Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αλώστε την Πόλη!

 Με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και στόχο την... "άλωση" της Πόλης ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός "πετάει" σήμερα το μεσημέρι (2/1), με τον Αργύρη Πεδουλάκη να στέκεται στη μεγάλη απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, εξηγώντας παράλληλα ότι η Εφές είναι εξαιρετική και πλήρης ομάδα...
"Εχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ουσιαστικά δεν μπορούμε να πούμε ότι κρίνει πολλά, γιατί γίνεται για τη δεύτερη αγωνιστική. Η Εφές όμως είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ και λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Εμείς έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, αυτό της απουσίας του Διαμαντίδη, και θα πρέπει να βρούμε λύσεις για να καλύψουμε αυτό το κενό. Ο Δημήτρης κάνει πάρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας και καλούνται ουσιαστικά οι παίκτες της περιφέρειας να δώσουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του "Τριφυλλιού" από το "Ελ. Βενιζέλος" και συνέχισε αναφερόμενος στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη:
"Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Σοφοκλής, από πλευράς φυσικής κατάστασης μιλάω, γιατί έμεινε αρκετό καιρό εκτός. Ιατρικά είναι έτοιμος, όμως έχει χάσει προπονήσεις. Ουσιαστικά, όπως έκαναν οι ψηλοί μας στο διάστημα της απουσίας του Σοφοκλή, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κάλυψαν επάξια το κενό, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι περιφερειακοί μας παίκτες τώρα για να καλύψουν την απουσία του Διαμαντίδη".
Απ' τη μεριά του, ο Γιόνας Ματσιούλις υπογράμμισε: "Πάμε στην Τουρκία για τη νίκη, ξέρουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η Εφές είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στην έδρα της παίρνει δύναμη από τον κόσμο και γίνεται ακόμα καλύτερη. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε τη δεύτερη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε διαβασμένοι. Πλέον έχουμε στην ομάδα και δυο νέα παιδιά, τον Καπόνο και τον Γκιστ. Από το πρώτο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις έδειξαν ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Ηταν πάρα πολύ καλοί και στην άμυνα και την επίθεση και έμοιαζαν να είναι μαζί μας από την αρχή της χρονιάς".



πηγή:http://www.superbasket.gr

Δυστυχώς μόνο ο Τζίγγερ μπορεί μόνο αν θέλει....

 Ξεκαθαρίζω απο την αρχή οτι ΔΕΝ είμαι υποστηρικτής ούτε ήμουν ΠΟΤΕ του Τζίγγερ,αλλά με όλη αυτη την φαρσοκωμωδία που κρατάει εδω και παραπάνω απο 15 μήνες με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ Πρίγκιπες που έχουν εκπροσώπους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,έναν εντελώς Φαφλατά και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πρόεδρο της "Παναθηναϊκης Συμμαχίας" η οποία Απέτυχε Παταγωδώς!έναν ΜπαινοΒγενόπουλο που ακόμα περιμενουμε να φέρει τους 3 Pizarro που έταζε ,δυστυχώς Κύριοι Μόνο ο "ανεπιθύμητος" Τζίγγερ μπορεί αποδεδειγμένα να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό αν θέλει φυσικά.Μόνο ο "ανεπιθύμητος"Τζιγγερ έχει την οικονομική επιφάνεια και το κύρος να βοηθήσει αν το επιθυμεί φυσικά.

Και λέω δυστυχώς γιατί όλη αυτή η κατάσταση στα ρευστά διοικητικά της ομάδας είναι υπέρ του γιατί ήδη μία μεγάλη μερίδα του κόσμου του Παναθηναϊκού τον έχουν προυπαντήσει να αναλάβει ξανά την ομάδα φωνάζοντας "Τζίγγερ Θεέ Πάρε την Π.Α.Ε