Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Την Κυριακή το Βράδυ με Ουζάκι και στο Πιάτο Γαύρο Μαρινάτο!

Αναμφισβήτητα, το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του oλυμπιακού αποτελεί την «μητέρα» των μαχών στην Ελλάδα.
Οι αναμετρήσεις τους στις περισσότερες περιπτώσεις κινούν το ενδιαφέρον και των οπαδών άλλων ομάδων ακόμα και όταν δεν είναι βαθμολογικά ή αγωνιστικά κρίσιμο σε μία ορισμένη συγκυρία.
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως σε παλαιότερες δεκαετίες, αλλά και πρόσφατα, τα ντέρμπι σημαδεύτηκαν από επεισόδια και παρατράγουδα, τόσο εντός, όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Πέρα από το βαθμολογικό όφελος της νίκης, οι δύο μεγάλοι μονομάχοι αγωνίζονται κυρίως για το γόητρο τους. Το πάθος και η δύναμη ξεχειλίζει τις περισσότερες φορές καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει στο κορυφαίο ντέρμπι στην Ελλάδα.
Αν και οι δύο ομάδες διαθέτουν ισχυρά ερείσματα σε όλες τις κοινωνικές τάξεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο oλυμπιακός θεωρείται ο σύλλογος που εκπροσωπεί κυρίως τα χαμηλά οικονομικά στρώματα της Αθήνας και του Πειραιά, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που εκπροσωπεί τα μεσαία και ανώτερα οικονομικά και κοινωνικά στρώματα της πρωτεύουσας, κυρίως του κέντρου της, αλλά και των βορείων προαστίων.
Στον αγωνιστικό τομέα, το ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων έχει ρίζες που ανάγονται προπολεμικά, από την εποχή που ήδη είχαν αρχίσει να κυριαρχούν τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Το πρώτο ματς ανάμεσα στον oλυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ήταν ένα φιλικό που διεξήχθη στις 28 Ιουνίου 1925 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 3–3.
Ο πρώτος επίσημος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Λεωφόρο την 1η Ιουνίου 1930, στα πλαίσια της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 1929–30 και είχε λήξει 8–2 υπέρ του Παναθηναϊκού,
Πρόκειται για την μεγαλύτερη ως τώρα σε έκταση νίκη που καταγράφηκε στην ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο συλλόγων.

Απολαύστε στα παρακάτω βίντεο τις "πράσινες νίκες με γηπεδούχο τον Παναθηναικό απο το έτος 2000 ως σήμερα:
 
1999-00: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 2-0 (Ολιβάρες 58, Βαζέχα 64)
 

2002-03: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 3-2 (Ολισαντέμπε 18, Μπασινάς 72, Κόλκα 77)

 

2004-05: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 1-0 (Κωνσταντίνου 43)


2006-07: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 1-0 (Κωστούλας αυτ 48)
 

2010-11: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 2-1 (57', 63' πέν. Σισέ)


Η εκδίκηση και ο φίλος απο τα εξάστερα χρόνια...

 Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (7/12, 22:00 ΕΤ-1) την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους "πράσινους" να επιζητούν... εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη και τους φιλάθλους να ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στον Μάικ Μπατίστ, που επιστρέφει για πρώτη φορά στην Αθήνα ως αντίπαλος.
Το "τριφύλλι" έχει εξασφαλίσει ήδη θέση στο Top-16 και αυτό που θέλει είναι να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την πρωτιά στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Από την άλλη μεριά, πάντως, οι Τούρκοι στοχεύουν στο διπλό προκειμένου να σφραγίσουν από σήμερα το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να μην χρειαστεί να περιμένουν το επόμενο παιχνίδι με την Καντού, το οποίο θα είναι και το τελευταίο της κανονικής περιόδου.
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναμένεται να παραταχθούν πάνοπλοι στην αποψινή αναμέτρηση, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει λόγους για να πονοκεφαλιάζει. Συγκεκριμένα, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα αγωνιστεί και πάλι έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων, ενώ οι Λάσμε και Ματσιούλις ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις τις περασμένες ημέρες. Ωστόσο, αμφότεροι θα δώσουν κανονικά το παρών.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τώρα, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα ρίξει στη μάχη του ΟΑΚΑ τον Ντέιβιντ Άντερσεν, ο οποίος είχε γαστρεντερίτιδα και σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κάγια Πεκέρ.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία) και Κόντε (Ισπανία).

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ:'Εκτος Πιστολέρο ο Καμπούρης

 Στην 12η και προτελευταία στροφή των αγώνων που διοργανώνει η Σκοπευτική Λέσχη «ΖΕΥΣ» στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2012, ο Παναθηναϊκός συμμετείχε με τον Γιάννη Καμπούρη. 

Ο 'πράσινος" αθλητής μας, κατέλαβε την 6η θέση σημειώνοντας απόδοση 539/600. Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη (12/12/2012).

Βόλεϊ Ανδρών:Ακονίζει το ρόπαλο του ο Παναθηναϊκός

 Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στις 8μ.μ (Novasports3) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Ανδρών, σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερα κρίσιμη αφού αμφότερες οι ομάδες θέλουν βαθμούς για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.  

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» που είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέσα στην έδρα τους το θετικό αποτέλεσμα. «Επειδή είναι σημαντικό ματς θα θέλαμε και την στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάσσανδρου Στίγγα, για να συνεχίσει λέγοντας για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή: «Στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής παρά τα προβλήματα είναι μια καλή ομάδα. Γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στα δυο τελευταία σετ του αγώνα κόντρα στην Κηφισιά, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Βόλεϊ Γυναικών-Βασιλαντωνάκη: Το «κλειδί» του στόχου μας είναι η δουλειά!

Μία ξεχωριστή αγωνιστική σεζόν είναι αυτή που διανύει η Ανθή Βασιλαντωνάκη, η 16χρονη διαγώνια του Παναθηναϊκού και διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδας, αλλά και συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Γυναικών. 

Η νεαρή βολεϊμπολίστρια που κατάγεται από τη Ναύπακτο, μέσα σε ένα καλοκαίρι είδε να τις συμβαίνουν απότομα μία μεταγραφή από την Ενωση Βύρωνα στην Α1 και τον Παναθηναϊκό, η κλήση στην Εθνική Γυναικών και τώρα η ανάδειξή της σε MVP της 8ης «στροφής» του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. 

Η Βασιλαντωνάκη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για όλες αυτές τις θετικές εξελίξεις στην καριέρα της ξεκινώντας από την διάκρισή της ως πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής:

«Είναι όντως μια ιδιαίτερη χρονιά η εφετινή, αφού μου συμβαίνουν πολλά πράγματα απότομα και δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Η Εθνική Γυναικών, η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όλες αυτές οι εμπειρίες από την Α1 και τώρα μία διάκριση ως MVP. Είναι απέραντη χαρά και ζω ορισμένες από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου. Πάνω απ’ όλα όμως, χαίρομαι να παίζω βόλεϊ. Πάνω από κάθε διάκριση είναι αυτό, γιατί σίγουρα με κάνει υπερήφανη η ανάδειξή μου ως MVP, αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίηση έρχεται μέσα από τους αγώνες. Όλες οι αθλήτριες προσπαθούμε πολύ για να παίξει ο Παναθηναϊκός καλό βόλεϊ και να συνδυάσει και τα αποτελέσματα που του χρειάζονται. Δεν αγχώνομαι όμως, θα συνεχίζω να βάζω τα δυνατά μου».

Άλλαξε ο προπονητής, επιστρέφει η Μυλωνά και κάνατε την δεύτερη νίκη σας στο πρωτάθλημα. Πώς αντιλαμβάνεσαι όλες αυτές οι εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό;

«Καταρχήν ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία δεν αλλάζει, απλά ενισχύεται πιστεύω η προσπάθειά μας και οι ελπίδες μας για καλύτερη πορεία. Ο κ. Ρούσης δεν πρόλαβε να αλλάξει κάτι αγωνιστικά, αλλά μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να παίρνουμε ό,τι περισσότερο γίνεται από κάθε προπονητή και αυτό κάναμε και με τον κ. Χουντουμάδη. Από εκεί και πέρα, η επιστροφή της Ξανθής Μυλωνά στην ομάδα είναι μία μεγάλη τονωτική κίνηση αγωνιστικά και ψυχολογικά. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Μυλωνά για τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία της όσο το δυνατόν περισσότερο».

Τι σας είπε η Μυλωνά στις πρώτες σας κουβέντες. Συμβούλεψε κάτι τις νεαρές αθλήτριες του Παναθηναϊκού;

«Μας είπε ότι έχει ζήσει τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητή και εκεί του αξίζει να επιστρέψει και ότι σιγά - σιγά η ομάδα μπορεί να ανακάμψει. Η συμβουλή της ήταν να παίζουμε ελεύθερα να μην νιώθουμε άγχος ακόμα και στους αγώνες που είμαστε αουτσάιντερ και ότι γύρισε στην ομάδα για να μας βοηθήσει και όλες μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση». 

Πιστεύεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τον Παναθηναϊκό;

«Νομίζω ότι όσο θα προχωράει το πρωτάθλημα και παίρνουμε εμπειρίες, σε κάθε αγώνα θα εμφανιζόμαστε και καλύτερες. Η δουλειά στο γήπεδο είναι το κλειδί για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε στον στόχο μας γιατί αν δεν το πιστεύαμε δεν θα είχε νόημα η προσπάθεια που καταβάλλουμε».


Πώς κρίνεις γενικότερα το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος;

«Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες σχεδόν σε όλες τις ομάδες, όμως, νομίζω ότι αυτό έχει βοηθήσει από την πλευρά του στο να γίνεται ένα σχετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ακόμα και στη μάχη της κορυφής, ο Ηρακλής έχει μπει σφήνα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στις πιο κάτω θέσεις, επίσης δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Κάθε ομάδα μπορεί να κοντράρει την άλλη και είναι πολύ θετικό ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε τόσα πολλά νέα ταλαντούχα κορίτσια να παίζουν ακόμα στις αρχικές εξάδες. Στον Παναθηναϊκό ξέρουμε ότι αν είχαμε λίγη εμπειρία παραπάνω θα καταφέρναμε πολλά περισσότερα πράγματα. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα μας στο Μαρκόπουλο, όπου πιάσαμε την καλύτερη εφετινή μας απόδοση, αλλά στο τέλος χάσαμε, λόγω απειρίας». 

Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι στην καθημερινότητά σου είναι η Εθνική. Σε συνδυασμό με τα διαβάσματα, τις προπονήσεις στην ομάδα κλπ. Πώς τα βγάζει πέρα ένα 16άχρονο κορίτσι;

«Όλες οι αθλήτριες που είμαστε στην ίδια φουρνιά, συζητάμε πολλές φορές και λέμε ότι είναι δύσκολο να τα συνδυάσουμε όλα. Δεν είναι εύκολο να είσαι μαθήτρια και να πρέπει να είσαι καλή στο σχολείο, στην ομάδα, στην Εθνική και να έχεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Πιστεύω ότι δεν μας βοηθάει και το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, ώστε όσα παιδιά ρίχνουν το βάρος στον αθλητισμό να έχουν λίγη περισσότερη… επιείκεια με τα διαβάσματα. Παρόλα αυτά προσπαθώ για το καλύτερο παντού». 

Τον Ιανουάριο (3-7/1/2013) έχετε τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στον Βόλο. Πώς περιμένεις -και- αυτή την πρόκληση;

«Αυτή η διοργάνωση βρίσκεται στο μυαλό μας από το καλοκαίρι όταν και πρωτομαζευτήκαμε για να παίξουμε στα Βαλκανικά. Σιγά - σιγά αρχίσαμε να δένουμε μεταξύ μας ως ομάδα και επιτέλους φτάνει ο καιρός για μία πολύ μεγάλη στιγμή. Είναι ανυπόμονη για αυτούς τους αγώνες γιατί θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα έχει μέλλον και μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στις καλύτερες χώρες της Ευρώπης». 

Οι προπονήσεις σας πώς πάνε; Έχετε άγχος για την πρόκριση;

«Οι προπονήσεις γίνονται σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και μας βοηθούν πάρα πολύ οι κ.κ. Φλώρος και Καλμαζίδης να μπούμε στο νόημα μιας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι αυτή η γενιά διαθέτει ταλαντούχα κορίτσια και ότι η τύχη μας βοήθησε σχετικά στην κλήρωση του ομίλου. Από εκεί και πέρα, όμως, θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζουμε την πρόκριση. Μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κόσμου στον Βόλο θα βγάλουμε ψυχή και ταλέντο στο γήπεδο και θα τα καταφέρουμε.

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ!

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε κλαίγοντας, ζωντανά στον αέρα, ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, λόγω προδοσίας από το ίδιο του το αίμα!!!!!!! 
Είδηση "βόμβα" στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς παρελθόν από τον προεδρικό θώκο αποτελεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο θείος του, ο Θανάσης, του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι αν δεν βρεθεί κάποιος τότε θα επιστρέψει τις μετοχές στον ερασιτέχνη, ενώ στο τέλος δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του και αποχώρησε κλαίγοντας και φανερά συγκινημένος από την αίθουσα!
"Καλησπέρα και ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω σήμερα. Από το 1987 που ανέλαβε η οικογένειά μου το μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέχρι το 2002 τη διαχείριση της ομάδας την είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Εκτοτε την ανέλαβε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Μετά ψάξαμε να βρούμε κάποιους αγοραστές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατό και λόγω της αγάπης μου για την ομάδα βγήκα μπροστά για να κρατήσω το σύλλογο. Οταν ζήτησα από τους συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά στοιχεία με κοροϊδεψαν οικτρά το καλοκαίρι. Πήρα στα χέρια μου την κανονική εικόνα μόλις σήμερα. Πολλοί ρωτούσατε γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς λοιπόν έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς και κάτι τέτοιο συνέβαινε και με αθλητές", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Για όλα υπάρχουν αποδείξεις. Αποδείξεις, όχι ενδείξεις. Λυπάμαι που λέω κάτι τέτοιο. Δεν έχω την δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες. Ηθελα να κρατήσω ψηλά τον Παναθηναϊκό. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει ανελέητο πόλεμο. Φίλαθλοι με έχουν κατηγορήσει . Οποιος αγαπαέι όμως, κρατάει το στόμα του κλειστό γι' αυτούς που αγαπάει. Δεν ανέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Οσο και αν το θέλω οι μετοχές είναι ήδη στη διάθεση του οποιουδήποτε. Τις κάνω και δώρο στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο ή σε όποιον Παναθηναϊκό θέλει. Αλλιώς αν δεν βρεθεί κάποιος θα τις επιτρέψω στον ερασιτέχνη εκεί όπου ανήκουν. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο", ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Γυναικείο Μπάσκετ:Η Έλενα Βλάνη μιλάει για το ντέρμπι του Σαββάτου με το Ελληνικό

 Σε ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση και πάθος στην Α1 μπάσκετ γυναικών το Σάββατο στις 19:00μμ, Ελληνικό και Παναθηναϊκός καλούνται να λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές στο κλειστό του Ελληνικού, σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Το sportshero.gr  μίλησε με την Έλενα Βλάνη του Παναθηναϊκού για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

δείτε εδω->http://sportshero.gr/index.php/sports/women-basket/item/4010-h-blanh-sto-sportsherogr
τα όσα είπε η παίκτρια του Παναθηναϊκού!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκός Α.Ο

 Γνωρίζουμε σε όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια ότι από την Πέμπτη (6/12) μαζί με τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα διατίθενται κουπόνια Ενίσχυσης (3 Ευρώ) για τη «Μάνα του Λόχου».  

Ο κόσμος του Τριφυλλιού έχει την ευκαιρία να βοηθήσει διπλά τόσο την αγαπημένη του ομάδα, όσο και τα δεκατέσσερα τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο, τα οποία θα «ανασάνουν» στην κυριολεξία. 

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την έμπρακτη στήριξή της και εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Τριφυλλιού. 

Μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί «η ένωση δίνει δύναμη».
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος έστειλε μήνυμα να ενισχύσουν όλοι οι Παναθηναϊκοί τον Ερασιτέχνη, παίρνοντας μαζί με το εισιτήριο του κυριακάτικου ντέρμπι και το κουπόνι ενίσχυσης της Μάνας του Λόχου. 

Aναλυτικά, όσα είπε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος στους 94,6:

Για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ: «Πήγα στον Αλαφούζο και σκέφτηκε αυτή τη λύση με τα κουπόνια. Συζητήσαμε και αμέσως προχωρήσαμε άμεσα τη λύση αυτή. Με όλη τη δύναμή σας να διαδώσετε την ιδέα. Δίνοντας 3 ευρώ σώζεται μια ζωή 108 χρόνων, 14 τμήματα στον Ερασιτέχνη. Κληρονομήσαμε ένα παρελθόν με χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά δεν τα βάλαμε κάτω. Με μηδαμινά έσοδα προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε. Ζητούμε την ενίσχυση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και βρισκόμαστε σε στιγμή αναμονής των αποτελεσμάτων. Για να συνεχίσει ο σύλλογος με δόξα και διακρίσεις. Ζητώ τη βοήθεια όλων των φίλων του Παναθηναϊκού. Τακτοποιήθηκε με τη βοήθεια του Θεού και κυκλοφόρησαν τα κουπόνια».

Για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη: «Η σημερινή κίνηση ήταν μια επιθυμία διάσωσης του Παναθηναϊκού, από πέρυσι. Η ΠΑΕ δεν είχε πει το «ναι» τότε, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Επειδή έχω πείρα πάνω στο θέμα και ξέρω ότι για να σωθεί ο Παναθηναϊκός δεν έχουμε καμία χορηγία. Εκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ήθελα έσοδα. Πήγα στον Γιάννη Αλαφούζο, σκέφτηκε αυτή τη λύση και τον ευχαριστώ. Ο ερασιτέχνης με τα 14 τμήματα οφείλει να προχωρήσει μπροστά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ενας αγώνας πολύ δύσκολος. Ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Περιμένουμε μια βελτίωση του Παναθηναϊκού, καθώς θα έχουμε μια συρροή οπαδών που θα τρέξουν να βοηθήσουν με τις δυνάμεις του την ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αρχικά έχουμε και το σημερινό ματς, μακάρι να πάνε όλα καλά και εκεί».

Free Big Mike!

 Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε το ποσό που χρωστούσε ο Μάικ Μπατίστ και η περιπέτεια του Αμερικανού έλαβε τέλος.
Ελεύθερος μετά από τις κινήσεις που έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι πλέον ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός  κρατήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα τον... έπιασαν για χρέη στην εφορία.
Ο Παναθηναϊκός πήρε πάνω του το θέμα, κατέβαλε το πρωί της Παρασκευής περίπου 200.000 ευρώ που ήταν το ποσό και πλέον η περιπέτεια του Αμερικανού έλαβε τέλος.

«Η Τότεναμ απέφυγε την Eλληνική τραγωδία»

   Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο χορτάρι του "White Hart Lane", οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 3-1 από την Τότεναμ και αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν.