Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟ πρώτος, για να γουστΑρης!


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0 ΕΠΙ ΤΟΥ Πανηπειρωτικού Αθλητικού Συλλόγου Γιάννινα ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE.Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεκίνησε με το αριστερό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, όμως το ολοκλήρωσε με θριαμβευτικό τρόπο. Οι Γιαννιώτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο δέκατο λεπτό με τον Σαϊτιώτη να σημαδεύει το δοκάρι του Τζόρβα και τον Τζάνη στην επαναφορά να μην μπορεί να νικήσει τον Τζόρβα. Αυτή η φάση ήταν ουσιαστικά και η τελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο παιχνίδι αφού στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν άνετα στη νίκη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν ο Ζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο να λύνει ουσιαστικά το γόρδιο δεσμό. Με δύο δικά του γκολ στο 48’ με πέναλτι και στο 75’ ο Σισέ καθάρισε το παιχνίδι και στη συνέχεια γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Τριφυλλιού.
Τα γκολ των Βύντρα (80’) και Χριστοδουλόπουλου (89’) ήρθαν απλά να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναθηναϊκού.
Πολύ καλή εμφάνιση από τους Σαλπιγγίδη και Νίνη, ενώ και ο Τζόρβας έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε.