Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Λέει «au revoir» o Πλεσί...


Σε συμφωνία έχει έρθει ο Παναθηναϊκός με την Ντονκάστερ για τον δανεισμό του παίκτη, σύμφωνα με τον ατζέντη του Γάλλου μέσου.
Έτοιμος να… αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό είναι ο Νταμιέν Πλεσί, σύμφωνα με τον Γουίλι Μακ Κέι.

Ο ατζέντης που χειρίζεται την μεταγραφή του Γάλλου μέσου στην Ντονκάστερ, υποστήριξε στην ιστοσελίδα του Sky Sports, πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακ Κέι στο Sky Sports:

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία για να πάρουμε τον Νταμιέν Πλεσί από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού. Λόγω της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα, μπορεί να πάρουμε έναν παίκτη της αξίας του Πλεσί.

Δυστυχώς για αυτόν, δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, αλλά έχει την ποιότητα να μας βοηθήσει και έχει εμπειρία από το Champions League.

Είναι μόλις 23 ετών και πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμος στην ομάδα. Άλλωστε θα τον πληρώνουμε 2.000 λίρες την εβδομάδα και τα υπόλοιπα θα τα καλύπτει ο Παναθηναϊκός.

Ο Νταμιέν θέλει να επιστρέψει στην Premier League και εμείς θα του δώσουμε την ευκαιρία να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την άνοδο μας και έπειτα να τον αγοράσουμε».