Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

«250 Πουτάνας Γιοί οπαδοί του Ολυμπιακού στη ‘Χάλα Πιονίρ’»

Η ντροπή της χώρας οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης ομάδας που το παίζουνε και εθνικιστές κάνανε εκδρομή,κρεμάστηκαν δεκάδες πανό των "φιλάθλων" αυτής της ομάδας και όλο το γήπεδο έμαθε να βρίζει στα ελληνικά τον Παναθηναικό. Όταν ο τυφλός χουλιγκανισμός και η θρασυδειλία είναι στάση
ζωής οι πολιτικές απόψεις και οι δηλώσεις δεν έχουν καμία αξία. Γελάει ο κόσμος, Να μείνετε εκεί
να μην γυρίσετε.

 Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση χθές(και οι τυφλοί είδαν), περίπου 200-250 οπαδοί του πούστη ολυμπιακού ήταν ανάμεσα σε αυτούς του Ερυθρού Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ» στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είναι αδερφοποιημένοι(αδελφές ψυχές) με αυτούς του πούστη του ολυμπιακού. Χθες στην αναμέτρηση της σερβικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό στη «Χάλα Πιονίρ» (86-90) υπήρχαν πολλά πανό υπέρ των πειραιωτών και κατά των «πράσινων», ενώ ακούστηκαν πολλά αντίστοιχα συνθήματα σε… άπταιστα ελληνικά.  

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, περίπου 200-250 απόγονοι του στόλου ταξίδεψαν αυθημερόν από την Ελλάδα για το Βελιγράδι και ήταν μεταξύ των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο γήπεδο που ήταν κατάμεστο από περίπου 8.000 θεατές.

Μπράβο στον Παναθηναικό! Ζήτω ο Παναθηναϊκός! Γαμιεται ο Γαυρος και ο Πειραιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!