, κάνοντας ακόμη πιο καυτή, αλλά κι εχθρική (σ.σ. πλην της στιγμής της παράδοσης μία φανέλας του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς στον γιο του, Βλάντο, πριν απ' την έναρξη) λόγω συνθημάτων, την ατμόσφαιρα. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός φρόντισε να σιγήσει άπαντες.

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 48-33, 56-48, 74-74, 86-90

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Μίτροβιτς 2 (0/1τρίπ.), Λάζιτς, Μπλάζιτς 14 (4/5δίπ., 2/7τρίπ., 2κλ., 3λ.), Σιμόνοβιτς 7 (1/6τρίπ., 7ρ., 3ασ.), Μαριάνοβιτς 4 (2λ.), Ραντένοβιτς 10 (3/3δίπ., 0/1τρίπ., 4/6β., 2λ.), Κάτιτς 12 (4/6δίπ., 4/6β., 5ρ., 4λ.), Νέλσον 1 (0/3δίπ., 0/1τρίπ., 1/2β., 4ασ.), Τζένκινς 17 (3/7δίπ., 3/4τρίπ., 2/2β., 2ασ., 4κλ., 4λ.), Σιλμπ 19 (3/7δίπ., 2/4τρίπ., 7/7β., 5ασ., 3λ.)

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 9 (3/5τρίπ., 2κλ.), Κάρι (0/2δίπ., 0/1τρίπ.), Μπατίστ 13 (5/5δίπ., 3/4β., 3λ.), Φώτσης (0/1τρίπ.), Ούκιτς (0/1τρίπ.), Λάσμε 7 (2κλ., 2κοψ.), Μαυροκεφαλίδης 7, Διαμαντίδης 12 (0/2δίπ., 2/9τρίπ., 6/8β., 9ασ., 4κλ., 3λ.), Γκιστ 2 (0/1τρίπ., 2ασ., 2κλ., 4λ.), Παππάς 24 (5/9δίπ., 2/2τρίπ., 8/10β.), Ματσιούλις 16 (1/2δίπ., 3/6τρίπ., 5/6β., 2κλ., 3λ.)

Συνολική στατιστική:
Ερυθρός Αστέρας: 21/38δίπ., 8/24τρίπ., 20/27β., 25-10ρ., 17ασ., 11κλ., 2κοψ., 20λ.
Παναθηναϊκός: 15/30δίπ., 10/25τρίπ., 30/38β., 22-5ρ., 16ασ., 15κλ., 3κοψ., 17λ.

Και τώρα ας αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι στους «250 Πουτάνας Γιούς οπαδούς του ολυμπιακού που βρέθηκαν στη ‘Χάλα Πιονίρ:

"Με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους γαύρους τους χαζούς τριγυρνάνε στα Βελιγράδια
όμως Παππά δεν τους ακούς Δεν τους ακούς μας βρίζουν όλους φωνές ελληνοσερβικες κι ειν οι κουρτινες απλυτες στο τελος την τουμπεκα κανουναπ του Παππα τις τουφεκιες...."



«250 Πουτάνας Γιοί οπαδοί του Ολυμπιακού στη ‘Χάλα Πιονίρ’»

Η ντροπή της χώρας οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης ομάδας που το παίζουνε και εθνικιστές κάνανε εκδρομή,κρεμάστηκαν δεκάδες πανό των "φιλάθλων" αυτής της ομάδας και όλο το γήπεδο έμαθε να βρίζει στα ελληνικά τον Παναθηναικό. Όταν ο τυφλός χουλιγκανισμός και η θρασυδειλία είναι στάση
ζωής οι πολιτικές απόψεις και οι δηλώσεις δεν έχουν καμία αξία. Γελάει ο κόσμος, Να μείνετε εκεί
να μην γυρίσετε.

 Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση χθές(και οι τυφλοί είδαν), περίπου 200-250 οπαδοί του πούστη ολυμπιακού ήταν ανάμεσα σε αυτούς του Ερυθρού Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ» στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είναι αδερφοποιημένοι(αδελφές ψυχές) με αυτούς του πούστη του ολυμπιακού. Χθες στην αναμέτρηση της σερβικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό στη «Χάλα Πιονίρ» (86-90) υπήρχαν πολλά πανό υπέρ των πειραιωτών και κατά των «πράσινων», ενώ ακούστηκαν πολλά αντίστοιχα συνθήματα σε… άπταιστα ελληνικά.  

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, περίπου 200-250 απόγονοι του στόλου ταξίδεψαν αυθημερόν από την Ελλάδα για το Βελιγράδι και ήταν μεταξύ των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο γήπεδο που ήταν κατάμεστο από περίπου 8.000 θεατές.

Μπράβο στον Παναθηναικό! Ζήτω ο Παναθηναϊκός! Γαμιεται ο Γαυρος και ο Πειραιάς